23.8.16

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Σοκαριστική δήλωση πρώην αρχηγού της CIA! «Αν χρειαστεί θα τους σκοτώσουμε…»

Σε τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε πριν πέντε ημέρες στη γνωστή εκπομπή του Τσάρλι Ρόουζ στην....
αμερικανική τηλεόραση, ο πρώην αρχηγός της CIA, προέβη σε μία σειρά απίστευτα προκλητικών δηλώσεων, που δυναμιτίζουν ακόμα περισσότερο το τεταμένο κλίμα στη Συρία μεταξύ Ρωσίας και ΗΠΑ!
Ο Michael Morell, μίλησε απροκάλυπτα (κάτι το οποίο είχε συμβεί και στο πρόσφατο παρελθόν) για δολοφονίες Ρώσων και Ιρανών (στρατιωτών και όχι μόνο), εφόσον καταστεί αναγκαίο…
Σε προηγούμενη συνέντευξη ο Morell, τόνισε ότι «οι Ιρανοί πρέπει να πληρώσουν το τίμημα στη Συρία», όπως και οι Ρώσοι «πρέπει αντίστοιχα να πληρώσουν το τίμημα».
Ο παρουσιαστής Τσάρλι Ρόουζ θέλοντας να διευκρινίσει τα λεγόμενα του, προχώρησε σε πιο τολμηρές ερωτήσεις, για τις οποίες έλαβε και την αφοπλιστική απάντηση. Ακολουθεί απόσπασμα του διαλόγου….
Rose: «Οι Ρώσοι θα πληρώσουν το τίμημα με το να δολοφονηθούν;» Morell: «Ναι.» Rose: «Και σκοτώνοντας τους Ιρανούς;» Morell: «Ναι … δεν πρέπει να μιλήσουμε στον κόσμο γι ‘αυτό…. Αλλά μπορούμε να βεβαιωθούμε ότι θα το ξέρουν στη Μόσχα και την Τεχεράνη. »
Νωρίτερα σήμερα, σε μία πρόσφατη εξέλιξη oι αμερικανοί όχι μόνο παραδέχθηκαν την εισβολή και την κατοχή στη Β Συρία αλλά απειλούν και το συριακό κράτος να μην διανοηθεί…. να τους ενοχλήσει….
Οι Αμερικανοί κατέχουν παρανόμως με εισβολή τμήματα της Συριακής επικράτειας.Αμφισβητούν την εθνική κυριαρχία και εδαφική ακεραιότητα της χώρας και το νόμιμο δικαίωμα της να τα υπερασπιστεί.’Εχουν υπερβεί κατά πολύ όλες τις κόκκινες γραμμές ..
O στρατηγός Stephen Townsend, διοικητής των αμερικανικών δυνάμεων σε Συρία και Ιράκ είχε το απύθμενο θράσος με ύφος αλαζόνα στρατοκράτη κατακτητή να υπαγορεύσει στη Συρία και στη σύμμαχό της Ρωσία να μην προσεγγίσουν τις αμερικανικές θέσεις κατάκτησης και εισβολής στη Β Συρία και ότι αν οι δυνάμεις τους αισθανθούν απειλή θ΄ απαντήσουν.
«Πληροφορήσαμε τους ρώσους.Μας είπαν ότι αυτοί ενημέρωσαν τη συριακή πλευρά.Μπορώ μόνο να πω ότι εμείς θα αμυνθούμε αν αισθανθούμε απειλή», δήλωσε ο Stephen Townsend σε τηλεφωνική του επικοινωνία στο CNN.
Αυτή η δήλωση υπαινίχθηκε τις αεροπορικές επιχειρήσεις των συριακών μαχητικών στη Hassaké. που πλησίασαν αρκετά τις θέσεις των αμερικανών.
Ως εκ τούτου τα λεγόμενα του Morell έρχονται να συμπληρώσουν τις αμερικανικές ενέργειες, και εύλογο ερώτημα αποτελεί πλέον το κατά πόσο είναι υπαρκτή, η λεγόμενη συνεργασία ανταλλαγής πληροφοριών μεταξύ ΗΠΑ και Ρωσίας τη στιγμή που υπάρχουν ανοικτά μέτωπα μεταξύ τους. Ωστόσο όπως σας έχουμε επισημάνει παλαιότερα, οι ΗΠΑ δεν φαίνεται να έχουν κοινή γραμμή στη Συρία, καθώς κάποιες υπηρεσίες τους, ενεργούν αυτοβούλως..
hellasforce.com



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook