22.9.16

Αποκάλυψη… τρόμου! «Η κατάσταση είναι χειρότερη από τον Ψυχρό Πόλεμο»! Η σύρραξη πλησιάζει!

Πρώην αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών (στην κυβέρνηση Ρίγκαν) ο Πολ Κρεγκ Ρόμπερτς, και γνωστός για τις ανατρεπτικές απόψεις του, στέλνει μια αυστηρή προειδοποίηση σε όλο τον κόσμο.
Ο...
Δρ Ρόμπερτς αναφέρει: «Αλλάξαμε το πυρηνικό δόγμα μας. Συνηθίζαμε να χρησιμοποιούμε πυρηνικά όπλα μόνο για αντίποινα. Δεν υπήρχε διαφορετικός τρόπος χρήσης τους, αλλά το καθεστώς του George W. Bush, οι νεοσυντηρητικοί, άλλαξαν το πυρηνικό δόγμα μας. Χρησιμοποιούνται ως επιθετικά όπλα. Έτσι, τόσο οι Ρώσοι όσο και οι Κινέζοι θα μπορούσαν να τα χρησιμοποιήσουν επίσης ως επιθετικά όπλα. Στη συνέχεια, έχουμε πει οι Ρώσοι βάζουν πυραύλους ακριβώς πάνω στα σύνορα μας. Δεν θα υπάρξει προειδοποίηση. Είναι πολύ ριψοκίνδυνο για μια τρελή χώρα (ΗΠΑ), η οποία δεν θα διαπραγματευτεί μαζί τους. . . . Έτσι, είμαστε έτοιμοι για πόλεμο. Νομίζω ότι το μόνο πράγμα που θα εμπόδιζε είναι αν μία ή δύο από τις ευρωπαϊκές κυβερνήσεις συνειδητοποιήσουν ότι δεν έχουν απολύτως τίποτα να κερδίσουν με μια σύγκρουση με τη Ρωσία. . . . Το μόνο πράγμα που θα μπορούσαν να κάνουν για να αποτρέψει έναν πυρηνικό πόλεμο είναι να αποχωρήσουν από το ΝΑΤΟ. »
Και συμπληρώνει: «Οι εντάσεις τώρα μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών και της Ρωσίας είναι υψηλότερες από ό, τι ήταν ποτέ, ακόμα και κατά τη διάρκεια του ψυχρού πολέμου. Για το λόγο αυτό, είναι πολύ επικίνδυνο. Είναι επικίνδυνο για έναν άλλο λόγο. Σε όλη μου τη ζωή, κάθε πρόεδρος εργάστηκε για να μειωθούν οι εντάσεις με τη Ρωσία. Ο Κένεντι συνεργάστηκε με Χρουστσόφ να εκτονώσει την κρίση των πυραύλων της Κούβας, και μέρος της συμφωνίας ήταν ο Κένεντι να πάρει τους αμερικανικούς πυραύλους από την Τουρκία. Τώρα, έχουμε στείλει το ΝΑΤΟ στα σύνορα της Ρωσίας. Αυτό είναι μια τεράστια παραβίαση των δεσμεύσεων που έκαναν οι Ηνωμένες Πολιτείες. Έχουμε πλέον εξαιρετικά υψηλές εντάσεις, και νομίζω ότι με αυτή την πρόσφατη επίθεση από τις Ηνωμένες Πολιτείες στα συριακά στρατεύματα, κατέστησε απολύτως σαφές στη ρωσική κυβέρνηση ότι η διπλωματία είναι άχρηστη, και δεν μπορούν να καταλήξουν σε διπλωματική συμφωνία με τις Ηνωμένες Πολιτείες . Ως εκ τούτου, έχουμε φτάσει στο σημείο όπου η μία δύναμη αντιμετωπίζει την άλλη δύναμη. «
hellasforce.com


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook