10.9.16

Γιατί 24% ΦΠΑ εφόσον ο μισθός σου έχει ήδη φορολογηθεί;;;

Η φορολογία  στα αγαθα που πληρώσαμε επάνω στον ήδη φορολογημένο μισθό μας δεν είναι  διπλή κλοπή;;;
Στην προοδευτική Ευρώπη της Ένωσης, οι τράπεζες έστειλαν ήδη μήνυμα στους πολίτες που....
έχουν κάποιες αποταμιεύσεις (Ολλανδία και Γερμανία από τις πληροφορίες που έχω) ότι σκέφτονται να τους πάρουν όλα αυτά που με τον κόπο αρκετών δεκαετιών κατάφεραν και αποταμίευσαν !!!
Μιλάμε για το λεγόμενο αρνητικο επιτόκιο ή την νέα φορολόγηση των αποταμιεύσεων…. το επόμενο βήμα για την δημιουργία της αχρήματης κοινωνίας.
Μέχρι και πριν λίγα χρόνια παίρναμε τόκους και πληρώναμε σχετικά πολύ χαμηλούς φόρους σε σχέση με τα φιλαράκια μας τους ευρωπαίους.  Από το πολύ Μαιντ Κοντρόλ τόσων δεκαετιών που έχουν φάει, θεωρούν την υψηλη φορολογία τους, το μεγαλύτερο προτέρημα τους.
Οι φουκαράδες πληρώνουν τον ΕΝΦΙΑ από τις αρχές του 1900 και βάλε….το Καμμένο μυαλό τους δεν πάει παρακάτω από την μοναδική μαύρη σκέψη των εγκεφαλικών τους κυττάρων:
”η φορολογία πρέπει να είναι για το καλό μας” .
Έτσι γίναμε και εμείς ευρωπαίοι και προοδέψαμε. Πραγματικά το γεγονός ότι πληρώνουμε διπλή φορολογία στα αγαθά που καταναλώνουμε με το ΦΠΑ των 24%, την στιγμή που ο μισθός μας έχει ήδη φορολογηθεί…δεν είναι η πιο βρωμερή  κλοπή ποτέ;;;
Η περίπτωση της εφορίας του εισοδήματος μας είναι παρόμοια με την περίπτωση ενός διαρρήκτη που μπαίνει και κλέβει την περιουσίας μας…. αργότερα ξαναγυρίζει… για να πάρει αυτά που ξέχασε ή δεν είχε προλάβει να αρπάξει.
Θέλουμε όμως συνειδητά να ανοίγουμε την πόρτα στον διαρρήκτη προσφέροντας του αυτά που δεν του ανήκουν;;; Γιατί το κάνουμε αυτό για διπλή φορά;;;
Τόση πλύση εγκεφάλου έχει φάει ο άνθρωπος να θεωρεί την κλοπή του εισοδηματός του την σημερινή «λογική».
ΚΟΡΑΞ




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook