9.8.16

Μια ωραία πρωία στην ουρά των κάπιταλ κοντρόλ…



Να δείτε ότι ο οικονομικός φασισμός που σας έχουν βάλει δεν έχει τα όρια του και δεν θα σταματήσει να σας κόβει τα πενιχρά ευρώ σας…

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή θέλει να δημιουργήσει μια υποχρεωτική database (βάση δεδομένων) με τα ονόματα των ιδιοκτητών του ψηφιακού νομίσματος Bitcoin. Φυσικά, η επίσημη ιστορία είναι ότι το Bitcoin χρησιμοποιείται για τη χρηματοδότηση της τρομοκρατίας!!!
«To Bitcoin χρησιμοποιείται για τη χρηματοδότηση της τρομοκρατίας» δεν το ξέρατε;;;
Έτσι, για την προστασία και την ασφάλεια του πολίτη εφαρμόζεται νέα νομοθεσία που θα παρακολουθεί τους πολίτες με μεγαλύτερη ακρίβεια και στα οικονομικά τους θέματα. Αυτού του είδους νομοθεσία αυξάνεται ολο και περισσότερο στην δημοκρατική μας ήπειρο. Σε χώρες όπως η δική μας έχουν ήδη θέσει όρια στο πόσα χρήματα μπορούν να αναληφθούν από τους πολίτες!!!
Πχ. Στην σημερινή Ελλάδα από το 2015 έχει μπει νταβαντζης στον τραπεζικό λογαριασμό των συμπολιτών μας…. Πρέπει να παρακαλέσεις τον τραπεζικο υπάλληλο να σου δώσει λίγα από τα λεφτά σου γιατί είσαι ανίκανος να τα ελέγξεις….. οι αποταμιεύσεις σου δεν σου ανήκουν όσο θα ήθελες… και δεν είσαι της εμπιστοσύνης.. Σκεφτείτε ότι στην σημερινή Ελλάδα, όπου οι έλεγχοι κεφαλαίων εξακολουθούν να ισχύουν όλοι οι νεοέλληνες είναι υπάκουοι σαν το καλύτερο κατοικίδιο στον κόσμο…. Υπομένει τις ουρές για ν απορεί λίγα από τα αερίσια χαρτάκια των τραπεζιτών που τα κόβουν με τη σέσουλα!!!
Σχεδόν κανείς δεν μπορεί μεταφέρει χρήματα στο εξωτερικό μέσω της τράπεζας…. τότε ρε παλικάρια τι την θέλετε την ριμάδα την Ευρώπη και το καταστρεπτικό για την χώρα σας ευρώ;;; Το επόμενο μέτρο μετά τα καπιταλ κοντρόλ….δηλαδή η ολοκληρωτική οικονομική σας καταστροφή θα έχει συνέχεια…. Τι νομίζατε ότι ξεκαθαρίσατε με τα αφεντικά αυτού εδώ του πλανήτη;;; Να μην σας κουράζω πολύ και να μπω στο θέμα…ο συνεχής πόλεμος για τα μετρητά σας…η μόνη διέξοδος σας για να ζήσετε λίγο ανθρώπινα…. Είναι το μαύρο χρήμα σας…. Και αυτό θα σας το πάρουν!!!
Του χρόνου το καλοκαίρι θα σας έχουν περικόψει και τα μετρητά…. ήδη θέλουν να σας βάλουν να πληρώσετε μόνο με τις κάρτες που ελέγχονται….αλλα επειδή είμαστε και ένας λαός που κόβει λίγο το ξερό μας… δεν θα τα βρουν τόσο εύκολα!!! Για αυτό θα σας τα κόψουν ξαφνικά… μια ωραία πρωία όταν θα περιμένετε στις ουρές των καπιταλ κοντρόλ να πάρετε τα λίγα που σας απόμειναν…και ότι θα έχει μείνει θα είναι ψηφιακό και πλήρως ελεγχόμενο….
Τότε τι θα κάνετε;;; Σε ένα χρόνο απο τώρα!!!
ΚΟΡΑΞ
http://mayroskoraks.blogspot.gr/2016/08/blog-post_91.html
 http://katohika.gr/


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook