13.9.16

Ο πατέρας των πυραύλων και της Αστροναυτικής ισχυρίζεται ότι τα UFO είναι πραγματικά

Σύμφωνα με τον Γερμανό καθηγητή Χέρμαν Όμπερτ* (Hermann Oberth), που θεωρείται ως ένας από τους ιδρυτές των πυραύλων και Αστροναυτικής* … Τα ΑΤΙΑ είναι πραγματικά με κυβερνήτες έξυπνους παρατηρητές από το σύμπαν και κινούνται με τη βοήθεια τεχνητού πεδίου βαρύτητας …

Παράγουν υψηλής τάσης ηλεκτρικά φορτία, ώστε να ωθούν τον αέρα έξω από το δρόμο τους, και ισχυρά μαγνητικά πεδία για να επηρεάσουν το ιονισμένο αέρα σε υψηλότερα υψόμετρα.
Αυτά τα αποδεικτικά στοιχεία είναι αυτά που εκατομμύρια άνθρωποι βλέπουν σε όλο τον κόσμο και είναι πεπεισμένοι ότι γίνονται επισκέψεις από όντα εκτός Γης. Αυτά τα όντα επισκέπτονται τον πλανήτη μας εδώ και χιλιάδες χρόνια και προέρχονται από έναν άλλο κόσμο, σε κάποιο διαφορετικό σημείο του σύμπαντος.
Είναι ενδιαφέρον, ότι ο Hermann Oberth, ένας από τους ιδρυτές των πυραύλων και της Αστροναυτικής συμφωνεί και είναι απόλυτα πεπεισμένος για την ύπαρξή τους.
Μιλώντας για το φαινόμενο των UFO και της εξωγήινης ζωής, είπε:
Οι ιπτάμενοι δίσκοι είναι πραγματικοί, και είναι διαστημικά σκάφη από άλλο ηλιακό σύστημα. Νομίζω ότι ενδεχομένως να είναι επανδρωμένα με έξυπνους «παρατηρητές», οι οποίοι είναι μέλη μιας φυλής που μπορεί να έχουν ερευνήσει τη Γη εδώ και αιώνες.
Νομίζω ότι ενδεχομένως, έχουν σταλεί για τη διεξαγωγή συστηματικών, ερευνών μεγάλης εμβέλειας και να μελετήσουν, ανθρώπους, ζώα, βλάστηση, και τα ατομικά κέντρα, παραγωγής εξοπλισμών. (Hermann Oberth «Ιπτάμενοι Δίσκοι από ένα μακρινό κόσμο» Τα καλύτερα διαθέσιμα στοιχεία)
Επιπλέον, ο καθηγητής είπε:
Πετάνε μέσω τεχνητών πεδίων της βαρύτητας … Αυτά τα (ΑΤΙΑ) παράγουν υψηλής τάσης ηλεκτρικά φορτία, ώστε να ωθήσουν τον αέρα έξω από το δρόμο τους, και ισχυρά μαγνητικά πεδία για να επηρεάσουν το ιονισμένο αέρα σε υψηλότερα υψόμετρα.
Πρώτον, αυτό θα μπορούσε να εξηγήσει τη φωτεινότητα τους … Δεύτερον, θα μπορούσε να εξηγήσει την αθόρυβη λειτουργία της πτήσης τους … Τέλος, η υπόθεση αυτή εξηγεί, επίσης, τα ισχυρά ηλεκτρικά και μαγνητικά φαινόμενα μερικές φορές, αν και όχι πάντα, που παρατηρούνται γύρω τους.
Το συμπέρασμα μου είναι ότι τα UFO υπάρχουν και είναι πραγματικά διαστημόπλοια από άλλο ή περισσότερα από ένα ηλιακό σύστημα. Έχουν δοκιμαστεί από έξυπνους παρατηρητές οι οποίοι είναι μέλη μιας φυλής που διεξάγει μεγάλης εμβέλειας επιστημονική έρευνα της Γης μας για αιώνες.
Και φαίνεται ότι ο Theodor C Loder Ομότιμος Καθηγητής από το Πανεπιστήμιο του New Hampshire συμφωνεί με τον καθηγητή Oberth.
Ο Καθηγητής Theodor C Loder δήλωσε:
«Ευφυής όντα από άλλα αστρικά συστήματα επισκέπτονται τον πλανήτη μας Γη. Αναφέρονται ποικιλοτρόπως ως επισκέπτες, άνθρωποι των αστεριών ή εξωγήινοι, Αυτό δεν είναι ένα θέμα επιστημονικής φαντασίας»
*Χέρμαν Όμπερτ
Χέρμαν Όμπερτ: Ο πατέρας των πυραύλων και της Αστροναυτικής ισχυρίζεται ότι τα UFO είναι πραγματικά - Εικόνα0
Hermann Julius Oberth
Ένας από τους πρωτοπόρους της αστροναυτικής. Έχοντας διαβάσει ξανά και ξανά το βιβλίο Από τη Γη στη Σελήνη, του Ιουλίου Βερν, σε βαθμό αποστήθισης, κατασκεύασε τον πρώτο πύραυλο σε ηλικία 14ων ετών. Μ’ αυτά τα πρώτα νεανικά του πειράματα κατέληξε στην ιδέα του πυραύλου πολλαπλών ορόφων.  Όταν ακόμη ήταν φοιτητής της ιατρικής σχολής του Μονάχου, είχε γράψει την πρώτη γνωστή διατριβή του με τίτλο: Οι πύραυλοι στο διαπλανητικό χώρο.
Το 1929, έγραψε ένα βιβλίο με τίτλο Οι δρόμοι της αστροναυτικής, που εκδόθηκε για τρίτη φορά, ο δε Όμπερτ, τιμήθηκε με το πρώτο διεθνές βραβείο της αστροναυτικής. Την ίδια χρονιά, ο γνωστός σκηνοθέτης ταινιών Fritz Lang, του ανέθεσε την κατασκευή ενός πυραύλου για την ταινία «Frau im Mond». Ο πύραυλος, όμως, αυτός ανατινάχτηκε στη διάρκεια των δοκιμών, καθιστώντας τον Oberth τυφλό από το αριστερό μάτι. Το Φθινόπωρο του 1929, ο Όμπερτ εκτόξευσε τον πρώτο του πύραυλο υγρών καυσίμων, με τη βοήθεια των φοιτητών του, από το τεχνικό πανεπιστήμιο του Βερολίνου. Στην ομάδα των φοιτητών του ήταν και ο Βέρνερ Φον Μπράουν.
Είχε αλληλογραφία με τους άλλους δυο διάσημους επιστήμονες του είδους, το Ρώσο Τσιολκόφσκι και τον Αμερικανό Γκόνταρντ και βοηθήθηκε στην κατασκευή νέων τύπων πυραύλων, ο πρώτος των οποίων εκτοξεύτηκε στις 7.5.1931. Το 1941 συνεργάστηκε με το μαθητή του Βέρνερ Φον Μπράουν στη βάση Πενεμόντε, ενώ το 1953, δημοσίευσε το βιβλίο του Άνθρωπος στο διάστημα. Στην Αλαμπάμα των ΗΠΑ συνεργάστηκε με τον Μπράουν και ολοκλήρωσε και το βιβλίο του για την Ανάπτυξη της διαστημικής τεχνολογίας την ερχόμενη δεκαετία.
*Αστροναυτική Η Αστροναυτική είναι κλάδος της αεροδιαστημικής μηχανικής που ασχολείται με την κατασκευή μηχανών σχεδιασμένων να μπορούν να βγούν από την ατμόσφαιρα της Γης και να δουλέψουν πέρα από αυτό. Δηλαδή είναι η επιστήμη των διαστημικών πτήσεων.
Για την Αποκάλυψη, Αναστάσιος Ντίνο


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook