3.9.16

Η ΚΟΜΙΣΙΟΝ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ! Που θα πάνε τελικά τα λεφτά των τηλεοπτικών αδειών

Πριν καλά – καλά προλάβει να ολοκληρωθεί ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες, ο Αλέξης Τσίπρας ξεκίνησε ήδη να σκορπάει τα λεφτά που θα μπουν στα κρατικά ταμεία.
Ο πρωθυπουργός σε....
δηλώσεις του υποστήριξε ότι τα 246 εκατ. ευρώ που αποκτήθηκαν από την δημοπρασία των τηλεοπτικών αδειών θα πάνε με έκτακτες δράσεις στις ευπαθείς ομάδες.
Στο λόγο του αυτό έρχεται να αντικρούσει η Κομισιόν μέσω του Μαργαρίτη Σχοινά ο οποίος έλεγε ότι πρόκειται για μνημονιακή υποχρέωση η συγκέντρωση εσόδων από την δημοπρασία των τηλεοπτικών αδειών.
Ο κ. Σχοινάς ερωτηθείς για την απόφαση της Ελληνικής κυβέρνησης να προχωρήσει σε διεθνή διαγωνισμό για την πώληση τεσσάρων αδειών τηλεοπτικών καναλιών, είπε ότι το μνημόνιο δεσμεύει την ελληνική κυβέρνηση να εκκινήσει έναν διεθνή διαγωνισμό για την πώληση των τηλεοπτικών αδειών, τονίζοντας ότι τα έσοδα θα χρησιμοποιηθούν για την εκπλήρωση των δημοσιονομικών στόχων.
«Ο διαγωνισμός πρέπει να γίνει με σεβασμό στην ευρωπαϊκή νομοθεσία και καθώς δεν έχει γίνει ακόμα καμία πρόταση σχετικά με τον διαγωνισμό, δεν έχει γίνει και καμία συζήτηση με τους θεσμούς», πρόσθετε.
crashonline.gr


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook