6.7.16

ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΤΟΥ ΣΟΚ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

Οι Σιωνιστές «Έλληνες» πολιτικοί, σε συνεργασία με τη Σιωνιστική Παγκόσμια Δικτατορία, εφαρμόζουν επάνω στον Ελληνικό Λαό, το οικονομικό πρόγραμμα του Δόγματος ΣΟΚ!
Ο Καθηγητής Οικονομικών της Πανεπιστημιακής σχολής του Σικάγου, ο Εβραίος Milton Friedman, ήταν ο δημιουργός οικονομικών μεθόδων του αχαλίνωτου Καπιταλισμού, ή αλλιώς του Νεο-Φιλελευθερισμού.
Η σχολή του Σικάγου διδάσκει, τι Καπιταλισμός, τι Σοσιαλισμός, τι Κομμουνισμός, όλες αυτές οι....
Κοσμοθεωρίες είναι στην εξυπηρέτηση των συμφερόντων του Σιωνισμού!!!
Οι οικονομικές θεωρίες της σχολής του Σικάγου, και των Οικονομικών Πανεπιστημίων της Ευρώπης, του Δόγματος του ΣΟΚ στους λαούς, είναι αυτές που εφαρμόζει σήμερα στην Ελλάδα η παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία του προέδρου λόρδου ΡΟΤΣΙΛΝΤ, και των δανειστών αυτού, συνεργία των «Ελλήνων» -Εβραίων πολιτικών.
Προηγήθηκαν οι χώρες της Λατινικής Αμερικής. (Χιλή-Αργεντινή). κ.λ.π.
Μετά τον Τσίπρα, ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ ετοιμάζει τον Κυριάκο, μέσω Η/Υ, ανεξάρτητα του τι θα ψηφίσει ο Λαός.
Σύμφωνα με το δόγμα του ΣΟΚ, τη ψήφο του Λαού την γράφουν οι Σιωνιστές της Ν.Τ.Π. στους γεννητικούς αδένες.
Η Ελλάδα έχασε την Εθνική της Κυριαρχία!!!!!!!!!!
Το ΔΟΓΜΑ ΤΟΥ ΣΟΚ προβλέπει όλα αυτά που ζήσαμε από το 2010, δηλαδή Τρόϊκα, Δάνεια, Μνημόνια, Ανεργία, κλείσιμο Βιομηχανιών, κλείσιμο Καταστημάτων, Χρεοκοπία, Χρέος, κόψιμο μισθών-συντάξεων, βαριά φορολογία, αρπαγή αποθεματικών των Ασφαλιστικών Ταμείων, Αρπαγή του δημοσίου Ταμείου, Λιτότητα, τοκογλυφία των δανειστών, ΔΝΤ, διασώσεις τραπεζών, κλείσιμο τραπεζών, CAPITAL CONTROLS, το υπερ-ταμείο πώλησης της δημόσιας περιουσίας, ο «Αναλογικός Κόφτης» συντάξεων, και τέλος πιθανό ακρωτηριασμό της πατρίδος-Ελλάδος.
Βλέπετε ο Παντοκράτωρας Λόρδος-Βαρώνος-Πρόεδρος της Ν.Τ.Π. Επικυρίαρχος του πλανήτη Γη, κ. ΡΟΤΣΙΛΝΤ, έχει ανάγκη τις συντάξεις των Ελλήνων γερόντων!!!
Παράδειγμα το πάθημα του ΤΣΙΠΡΑ τη νύχτα της 12ης Ιουλίου 2015, τότε που υπέκυψε μετά από ψυχολογικές πιέσεις των δανειστών, και συμφώνησε για το 3ο μνημόνιο.
Έκτοτε έγινε δούλος των δανειστών, στην υπηρεσία του Προέδρου ΡΟΤΣΙΛΝΤ της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας του διεθνούς Σιωνιστικού νεοφιλελευθερισμού.
Με το ΔΟΓΜΑ ΤΟΥ ΣΟΚ όλες οι εισπράξεις από τις εφορίες πηγαίνουν στους δανειστές του Βαρώνου ΡΟΤΣΙΛΝΤ!
Η Γενική Γραμματεία εσόδων, του Υπουργείου Οικονομικών, αν και πληρώνεται από τον Ελληνικό Λαό, ανήκει στους δανειστές, και δουλεύει για τον ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Αυτά όλα τα προβλέπει το ΔΟΓΜΑ ΤΟΥ ΣΟΚ.
Η Τράπεζα της Ελλάδος, και οι συστημικές εμπορικές τράπεζες, είναι ιδιοκτησία ΡΟΤΣΙΛΝΤ, και της μαφίας αυτού.
Όλος ο ΧΡΥΣΟΣ της Ελλάδος, που φυλάσσεται στη ΤτΕ, «πέταξε» στα ταμεία του Κοσμοκράτωρα ΡΟΤΣΙΛΝΤ, έναντι του δημόσιου ΧΡΕΟΥΣ, αφού η ΤτΕ είναι περιουσία του Μεγάλου Αφεντικού.
Το γελοίο είναι που ο ΤΣΙΠΡΑΣ μιλάει για ανάπτυξη, ή μεσάνυχτα έχει, ή εμπαίζει τον Ελληνικό Λαό.
Με το δόγμα του ΣΟΚ, οι Έλληνες γίναμε τσόλια του Ντούσκ, Γιούνγκερ, Σούλτζ, Μέρκελ, Σόϊπλε, Ντράγκι, Λαγκάρντ, Γερούν Νταϊσελμπλούμ , Τόμσεν, Δρακουλέσου.
Όλοι αυτοί είναι υπηρέτες της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, διορισμένοι από τον ΡΟΤΣΙΛΝΤ, & Μαφία αυτού, είναι αυτοί που διέλυσαν την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Αυτά τα πιόνια του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, κατάστρεψαν την Ελλάδα.
Ο ΤΣΙΠΡΑΣ κάνει ότι τον διατάξουν αυτά τα ανδρείκελα του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, για να μη χάσει την εξουσία. Αποδείξεις το 3ο Μνημόνιο, και τα ψέμματα που έχει πεί στο Λαό!!!
Οι «Έλληνες»-Εβραίοι Σιωνιστές πολιτικοί συναγωνίζονται μεταξύ τους, ποιός θα πεί τα μεγαλύτερα και περισσότερα ψέμματα στον Ελληνικό Λαό, για να αποδώσει μεγαλύτερα κέρδη στο Μεγάλο Αφεντικό τους τον ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!
Η Ε.Ε. συγκλονίζεται από το BREXIT, και ο ΤΣΙΠΡΑΣ στη σύνοδο κορυφής «άλλα λόγια», και «στην κορφή Κανέλλα».
Σύμφωνα με το δόγμα του Σοκ, παιδεία, υγεία, κοινωνική ασφάλιση, ΔΕΚΟ, ορυκτός πλούτος, κ.λ.π. πρέπει να είναι στην ιδιωτική πρωτοβουλία, δηλαδή το Κράτος να μην έχει περιουσία, και όλα τα κέρδη να είναι στα χέρια ιδιωτών της ηγεσίας της παγκόσμιας Σιωνιστικής Διακυβέρνησης.
Η Κυβέρνηση ΤΣΙΠΡΑ ανακρέμασε μια πινακίδα στις στάσεις των λεοφορείων που αναγράφει, «ΘΕΛΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΧΟΛΕΙΟ.
ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ Ή ΑΡΑΒΙΚΟ Ή ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ. ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ».
Τα χάλια στα Νοσοκομεία τα ζείτε καθημερινά.
ΟΙ «Έλληνες» Σιωνιστές πολιτικοί πιστεύουν στον Διεθνισμό, και Εθνομηδενισμό, γιαυτό τα κάνουν αυτά!!
Οι οικονομικές θεωρίες της Σχολής του Σικάγου, του Δόγματος του Σοκ, όπως εφαρμόστηκαν σε πολλές χώρες, (Χιλή, Αργεντινή, Ελλάδα, κλπ), κατέληξαν σε οικονομική καταστροφή των χωρών αυτών.
Αφού το Κράτος δεν θα έχει περιουσία-έσοδα, πως θα πληρώνει μισθούς και συντάξεις;;;
Τα μέτρα αυτά δεν προβλέπουν ανάπτυξη, είναι μέτρα μόνο εισπρακτικά προς όφελος των διεθνών αρπακτικών της ΝΤΠ
Τα εφαρμόζουν στους Λαούς διότι συμφέρουν στο μεγάλο Κεφάλαιο της παγκόσμιας οικονομικής διακυβέρνησης.
Οι μαθητές του Φρίντμαν, της θεωρίας του δόγματος του Σοκ, (Βλέπε Σόϊμπλε, Μοσχοβισί, Λαγκάρντ, Ντάϊσελμπλουμ,
Τόμσεν, Δρακουλέσκου, Τσακαλώτο, Στουρνάρα, κ.λ.π. ) εφαρμόζουν το πιο σκληρό και απάνθρωπο καπιταλισμό του ακραίου νεοφιλελευθερισμού.
Οι μαθητευόμενοι μάγοι της σχολής του δόγματος του Σοκ, κανόνισαν έτσι ώστε ο κρατικός πλούτος της Ελλάδος, να έχει «πετάξει» για τα θησαυροφυλάκια της παγκόσμιας Σιωνιστικής Κυβέρνησης των Ρότσιλντ-Ροκφέλερ, κ.λ.π.
Η Παγκόσμια Σιωνιστική οικονομική Δικτατορία, προκειμένου να αρπάξει τον Εθνικό πλούτο κάθε κράτους, δημιουργεί «Κρίση Χρέους» στο προγραμματισμένο για χρεοκοπία Κράτος.
Οι τοπικές κυβερνήσεις-πιόνια του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, ευρισκόμενες υπό καθεστώς χρεοκοπίας, αποδέχονται τις οικονομικές θεραπείες του δόγματος του Σοκ, όπως είναι αυτές που ζητάει η Τρόϊκα των δανειστών από τους Έλληνες.
Τρόϊκα= ΔΝΤ + ΕΚΤ (Ντράγκι) + Ε.Ε.
Οι οικονομικές θεωρίες του δόγματος του Σοκ, βασίζονται στον πόλεμο της Τρομοκρατίας, για να φοβίσουν τα Κράτη, ώστε να έχουν πλήρη εφαρμογή.
Πρόκειται στην ουσία για ένα παγκόσμιο οικονομικό πόλεμο που διεξάγεται σε όλα τα επίπεδα από ιδιωτικές εταιρείες των Σιωνιστών, που εφαρμόζουν τα οικονομικά προγράμματα της σχολής του Σικάγου, και των άλλων Σιωνιστικών Πανεπιστημίων, υποδουλώνουν οικονομικά τα αδύναμα κράτη, και εγκαθιστούν κυβερνήσεις τύπου πιόνια και μαριονέτες. (Βλέπε Ελλάδα).
Στην Ελλάδα δεν χρειάστηκε να κάνουν πόλεμο, όπως Ιράκ-Αφγανιστάν, Λιβύη, Συρία, Αφρική, κ.λ.π., απλώς εγκατέστησαν στην εξουσία πολιτικούς αχυρανθρώπους, (Ν.Δ.-ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ), που εκτελούν τις εντολές της Ν.Τ.Π. και παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας.
Ήδη οι Κυβερνήσεις ΗΠΑ & Ε.Ε. υπετάγησαν στη Ν.Τ.Π.
Σήμερα η ομοβροντία εισπρακτικών μέτρων εδώ στην Ελλάδα, έχει σκοπό να προκαλέσει Σοκ & Δέος στο Λαό, ώστε να μην αντιδράσει στο ξεπούλημα του ορυκτού πλούτου, και της δημόσιας περιουσίας, στα μεγάλα αφεντικά της Ν.Τ.Π.
Τα κύρια χαρακτηριστικά αυτού του συστήματος, του οικονομικού δόγματος του Σοκ, επάνω στους Λαούς, είναι,
1.-Οι Πόλεμοι
2.-Η Τρομοκρατία (Βλέπε ISIS-Τζιχαντιστές)
3.Η αρπαγή του δημόσιου & ιδιωτικού πλούτου.
4.-Η εξαφάνιση της Μεσαίας Τάξης
5.-Η εκτόξευση του δημόσιου χρέους των Κρατών.
6.-Οι δολοφονίες αντιδρούντων στη Σιωνιστική Ν.Τ.Π.
7.-Η κατάρρευση των αγορών.
8.-Η Χρεοκοπία των Κρατών
9.-Φυσικά Τεχνητά Φαινόμενα (Σεισμοί-Τσουνάμια-τυφώνες- Καταστροφή Πυρηνικών Εργοστασίων, κ.λ.π.) ώστε να προκληθεί κατάσταση συλλογικού ΣΟΚ & ΔΕΟΥΣ!
Η Ελλάδα έγινε πειραματόζωο της Παγκοσμιοποίησης.
Ο Πρόεδρος της Ν.Δ. ο νεο-φιλελεύθερος κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, προσεκλήθη στο συνέδριο της Σιωνιστικής λέσχης BILDERBERG, και στην εκπομπή «τον Ενικό» του Νίκου Χατζηνικολάου δήλωσε, «Προωθούμε κατά γράμμα τις επιταγές της Νέας Τάξης Πραγμάτων».
Τα συμπεράσματα δικά σας.
Σήμερα η παγκόσμια Σιωνιστική οικονομική διακυβέρνηση φροντίζει μέσω των αχυρανθρώπων πολιτικών, όσες κερδοφόρες επιχειρήσεις είναι σε κρατικά χέρια, (ΔΕΗ-ΟΤΕ-ΕΥΔΑΠ-ΟΣΕ-ΕΛΠΕ- Λιμάνια,-Αεροδρόμια- Ξενοδοχεία, κ.λ.π.) , να τις καταστρέψει, ώστε να περιέλθουν στα δικά τους χέρια. Μιλάμε για αποικία και προτεκτοράτο η Ελλάς.
Αυτά όλα είναι τα συστήματα του οικονομικού δόγματος του ΣΟΚ, με σκοπό όλος ο πλούτος των Κρατών, να περιέλθει στα χέρια στελεχών της παγκόσμιας διακυβέρνησης.
Στην Ε.Ε. αυτό ενεργοποιείται μέσω των σφογγοκωλαρίων του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, πολιτικών στελεχών της Ε.Ε.
Γιαυτό ήλθε ο αντικαγκελάριος της Γερμανίας GABRIEL, για να πάρει ότι απέμεινε, για λογαριασμό του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, και της Σιωνιστικής μαφίας αυτού, που κυβερνά το Κόσμο.
Η σχολή του Σικάγου, του Δόγματος του ΣΟΚ στους λαούς, δουλεύει για την επικράτηση της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, εις βάρος των Λαών της Γης.
Στην Ελλάδα σήμερα με τη δικαιολογία ότι σώζουν τη χώρα, οι δανειστές εφαρμόζουν εισπρακτικά μέτρα του Δόγματος του ΣΟΚ, με κάθε δόση δανείων. Το χρέος όμως αυξάνεται και κραταιούται…………….
Τελικά οι «Έλληνες» πολιτικοί, όλων των ιδεολογιών, δεν μπορούν να ξεφύγουν από τη μέγγενη της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας του ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!
Ο Αριστοτέλης στα πολιτικά του γράφει,
«Επιδίωξη της τυραννίας είναι να πτωχεύσουν οι πολίτες, αφ’ ενός για να συντηρείται με τα χρήματά τους η φρουρά του καθεστώτος, (σήμερα Ν.Τ.Π.), και αφ’ ετέρου να είναι οι πολίτες απασχολημένοι με τη φτώχεια τους, ώστε να μην τους μένει χρόνος για επιβουλές. Σε αυτό το αποτέλεσμα αποβλέπει η επιβολή μεγάλων φόρων, και η απορρόφηση των περιουσιών των πολιτών».
Η ηγεσία της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, οι Κοσμοκράτορες και Επικυρίαρχοι του πλανήτη, αν και είναι Εβραίοι, εφαρμόζουν στην παγκόσμια Κυριαρχία, τα σοφά λόγια των Αρχαίων Ελλήνων!
Εμείς οι νεο-Έλληνες λέμε προς τους Κοσμοκράτορες,
«Δικαιοσύνην μάθετε οι ενοικούντες επί της Γης»
ΑΝΤΩΝΗΣ Ι. ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Διεθνολόγος/Αναλυτής Γεωπολιτικής /Αρθρογράφος ΜΜΕ

ΣΟΚ ! ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΩΝ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ

Παρακάτω ακολουθούν οι 25 στόχοι του εωσφόρου Σαμαέλ μέσω των απόκρυφων Illuminati της λευκής αδελφότητας που χρησιμοποιούν για να μετατρέψουν τον κόσμο σε μια άθλια κατάσταση ανοίγοντας το δρόμο για τον αντίχριστο (που αναφέρεται ως «ενορχηστρωτής» σε αυτή την παρουσίαση). Οι στόχοι του ιδρυτή των illuminati Adam Wishaupt είναι:
1) τα άτομα να τείνουν στο κακό παρά στο καλό.
2) κηρύξτε το φιλελευθερισμό.
3) Χρησιμοποιήστε τα ιδανικά της ελευθερίας που θα επιφέρουν πολέμους κατηγορίας.
4) θα πρέπει να χρησιμοποιούν οποιονδήποτε και με όλα τα μέσα που είναι αναγκαία για να επιτύχουν τους στόχους τους, δεδομένου ότι δικαιολογούνται.
5) Να πιστεύουν ότι τα δικαιώματά τους βρίσκονται σε ισχύ.
6) Η ισχύς των πόρων τους πρέπει να παραμένουν αόρατοι μέχρι την στιγμή που θα έχουν αποκτήσει τη δύναμη, έτσι ώστε καμία ομάδα ή δύναμη να μην μπορεί να την υπονομεύσουν.
7) συνηγορείτε με την ψυχολογία του όχλου για να αποκτήσετε τον έλεγχο των μαζών
8) Προωθήστε τη χρήση αλκοόλ, τα ναρκωτικά, την ηθική διαφθορά, καθώς και όλες τις μορφές κακίας για να διαφθείρειτε συστηματικά την νεολαία του κάθε έθνους.
9) Καταλάβετε την ιδιωτική ιδιοκτησία των πολιτών με οποιαδήποτε απαραίτητα μέσα.
10) Η χρήση των συνθημάτων, όπως η ισότητα, ελευθερία, αδελφοσύνη, χρησιμοποιούνται για τις μάζες ως ψυχολογικός πόλεμος.
11) Ο πόλεμος θα πρέπει να κατευθυνθεί έτσι ώστε τα έθνη και στις δύο πλευρές να τοποθετούνται περαιτέρω στο χρέος και οι διασκέψεις ειρήνης να σχεδιάζονται έτσι ώστε κανένας πολεμιστής να μη διατηρεί δικαιώματα εδάφους.
12) Τα μέλη πρέπει να χρησιμοποιήσουν τον πλούτο τους και να επιλέξουν υποψηφίους σε δημόσιες υπηρεσίες που θα είναι υπάκουοι στις απαιτήσεις τους, για να χρησιμοποιηθούν ως πιόνια στο παιχνίδι απο τα άτομα που βρίσκονται στο παρασκήνιο. Οι σύμβουλοι θα έχουν αναπαραχθεί, θα εκτρέφονται και θα εκπαιδεύονται από την παιδική ηλικία για να κυβερνήσουν τις υποθέσεις του κόσμου.
13) Ο ελεγχος του Τύπου, και ως εκ τούτου, το μεγαλύτερο μέρος των πληροφοριών που λαμβάνει το κοινό.
14) Πράκτορες και προβοκάτορες θα υποβάλλουν μετά τη δημιουργία τραυματικές καταστάσεις, και θα εμφανίζονται
ως σωτήρες των μαζών, όταν στη ουσία θα ενδιαφέρονται για το ακριβώς αντίθετο, τη μείωση του πληθυσμού.
15) Δημιουργήστε τη βιομηχανική κατάθλιψη και τον οικονομικό πανικό, την ανεργία, την πείνα, την έλλειψη τροφίμων, χρησιμοποιείστε αυτά τα γεγονότα για να ελέγξετε τις μάζες και τους όχλους.
16) Διεισδύστε το Μασονισμό που πρόκειται να χρησιμοποιηθεί για να κρύψουμε τους περαιτέρω στόχους.
17) Αναπτύξτε την αξία της συστηματικής εξαπάτησης, χρησιμοποιήστε υψηλού ακούσματος συνθήματα και φράσεις, υποστηρίξτε πλούσιες υποσχέσεις που θα ηχούν στις μάζες, ακόμη και αν δεν μπορούν να υλοποιηθούν.
18) Η τέχνη της πάλης του δρόμου είναι απαραίτητη για να φέρει τον πληθυσμό σε υποταγή.
19) Χρησιμοποιήστε παράγοντες ως προβοκάτορες και συμβούλους πίσω από τις σκηνές, και μετά από τους πολέμους να χρησιμοποιούν μυστικές συνομιλίες με διπλωματία για να αποκτήσουν τον έλεγχο.
20) καθιερώστε τεράστια μονοπώλια προς τον παγκόσμιο κυβερνητικό έλεγχο.
21) Χρησιμοποιήστε υψηλούς φόρους και αθέμιτους ανταγωνισμούς για την επίτευξη της οικονομικής καταστροφής με τον έλεγχο των πρώτων υλών, την οργανωμένη αναταραχή μεταξύ των εργαζομένων, και την επιχορήγηση των ανταγωνιστών.
22) Να δημιουργηθούν εξοπλισμένες συγκέντρωσεις με την αστυνομία και τους στρατιώτες οι οποίοι θα μπορούν να προστατεύσουν και να προαγάγουν τα συμφέροντα των Illuminati.
23) Τα μέλη και οι ηγέτες της παγκόσμιας κυβέρνησης θα διορίζονται από τους διευθυντές των Illuminati.
24) Διεισδύστε σε όλες τις κατηγορίες και τα επίπεδα της κοινωνίας και της κυβέρνησης, με σκοπό τη διδασκαλία της
νεολαίας στις σχολικές θεωρίες και τις αρχές που είναι γνωστό ότι είναι ψευδείς.
25) Δημιουργήστε και χρησιμοποιήστε εθνικούς και διεθνείς νόμους για να καταστρέψετε τον πολιτισμό. (atheatignosi)
ΣΕ ΑΥΤΑ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΜΕ ΤΑ 24 ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ
http://www.triklopodia.gr/0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook