18.8.16

ANONYMOUS: η NASA ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ σε ΚΑΤΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ (video)


Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Φαίνεται πως η NASA κρύβει πολύ περισσότερα από όσα μπορούμε να φανταστούμε. Δεν ασχολείται μόνο με το διάστημα. Δεν αποσιωπεί μόνο κτίρια και πυραμίδες στον Άρη και την Σελήνη, ή εξωγήινα οχήματα που περιτριγυρίζουν τον πλανήτη μας. Εμπλέκεται και σε επιχειρήσεις που ζημιώνουν τον ίδιο τον άνθρωπο… Εμάς…

Οι Anonymous διέρρευσαν πληροφορίες που ισχυρίζονται ότι προέρχονται από τα server της NASA, τα οποία εμφανίζουν ενδείξεις ενός εκτεταμένου προγράμματος τροποποίησης του καιρού και, φυσικά, επιβεβαιώνουν αυτό που οι περισσότεροι γνωρίζουμε: αποδεικνύουν ότι τα Chemtrails υπάρχουν.
Κυκλοφόρησαν ένα έγγραφο που περιέχει λεπτομερή απολογισμό των ευρημάτων τους, καθώς και πολλές αναλύσεις των δεδομένων της NASA που ανέκτησαν.
Σύμφωνα με το Trunews.com, ένας εκ των διαχειριστών των Anonymous διέρρευσε την πληροφορία στις αρχές της περασμένης εβδομάδας στον Mikael Thalen του Infowars, πριν προβεί σε δημόσια απελευθέρωση την Κυριακή.

Επίσης, την Κυριακή απελευθέρωσαν ένα πακέτο δεδομένων 276 Gigabyte (GB) των 631 αεροσκαφών, των ραντάρ και βίντεο, 2.143 ημερολόγια πτήσης και τα προσωπικά δεδομένα των 2.414 εργαζομένων της NASA.
Επιπλέον, ισχυρίζονται ότι όταν έγιναν αντιληπτοί έχασαν την πρόσβαση στους διακομιστές της NASA, μετά την αλλαγή πορείας πτήσης ενός dronε αξίας 222.700.000 $ των ΗΠΑ που πετούσε πάνω ​​από τον Ειρηνικό. Η οργάνωση σχεδίαζε να συντρίψει το drone GlowbalHawk στον ωκεανό.
Αξιωματούχοι της NASA δεν έχουν ακόμη σχολιάσει τη διαρροή πληροφοριών, ούτε επιβεβαίωσαν ούτε διέψευσαν κάτι από όλα αυτά. Ωστόσο επαλήθευσαν την διαρροή προσωπικών δεδομένων των εργαζομένων ως πραγματική. Παράλληλα φαίνεται να επιβεβαιώνουν και την πτήση του μη επανδρωμένου αεροσκάφους, γεγονός που φαίνεται να συμπίπτει με την ιστορία των Anonymous.
Η ουσία όλων των παραπάνω είναι, κατά την γνώμη μας, ότι αν πίσω από τα chemtrails βρίσκεται η NASA, τότε τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα από όσο μπορούσαμε να φανταστούμε.
Ίσως, γίνεται προφανές ότι αυτοί που ελέγχουν την NASA διεκδικούν πολύ περισσότερα από το να χειραγωγήσουν τον καιρό, να αρρωστήσουν τον όποιο πληθυσμό μέσω των chemtrails ή ακόμα και να καταφέρουν έναν αποπληθυσμό του πλανήτη στα επίπεδα που επιθυμούν.
Ένα περιδέραιο θανάτου τυλίγεται γύρω μας και μας αγκαλιάζει σφιχτά. Αλλά ίσως, δεν είναι ο θάνατός μας που επιθυμούν… Τα ερπετοειδή που ελέγχουν την Υπηρεσία Διαστήματος έχουν ως στόχο την ψυχή μας όσο είμαστε ακόμα ζωντανοί και ημιθανείς, αλλά και όταν πεθάνουμε…
diadrastika.com


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook