10.10.16

ΕΚΤΑΚΤΟ: Τα ρωσικά ΜΜΕ πληροφορούν τους πολίτες για πυρηνικό πόλεμο με ΗΠΑ – Τελεσίγραφο Κρεμλίνου: «Θα σας καταρρίψουμε όπως στο παρελθόν» – Δείτε το βίντεο

Toυ Βασίλη Καπούλα
«Κρατάει την ανάσα» του ο πλανήτης καθώς τα ρωσικά ΜΜΕ όπως θα δείτε και...
στο βίντεο παρακάτω μεταδίδουν οδηγίες σε περίπτωση πυρηνικού πολέμου, τι πρέπει να κάνουν οι πολίτες, που πρέπει να πάνε, που είναι τα καταφύγια κτλ. Επιπλέον τα ρωσικά ΜΜΕ ειδοποιούν τον κόσμο για αυξημένη πιθανότητα ενός πολέμου Ρωσίας-ΗΠΑ ενώ αναλυτές αναφέρουν πως η κατάσταση είναι πάρα πολύ κρίσιμη.
Μάλιστα το Κρεμλίνο μέσω συγκεκριμένου παρουσιαστή ειδήσεων που φημίζεται για τις σχέσεις του με το περιβάλλον Β.Πούτιν και είναι στη λίστα κυρώσεων της ΕΕ έστειλε σαφέστατη προειδοποίηση λέγοντας: «Όλα αλλάζουν. Ενας Ρώσος χρειάζεται πολύ χρόνο για να τιθασεύσει ένα άλογο αλλά ιππεύει γρήγορα» και τονίζει παρακάτω:
«Η θρασύτητα της συμπεριφοράς προς τη Μόσχα έχει και πυρηνικές επιπτώσεις»!
Τα ρωσικά ΜΜΕ με συνεχείς μεταδόσεις τους πληροφορούν τον κόσμο ότι ο «πόλεμος με τις ΗΠΑ είναι αναπόφευκτος καθώς η Αμερική έχει επεκταθεί μέσω του ΝΑΤΟ ανατολικά, δημιούργησε επαναστατήσεις και πολέμους. Αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί. Είναι επικίνδυνο; Ναι»!
«Ο Β.Πούτιν δεν έχει πρόβλημα, αν θέλετε σύγκρουση ευρείας κλίμακας θα την έχετε. Αλλά δεν θα είναι μια σύγκρουση που δεν θα βλάψει τα συμφέροντα των ΗΠΑ. Αν θέλετε σύγκρουση θα την έχετε παντού».
Επιπλέον ενημερώνουν τον λαό της Ρωσίας τι έχει συμβεί στη Συρία, το «Σχέδιο Β» των ΗΠΑ με βομβαρδισμούς κατά των συριακών δυνάμεων οι οποίες αυτόματα θα εμπλέξουν και τις ρωσικές δυνάμεις.
Όπως σας ενημερώσαμε εδώ και ώρες όλα τα ρωσικά πολεμικά πλοία που έχουν αποπλεύσει προς Μεσόγειο φέρουν την πυρηνική έκδοση των cruise Kalibr.
Με συνεχή προγράμματα η ρωσική τηλεόραση κατηγορεί τις ΗΠΑ για την πρόκληση πολέμων σε Βιετνάμ, Ιράκ.
«Τα πρώτα μας βήματα ήταν η αναστολή των τριών πυρηνικών συμφωνιών με τις ΗΠΑ, τα τρία πλοία που στείλαμε στη Μεσόγειο, οι S-300V4 στη Συρία, οι Iskander-M στο Καλίνινγκραντ και οι 5.000 αλεξιπτωτιστές στην Αίγυπτο»
«Οι εκπλήξεις για εσάς θα είναι πάρα πολλές και δυσάρεστες».
Αμερικανικές πηγές σχολιάζοντας την φράση «ιππεύει γρήγορα» τόνισαν ότι η Ρωσία αναφέρεται σε στρατιωτικές αναπτύξεις ανά τον κόσμο.
«Αν βομβαρδίσουν οι Αμερικανοί θα τους καταρρίψουμε. Και δεν θα τολμήσετε παγκόσμιο πόλεμο, Άλλωστε σας είχαμε καταρρίψει ξανά σε Βιετνάμ και Κορέα. Η Ρωσία δεν θα κάνει καμία υποχώρηση στην Συρία».
«Ακόμα και στο Ψυχρό Πόλεμο υπήρχαν «κόκκινες γραμμές οι οποίες γίνονταν σεβαστές. Αυτές τώρα δεν γίνονται κατανοητές».
«Υπάρχει εκστρατεία να χτυπηθεί η Ρωσία παντού αν είναι δυνατόν».

pentapostagma.gr


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook