3.8.16

Τραγική εξέλιξη – Με επικύψεις «ανθρωπισμού» ναρκοθετούν την εθνική ασφάλεια της χώρας


Με μια απαράδεκτη πρωτοβουλία, και με τη διαδικασία του «κατεπείγοντος», ο θίασος των τυχάρπαστων επισπεύδει τις διαδικασίες για την ανέγερση τζαμιού στο κέντρο της Αθήνας, εν μέσω μιας πρωτοφανούς και κυρίως απρόβλεπτης ρευστότητας στη γεωπολιτική της ευρύτερης περιοχής…
του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
Σε μια εποχή μάλιστα, όπου η Ευρώπη στο σύνολό της αναδιπλώνεται, ΚΑΙ αναφορικά με τις πολυπολιτισμικές ανοχές της, ΑΛΛΑ ΚΑΙ με την αναστολή «κεκτημένων» στους περιφερόμενους στα εδάφη της ισλαμικούς πληθυσμούς, στα πλαίσια της αυτονόητης όσο και ....
επιβεβλημένης πολιτισμικής και στρατηγικής αντεπίθεσης, οι καιροσκόποι της Αθήνας επιδίδονται γι ακόμη μια φορά σε «ανθρωπιστικές» επικύψεις, αδιαφορώντας για το πραγματικό κόστος  αυτών των χειρισμών, και με ελλιπέστατη επίγνωση των συνεπειών που θα έχουν στην ελληνική κοινωνία και στην ίδια την εθνική ασφάλεια.
Είναι δε τόσο τραγικοί και απαράδεκτοι, που τολμούν να αντιστρέψουν στην πράξη κάθε λογικό κανόνα, κι έτσι τολμούν να επικαλούνται την έξαρση του ισλαμικού φονταμενταλισμού, όχι για να καταφύγουν σε έκτακτα μέτρα οχύρωσης με στόχο τη διαφύλαξη της εθνικής ασφάλειας, αλλά για να αιτιολογήσουν επικαλούμενοι αυτή την έξαρση, την ολέθρια όσο και ανερμάτιστη απόφασή τους. 
Μετατρέπουν δηλαδή ένα πραγματικό κίνητρο με βάση το οποίο θα έπρεπε να ανασταλείκάθε περαιτέρω συζήτηση επί του θέματος, σε δικαιολογία για…
να επιταχύνουν μια ολέθρια όσο και ύπουλη διαδικασία.
Πρόκειται για ένα χειρισμό με προεκτάσεις εθνικής σημασίας, από τον ανεύθυνο θίασο που σφετερίζεται την πολιτική εξουσία στη χώρα, και που γι ακόμη μια φορά κινείται σε κατεύθυνση διαμετρικά αντίθετη από την ενδεδειγμένη, και αντιστρατεύεται πασιφανώς ακόμη και αυτή την εθνική μας ασφάλεια.
Τα δεδομένα είναι σαφή. Τα απαριθμούμε για να συνειδητοποιηθεί το μέγεθος του εγκλήματος που επιτελείται από τους αμετανόητους σε βάρος της πατρίδας και της Ελληνικής κοινωνίας συνολικά.
  • Μετά και από τις πρόσφατες εξελίξεις στη γειτονική Τουρκία, και την κλιμάκωση των πιέσεων Ερντογάν απέναντι σε ολόκληρη την Ευρώπη, μόνο οι αφελείς πλέον δεν αντιλαμβάνονται πως το λαθρομεταναστευτικό δεν είναι κυρίως ανθρωπιστικό πρόβλημα, αλλά πρωτίστως ένα ισχυρό γεωπολιτικό εργαλείο με το οποίο η τουρκική ηγεσία υπηρετεί και διαχειρίζεται τις γεωστρατηγικές της προτεραιότητες στην ευρύτερη περιοχή.
Όταν λοιπόν συνειδητοποιείς ότι αυτή είναι η φυσιογνωμία ενός προβλήματος που επιχειρούν να εναποθέσουν στις πλάτες της χώρας σου, το πρώτο πράγμα που οφείλεις να κάνεις ως υπεύθυνη κυβέρνηση του τόπου, είναι να ανακόψεις με κάθε τρόπο αυτή τη δυνατότητα και σίγουρα δεν επιχειρείς να στείλεις σαφέστατο μήνυμα διευκόλυνσης με τις ενέργειες και τις πρωτοβουλίες σου στην απέναντι πλευρά. 
Είναι δηλαδή αυτό ακριβώς που ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ο θίασος των τυχάρπαστων, με τη συγκεκριμένη εγκληματική πρωτοβουλία.
  • Μετά από την πρόσφατη και ευθεία στοχοποίηση από τους φονταμενταλιστές  του ισλαμισμού του συνόλου των Χριστιανικών συμβόλων, αυτό που φροντίζεις, είναι το μήνυμά σου να είναι σαφές και προς πάσα κατεύθυνση, και να δηλώνει ξεκάθαρα, πως δεν είσαι διατεθειμένος να ανεχτείς την παρουσία φορέων τέτοιων αντιλήψεων μέσα στην Ελληνική επικράτεια. Μιλάμε δηλαδή γι αυτό ακριβώς που ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ο θίασος των τυχάρπαστων οπαδών της νεοταξίτικης πολυπολιτισμικότητας.
Μετά από τον ουσιαστικό αποκλεισμό της χώρας με συρματοπλέγματα από τη φυσική γεωγραφία της Ευρώπης, αυτό που φροντίζεις να κάνεις ως υπεύθυνη κυβέρνηση του τόπου είναι να ξεκαθαρίσεις προς κάθε κατεύθυνση τα αυτονόητα. Ότι δηλαδή…
  • Δε θα ανεχτείς τη συνέχιση αυτής της τραγικής ιστορίας….
  • Δε θα μετατρέψεις τη χώρα σου σε πλυντήριο της Ευρωπαϊκής απανθρωπιάς…
  • Δε θα επιτρέψεις τη νομιμοποίηση και φυσικά τη μονιμοποίηση της παραμονής των εισβολέων εντός της Ελληνικής επικράτειας, πέραν ενός σαφούς χρονοδιαγράμματος με ξεκάθαρη καταληκτική ημερομηνία…
  • Ότι σε καμία νέα είσοδο δεν πρόκειται να εξασφαλίσεις ούτε καν το ελάχιστο της παραμονής στη χώρα…
Ενώ για όλους τους υπόλοιπους που έχουν ήδη εισβάλει, ορίζεις τελεσίγραφο για την καθολική απέλασή τους εκτός της Ελληνικής επικράτειας
  • Και κυρίως ότι δε θα ανεχτείς να προσυπογράψεις με έργα και πρακτικές, τη μετατροπή της χώρας σου σε πρώτο θύμα του επικίνδυνου μπρα ντε φερ που έχει εγκαινιάσει η τουρκική ηγεσία με το σύνολο της Ευρώπης.
Όλα αυτά πρακτικά σημαίνουν, πως δε διασφαλίζεις καμία «έξτρα παροχή» στους μη γηγενείς μουσουλμάνους, καμία «έξτρα παροχή» σε όλους αυτούς που εισέβαλαν παράνομα και απαιτρούν με το έτσι θέλω να επιβάλουν την μόνιμη παραμονή τους στη χώρα.
Κάνεις δηλαδή όλα αυτά που στη βάση των εθνικών σου προτεραιοτήτων υποχρεούσαι, προκειμένου να μην καταστήσεις τη χώρα σου δημοφιλή προορισμό, και ταυτόχρονα να εκπέμψεις σαφές μήνυμα πως το πάρτι της ασυδοσίας τελείωσε.
Κάνεις δηλαδή όλα αυτά που δυστυχώς ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ο θίασος των καιροσκόπων που σφετερίζεται την κυβερνητική εξουσία στον τόπο μας.
Τζαμί δεν κατασκευάζεις για τις ανάγκες των εισβολέων, γιατί αυτοί επιβάλλεται εν ευθέτω χρόνο να απελαθούν. Τζαμί κατασκευάζεις για τις ανάγκες του πληθυσμού σου. Υπάρχουν Έλληνες πολίτες γηγενείς και μουσουλμάνοι στο θρήσκευμα που ζουν στην Αθήνα??? Αυτοί το δικαιούνται. Αν τέτοιοι δεν υπάρχουν – και δεν υπάρχουν – κανείς δε δικαιούται παροχές ως επιβράβευση της παράνομης εισόδου του στη χώρα.
Υπάρχει κανείς λοιπόν που δεν αντιλαμβάνεται πως πίσω από αυτή την τραγική και εθνικά επικίνδυνη πρωτοβουλία, αυτό που κρύβεται είναι η επιλογή της κυβέρνησης να διευκολύνει την μονιμοποίηση της παραμονής των εισβολέων στη χώρα???
Υπάρχει κανείς που δεν αντιλαμβάνεται τι προβλήματα θα δημιουργήσει αυτή η επιλογή στην εθνική μας ασφάλεια, όταν η Ευρώπη ήδη αναγκάζεται να βάζει λουκέτο σε υπάρχοντα και λειτουργούντα τζαμιά???
Υπάρχει κανείς που δεν αντιλαμβάνεται πως ένα τζαμί, δεν είναι αρχιτεκτονικό στολίδι για να αντιμετωπίζεται η κατασκευή του με το ηλίθιο επιχείρημα πως «Η Αθήνα είναι η μοναδική πρωτεύουσα της Ευρώπης που δε διαθέτει τζαμί».
Τζαμί έχει υποχρέωση να διαθέτει κάθε πρωτεύουσα που στην πολιτισμική και ιστορική της διαδρομή, έχει ισλαμικό πληθυσμό  από γηγενείς πολίτες, και όχι για να εξυπηρετήσει εκβιαστικές στρατηγικές πολυπολιτισμικής εισβολής, κατευθυνόμενης, οργανωμένης, απόλυτα σχεδιασμένης και φυσικά διόλου αθώας αφού χρησιμοποιείται ως εργαλείο άσκησης γεωπολιτικής πίεσης για την προώθηση γεωστρατηγικών σχεδιασμών με ταυτότητα που απειλούν ευθέως την εδαφική ακεραιότητα της χώρας.
«ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ»



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook