“Καλησπέρα σας θα ήθελα να σας ευχαριστήσω έκτων προτέρων για τον χρόνο που θα καταναλώσετε για να διαβάσετε αυτό το email. Καταρχάς ονομάζομαι Τ. είμαι 24 χρονών φοιτήτρια και συζώ με το αγόρι μου τον Γ. που είναι 26 στο Παλαιό Φάληρο. Περίπου πριν 3 χρόνια ο Γ. έχασε τον πατέρα του από τον καρκίνο η καρδιά της μητέρας του δεν άντεξε και μετά από ένα χρόνο έφυγε και αυτή από την ζωή .
Έτσι σας αποτέλεσμά ο Γ. να μείνει ορφανός και από τους δύο γονείς σε νεαρή ηλικία θα ήθελα να σημειώσω ότι δεν έχει ούτε αδέλφια ούτε παππούδες ή θείους ζωντανούς . Δυστυχώς οι γονείς του Γ. νοίκιαζαν σπίτια μία ζωή έτσι όταν έμεινε μόνος του προσφέρθηκα να φύγω από το πατρικό μου και να νοικιάσουμε ένα σπίτι μαζί για να τον ενισχύω όσο μπορώ οικονομικά και ψυχολογικά. Περάσαμε πολύ δύσκολες στιγμές και ακόμα παλεύουμε.
Από τον χειμώνα όμως που μας πέρασε έχουμε μπελάδες με την ΔΕΗ. Λόγο του πετρελαίου ήταν αυξημένα τα κοινόχρηστα και δεν βγάζαμε πέρα να πληρώνουμε και την ΔΕΗ. κάναμε έναν διακανονισμό για να μην μας κόψουν το ρεύμα αλλά ένα μήνα αργότερα με απέλυσαν από την δουλειά και τα πράγματα ζόρισαν ακόμη πιο πολύ .
Έχοντας λοιπόν να πληρώσουμε ενοίκια, κοινόχρηστα, καθημερινά εισιτήρια λεωφορείων για να πηγαίνω σχολή και ο Γ. δουλειά, νερό, φαγητό, δεν μας έφτανε και για το ρεύμα, έτσι εδώ και 1 μήνα μας έχει κόψει την παροχή η ΔΕΗ και μένουμε στα σκοτάδια .
Για αυτόν τον λόγο σας ζητώ ταπεινά να μας συνδέσετε ξανά το ρεύμα.
5 Σεπτέμβρη ο Γ. έχει γενέθλια και θα ήταν το καλύτερο δώρο που θα μπορούσα ποτέ να τού κάνω . Ειλικρινά η ζωή δεν μας φέρθηκε με τον καλύτερο τρόπο αλλά θα παραμείνω θετική και θα ελπίζω ότι θα έχω νέα σας σύντομα και δεν θα αφήσετε στα σκοτεινά δύο νέα παιδιά που με νύχια και με δόντια προσπαθούν να σταθούν στα πόδια τους αυτήν την δύσκολή εποχή.”
 Αυτό ακριβώς είναι το κοινωνικό πρόσωπο της ΔΕΗ και της συγκυβέρνησης Συριζα-Ανελ. Το πρόσωπο το οποίο σε ακριβοπληρωμένα τηλεοπτικά σποτ, μας προπαγανδίζει η διοίκηση της ΔΕΗ μέσω της κυρίας Ράντου.