13.10.16

Θέλουν να στείλουν φυλακή τους γονείς των μαθητών από το σχολείο της Βόλβης που απέχουν λόγω των προσφυγόπουλων

Όπως είπαμε και χθες…

Θα παίξουν με λύσσα από εδώ και πέρα.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του protothema.gr στη δικαιοσύνη φαίνεται ότι φτάνει η υπόθεση των αντιδράσεων γονέων για τα απογευματινά τμήματα για τα προσφυγόπουλα.
Μετά την αποχή για δεύτερη ημέρα, την Τετάρτη, 117 εκ των μαθητών του δημοτικού σχολείου Προφήτη στο δήμο Βόλβης επειδή στο σχολείο λειτουργεί τμήμα για 46 προσφυγόπουλα, ο περιφερειακός διευθυντής Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας προειδοποιεί ότι αν το φαινόμενο αυτό συνεχιστεί θα ζητήσει την παρέμβαση εισαγγελέα.
«Θα δούμε τι θα γίνει και σήμερα και αν συνεχιστεί η αποχή θα προσφύγουμε στον εισαγγελέα» δήλωσε στο Έθνος ο κ. Παναγιώτης Ανανιάδης.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο κ. Ανανιάδης έχει ήδη στείλει στον εισαγγελέα την έγγραφη απόφαση των γονέων για την αποχή των παιδιών τους από τα μαθήματα, η οποία ελήφθη απο μια άτυπη πενταμελή επιτροπή καθώς Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων δεν υφίσταται μετά την παραίτηση 4 εκ των 7 μελών του.
«Περιμένω την παρέμβαση του εισαγγελέα για τρεις λόγους: για το άκυρο της απόφασης, για την υποχρεωτικότητα του σχολείου και για τα όσα ρητά προβλέπονται από τον αντιρατσιστικό νόμο» προσθέτει ο κ. Ανανιάδης.
Εμείς να ενημερώσουμε τον κ. Ανανιάδη ότι τα παιδιά δεν χρειάζεται να απέχουν, μπορεί και ξαφνικά να αρρωστήσουν και ως γνωστόν στο δημοτικό δεν υπάρχουν απουσίες…
Τα κόλπα που τόσα χρόνια χρησιμοποιούσατε για να κάνετε καταλήψεις και κοπάνες τα ξέρουμε και εμείς…
e-koutsobola.gr


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook