11.10.16

ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΑΣ! Έτσι θα εξαφανιστεί η ανθρωπότητα σύμφωνα με τους επιστήμονες

Οι επιστήμονες ξόδεψαν δεκαετίες στο να ερευνούν ποιοι είναι οι πιθανοί λόγοι που θα φέρουν την ανθρωπότητα στο τέλος της...


Έχουμε δει εφιαλτικά σενάρια σε πολλές ταινίες καταστροφής και όλοι ξέρουμε ότι το είδος μας μια μέρα δεν θα υπάρχει.
Αν και η επικρατούσα άποψη σχετίζεται με τη θεωρία της εξέλιξης και ότι ο άνθρωπος είτε θα εξαφανιστεί σταδιακά είτε θα εξελιχθεί σε ένα νέο καλύτερο είδος, πιο κάτω μαζέψαμε αυτές τις τρομακτικές θεωρίες και σας τις παρουσιάζουμε.
Αυτές λοιπόν είναι οι επικρατέστερες θεωρίες:
1. Μια πανδημία είναι μια θεωρία καταστροφής του ανθρώπινου είδους. Ένας ιός λοιπόν που θα μπορεί να επηρεάσει κάθε άνθρωπο και κανένα αντιβιοτικό δεν θα μπορεί να τον εξολοθρεύσει.
2. Ένας πυρηνικός πόλεμος και μάλιστα πιο συγκεκριμένα ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος θα σημάνει το τέλος του ανθρώπου. Η απόκτηση πυρηνικών από όλα και περισσότερους παίκτες της διεθνούς σκακιέρας κάνει αυτό το σενάριο να φαντάζει πολύ αληθινό.
3. Ένα άλλο σενάριο είναι τα ρομπότ. Ήδη υπάρχει νανοτεχνολογία, η οποία επιτρέπει σε ένα ρομπότ να φτιάχνει από μόνο του άλλα ρομπότ με την ίδια τεχνολογία. Οι επιστήμονες εκφράζουν ανησυχίες ότι τα ρομπότ θα απορροφήσουν τα πάντα στον πλανήτη για να φτιάξουν ρομπότ και αυτά με τη σειρά τους να κάνουν το ίδιο.
4. Μια μαύρη τρύπα ή ένας αστεροειδής είναι το επόμενο σενάριο. Οι απειλές από το διάστημα πάντα ήταν τρομακτικές και οι άνθρωποι φοβούνται ότι θα έχουν την ίδια μοίρα με τους δεινόσαυρους.
5. Μια άλλη θεωρία περιλαμβάνει εξωγήινη εισβολή που θα μπορούσε να καταστρέψει ή να κατακτήσει τη γη με προηγμένη τεχνολογία
6. Τέλος, μια θεωρία θέλει ο άνθρωπος να καταστραφεί από την ίδια τη φύση, από ένα ακραίο φυσικό φαινόμενο δηλαδή. Πιο συγκεκριμένα από το φαινόμενο του θερμοκηπίου οι ωκεανοί της γης θα προχωρήσουν στην επιφάνεια και το κλίμα θα αλλάξει για πάντα καθιστώντας τη γη ακατάλληλη για να ζήσει ο άνθρωπος.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook