24.8.16

Οι πόρτες των Παγκοσμιοποιητών της ΕΕ πρόκειται να πέσουν με κλωτσιές!

Μια πολύ κακή χρονιά για την παγκοσμιοποίηση. 
Το 2016 είναι ένα από τα χειρότερα χρόνια των....
τελευταίων δεκαετιών για την ατζέντα της παγκοσμιοποίησης. Σκεφτείτε το: Αρχικά ο Trump κατέστρεψε τους περισσότερους από τους υποψηφίους των ΗΠΑ, μετά το Brexit άνοιξε μια τρύπα στους πλουτοκράτες της ΕΕ, και έχουμε ακόμα πάνω από 4 μήνες για να φύγει!
Κάθε φορά που ηττάται η παγκοσμιοποίηση, είναι από τις εξεγέρσεις των εθνικιστικών και μια άλλη τέτοια ήττα πλησιάζει τώρα γι ‘αυτούς στην Ευρώπη, και το ξέρουν! Στο σημερινό άρθρο θα σας πω τι είναι πιθανό να συμβεί στην επόμενη ήττα τους, και επί πλέον, θα σας δώσω την ημερομηνία που αυτή θα προκύψει.
Η εξέγερση συνεχίζεται.
Πρώτα μια γρήγορη ανακεφαλαίωση: Θα θυμάστε ότι πριν από μερικούς μήνες, έγραψα ένα άρθρο με λεπτομέρειες για το πώς ένα Brexit ήταν ένα αρκετά πιθανό σενάριο, ( όταν λίγοι θεωρούσαν ότι είναι δυνατόν), και ιδού, αυτό είναι ακριβώς ό,τι συνέβη. Λοιπόν, η νίκη του Brexit έχει κάνει δύο σημαντικά πράγματα:
1) Έχει κάνει τους παγκοσμιοποιητές να ουρλιάζουν σε όλη την Ευρώπη, και
2) έχει δώσει στους εθνικιστές / λαϊκιστές την γεύση της νίκης!
Οι Εθνικιστές σε πάνω από μια ντουζίνα ευρωπαϊκών χωρών έχουν ήδη αναθαρρήσει από τις τεράστιες εκλογικές νίκες, αλλά το Brexit (μια πραγματική απόσχιση από την Ευρωπαϊκή Ένωση!) ήταν το κυρίως εγκεφαλικό! Το αδύνατο είχε επιτευχθεί εναντίον των Βρυξελλών, της Μέρκελ, του MSM, και την τάξη της ολιγαρχίας.
Ξαφνικά, για πρώτη φορά μετά από δεκαετίες, η ‘’αναπόφευκτη’’ πορεία της μεγαλύτερης παγκόσμιας κυβέρνησης δεν φαίνεται πια τόσο αναπόφευκτη. Σωστά;
Λοιπόν, ετοιμαστείτε, γιατί μια άλλη τεράστια εθνικιστική νίκη είναι πιθανό να εξυφαίνεται στο όχι και τόσο μακρινό μέλλον, και αυτή τη φορά, θα είναι διπλό το χτύπημα ενάντια στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Κατ ‘αρχάς, ας συζητήσουμε το χτύπημα #1
1. Η Ουγγαρία Ανάβει την φωτιά
Αυτός ο άνθρωπος ξέρει το σκορ, όπως έχουμε πει και πριν.


Το όνομά του είναι Viktor Orban. Είναι ο σημερινός πρωθυπουργός της Ουγγαρίας, και είναι ένας ένθερμος πολεμιστής για την εθνική κυριαρχία, και κατά της παγκοσμιοποίησης.
Η μακριά λίστα των νικών του για λογαριασμό του λαού του περιλαμβάνουν:
· Πληρωμή των χρεών της Ουγγαρίας προς το ΔΝΤ πάρα πολύ γρήγορα (και στη συνέχεια διώξιμο του ΔΝΤ με τις κλωτσιές έξω από τη χώρα του) …
· Την υπογραφή νέων εμπορικών συμφωνιών με τη Ρωσία (στο αποκορύφωμα της αντι-ρωσικής υστερίας στην Ευρώπη) …
· Υπογραφή ενός συμφώνου με τη Ρωσία για την εξασφάλιση πως ο νέος Ρωσικός αγωγός φυσικού αερίου θα περάσει μέσω της Ουγγαρίας …
· Προστασία των συνταξιοδοτικών ταμείων των Ούγγρων πολιτών από τις μεγάλες τράπεζες..
· Η κατασκευή ενός φράχτη στα νότια σύνορα της Ουγγαρίας, κρατώντας πάνω από 1 εκατομμύριο μουσουλμάνους μετανάστες έξω …
Ιδιαίτερα για το τελευταίο είναι και πιο γνωστός. Ενάντια στις πιέσεις σε όλη την Ευρώπη, διέταξε την κατασκευή του φράχτη (που ολοκληρώθηκε σε λιγότερο από ένα μήνα), και τώρα, καθώς η Γαλλία, η Σκανδιναβία, η Γερμανία, η Ολλανδία και η Βρετανία πλήττονται από αιματηρές τρομοκρατικές επιθέσεις και δεκάδες χιλιάδες σεξουαλικές επιθέσεις … μαντέψτε σε ποια χώρα δεν έχουν συμβεί παρόμοια.
Μάλιστα! Στην Ουγγαρία!
Οι φράχτες κάνουν δουλειά.
Αυτός ο άνθρωπος έχει αγωνιστεί για την Ουγγρική ελευθερία, θέτοντας τη ζωή του σε κίνδυνο για να το πράξει, για δεκαετίες. Εδώ είναι μια εικόνα του Orban, που συνελήφθη από τις σοβιετικές αρχές το 1989, όταν μίλησε ενάντια στην κατοχή της χώρας του (η οποία έληξε λίγο αργότερα).


Ο άνθρωπος έχει σοβαρά @ρχίδια, και σοβαρή αξιοπιστία, αλλά το τι κατάφερε να κάνει στην συνέχεια, θα είναι αυτό που θα σημειώσει την μεγαλύτερη νίκη του επί της ΕΕ!
Στις 2 Οκτωβρίου, η Ουγγαρία θα γίνει η πρώτη χώρα στην ΕΕ, που θα διεξάγει δημοψήφισμα σχετικά με το αν πρέπει ή όχι να δεχθεί «Ποσοστώσεις Διακινουμένων’’ από το Βερολίνο και τις Βρυξέλλες!
Η συντριπτική πλειοψηφία των λευκών, αυτοχθόνων Ευρωπαίων είναι τώρα σταθερά ενάντιοι στο να δεχτούν περισσότερους ισλαμικούς αλήτες από κάθε μεριά της Μέσης Ανατολής (και όχι μόνον), αλλά μέχρι στιγμής καμία χώρα δεν ήταν σε θέση να διεξάγει ένα τέτοιο δημοψήφισμα.
Το γιατί δεν είναι δύσκολο να το καταλάβει κανείς, επίσης! Τα δημοψηφίσματα για σημαντικά θέματα σημαίνουν πως οι άνθρωποι αποφασίζουν και όχι η ολιγαρχία και η παγκοσμιοποίηση. Βάζουν την κυριαρχία στα χέρια του κάθε ανθρώπου, και στην πραγματικότητα επιτρέπεται η πραγματική αυτοδιαχείριση.
Έτσι, πολύ λίγα δημοψηφίσματα έχουν πραγματοποιηθεί στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια, και όταν κάποιο τελικά πραγματοποιήθηκε (η ψηφοφορία για το Brexit), οδήγησε σε δραστική υπονόμευση της ημερήσιας διάταξης της παγκοσμιοποίησης. (σ.μ. Εδώ ας προσθέσουμε και το Ελληνικό δημοψήφισμα. Όλοι γνωρίζουμε την κατάληξή του)
«Πολύ καλά Θησαυροφύλακα, το καταλαβαίνω, αλλά πώς είσαι τόσο σίγουρος ότι αυτό θα είναι μια νίκη για την Ουγγρική κυριαρχία;»
Εύκολο αδελφέ. Ενώ για το Brexit η πρόβλεψη ήταν δύσκολη, αυτό εδώ είναι πανεύκολο. Στην πραγματικότητα, οι τρέχουσες δημοσκοπήσεις στην Ουγγαρία δείχνουν, ότι περίπου το 75% της χώρας αναμένεται να καταψηφίσει τη είσοδο ακόμα και σε έναν μουσουλμάνο μετανάστη στα Ουγγρικά εδάφη!
75%!
Φυσικά, το σύνολο της κλίκας των Βρυξελλών ενεργοποιήθηκε και εξοργίστηκε από το γεγονός ότι μια τέτοια ψηφοφορία θα συμβεί :
Ξέρουν πώς θα ψηφίσουν οι άνθρωποι…
Επίσης ξέρουν πως ελευθερία είναι μεταδοτική …
Ξέρουν πως και άλλα Ευρωπαϊκά μέλη θα ακολουθήσουν σύντομα το παράδειγμά της Ουγγαρίας, με δικό τους δημοψηφίσματα …
Αλλά δεν υπάρχει τίποτα που να μπορούν να κάνουν γι αυτό. Αυτή η ψηφοφορία θα γίνει, και θα είναι μια εθνικιστική έκρηξη!
«Θησαυροφύλακα, το καταλαβαίνω αυτό, αλλά, εκτός από την τρομοκρατία και τους βιασμούς, ποια είναι η μεγάλη επιχείρηση πίσω από την μουσουλμανική μετανάστευση στην Ευρώπη; Ποιο είναι το πραγματικό σχέδιο της παγκοσμιοποίησης;
«Αυτό αποτελεί έναν πολύ απειλητικό στόχο, φίλε. Μέσω της χρηματοδότησης και της πίεσης από τους επικεφαλής της παγκοσμιοποίησης, όπως ο George Soros, είναι στην πραγματικότητα η προσπάθεια να αντικατασταθούν οι εθνικοί λευκοί λαοί μέσα στις ίδιες τους τις χώρες, όπως περιγράφεται σε μια ιστορική ομιλία του Orban που εκφώνησε μόλις πριν από λίγους μήνες. Στόχος τους είναι να αλλάξουν ριζικά τα θρησκευτικά και εθνοτικά θεμέλια της ίδιας της Ευρώπης, και αυτές οι μεταναστεύσεις είναι μόνο ένα βήμα, στο ύπουλο «Σχέδιο Καλλέργη’’.
Παρακολουθήστε το λόγο του Orban.


Δεν μπορείτε να καταλάβετε γιατί οι παγκοσμιοποιητές θέλουν την εξαφάνιση αυτού του ανθρώπου;; Αμφιβάλλω αν υπάρχει ένας τέτοιος κήρυκας της αλήθειας σε όλη την Ευρώπη!
Με αυτή την ψηφοφορία, ο Orban ρίχνει έναν δυνατό σμπάρο στην πόρτα των Βρυξελλών: Η εθνική αντικατάσταση του λαού του στη δική του γη δεν θα συμβεί στην βάρδια του. Η παγκοσμιοποίηση δεν θα περάσει στην Ουγγαρία. –Τελεία-
Έτσι λοιπόν αυτή είναι η νίκη # 1, και…. τι ψήνεται για να είναι νίκη # 2;
Χαίρομαι που ρωτήσατε!
Κάντε την Αυστρία Μεγάλη και πάλι.
Ο παλιός δεξιός υποψήφιος Norbert Hofer, ένα χαρισματικό πρόσωπο για τους εθνικιστές στην Αυστρία, πρόσφατα καταφέρθηκε κατά της εγκατάστασης της παγκοσμιοποίησης στη χώρα του. Ενήργησε σε μια πλατφόρμα αντι-εξισλαμισμού, κλείνοντας τα σύνορα και απελαύνοντας μετανάστες. Με άλλα λόγια: ο ίδιος πιστεύει ότι η Αυστρία θα πρέπει να παραμείνει Αυστριακή. -Τι νεοτερισμός κι αυτός!-


Χάρη στις σεξουαλικές επιθέσεις και τα κύματα επίθεσης που χτυπούν την Ευρώπη, ο ίδιος και το κόμμα του βρέθηκαν κυριολεκτικά στα ύψη στις κάλπες! Τα πάντα φαινόταν πολύ ελπιδοφόρα για τις εκλογές. Ήταν ο αξιόπιστος και στην κορυφή του λαϊκιστικού κύματος ακριβώς την κατάλληλη στιγμή!
Και τότε … .Αυτό συνέβη.
Με ένα ελάχιστο περιθώριο περίπου του ενός και μισού τοις εκατό, ο υποψήφιος του Πράσινου Κόμματος νίκησε τον Hofer στις εθνικές εκλογές. Αν και το εθνικιστικό κόμμα είχε ουσιαστικά ξεκινήσει από μονοψήφια ποσοστά και είχε φτάσει περίπου στο 50% σε χρόνο λιγότερο από 3 χρόνια, ήταν παρ’ όλα αυτά ένα πικρό χάπι για να το καταπιεί, καθώς η νίκη ήταν τόσο κοντά για τους Αυστριακούς πατριώτες.
Οι Βρυξέλλες ήταν ευχαριστημένες! Φάνηκε πως η ατζέντα τους να κατακλύσουν την Αυστρία με ισλαμικούς μετανάστες, και να την καταστήσουν λιγότερο Αυστριακή, επρόκειτο να πάει προς τα εμπρός …
Αυτό ήταν, μέχρι που η Providence παρενέβη και έδωσε στην Αυστρία μια απίστευτη δεύτερη ευκαιρία να ακουστεί η φωνή της …
Προφανώς, οι παγκοσμιοποιητές εξαπάτησαν με ένα τέτοιο ευρύ και αδιαμφισβήτητο τρόπο για να ηττηθεί ο Hofer, ώστε δηλώθηκε εκλογική απάτη, και έγινε το απίστευτο, οι εκλογές και τα αποτελέσματά τους κηρύχτηκαν άκυρες!
Τώρα, ξέρουμε. Οι παγκοσμιοποιητές είναι απατεώνες και στήνουν τις ψηφοφορίες. Κάτι τέτοιο συμβαίνει όλη την ώρα, αλλά αυτό που ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ, είναι το ότι η απάτη ξεμπροστιάστηκε.
Δώστε εύσημα στην Αυστρία: Όχι μόνο μυρίστηκε την απάτη των ψηφοφόρων, αλλά στη συνέχεια και προς έκπληξη όλων, ακύρωσε τις εκλογές, και διέταξε επανάληψη!
Μπορείτε να φανταστείτε να ακυρώνεται ένα εκλογικό αποτέλεσμα στις ΗΠΑ, λόγω απάτης;
Φίλοι, αυτός είναι ο ορισμός της ειλικρίνειας και της διαφάνειας! Είναι ένα πολιτικό θαύμα. Τίποτα λιγότερο.
Τώρα οι Αυστριακοί θα κάνουν εκ νέου τις εκλογές τους, αλλά αυτήν την φορά 3 σημαντικά πράγματα έχουν αλλάξει:
1) Η εξαπάτηση από την πλευρά του συστημικού υποψηφίου έχει προξενήσει δυσαρέσκεια.
2) Η νίκη του Brexit τώρα σημαίνει ότι οι εθνικιστές θα έχουν κάποιον σοβαρό ούριο άνεμο στα πανιά τους!
3) Οι πρόσφατες αιματηρές επιθέσεις στη Νίκαια της Γαλλίας θα υπενθυμίζουν στην Αυστρία ότι το να κλείσει τα σύνορά της είναι θέμα εθνικής επιβίωσης!
Αν και δεν είναι ακόμη σίγουρο προς τα πού θα πέσει η ψήφος, οι πρόσφατες δημοσκοπήσεις δείχνουν πως ο Hofer έχει ένα σαφές προβάδισμα έναντι του Ευρωπαϊστή αντιπάλου του.
Και μαντέψτε πότε θα γίνει η ψηφοφορία;
Σωστά: Στις 2 Οκτωβρίου, την ίδια ημέρα με το Ουγγρικό δημοψήφισμα. Η 2α Οκτωβρίου προετοιμάζεται να γίνει η δεύτερη πιο καταστροφική μέρα του χρόνου για τους ολιγάρχες και τους τραπεζο-γκάνγκστερς !
Α! Και κάτι τελευταίο … σας αναφέρω ότι ο Norbert Hofer έχει ορκιστεί να πάει με τον λαό του σε ένα δημοψήφισμα ‘’Auxit’’, αν εκλεγεί! Πράγματι, αυτό είναι αλήθεια, και αν κερδίσει και κρατήσει τις υποσχέσεις του, μια δεύτερη μεγάλη Ευρωπαϊκή χώρα μπορεί να αποσχιστεί από την ΕΕ μέσα σε λίγο καιρό.
Επίλογος
Ενώ το Brexit έσπειρε τον πανικό στους ολιγάρχες των Βρυξελλών, η 2α Οκτωβρίου θα μπορούσε να είναι η γροθιά που θα τους στείλει στα σχοινιά του ρινγκ !
Η παλίρροια έχει γυρίσει ενάντια στις Βρυξέλλες, καθώς το δόλιο ‘’πείραμα’’ να επιβάλλουν μιαν πλουραλιστική, πολυπολιτισμική και άψυχη ουτοπία καθοδηγούμενη από τους τραπεζο-γκάνγκστερς, πάνω στους αρχαίους ανθρώπους της Ευρώπης, ξηλώνεται από τις ραφές του. Λαμβάνοντας υπόψη πως οι παγκοσμιοποιητές έχουν οδηγήσει την Ευρώπη στο χείλος της απόλυτης καταστροφής, αντιλαμβανόμαστε πως είναι απολύτως υπεύθυνοι για ό, τι πρόκειται να συμβεί.
Η Ευρώπη ανήκει στους Ευρωπαίους, και κάθε χώρα στη Γη ανήκει σε αυτούς που την κατοικούν και την έχουν χτίσει. Αυτά είναι πολύ απλά πράγματα, αλλά οι παγκοσμιοποιητές αρνούνται και μισούν αυτές τις θεμελιώδεις αλήθειες: Και γι ‘αυτό χάνουν!
Το 2016 έχει ήδη γίνει πραγματικά ένας εφιάλτης για την παγκοσμιοποίηση, και το Brexit ήταν πράγματι μια γροθιά στο πηγούνι της, αλλά όσο και κακό να ήταν αυτό, έχω και χειρότερα νέα για την ΕΕ:
Υπάρχουν πολλά περισσότερα άσχημα χτυπήματα που έρχονται!





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook