14.11.16

Αποκάλυψη τρόμου… ΑΥΤΗ Η «ΠΑΡΑΝΟΙΑ» ΘΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ! ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΒΙΒΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ!


Ακούστηκε ότι ευθύνονται για το θάνατο μελισσών, και τώρα αποτελούν απειλή για το ανθρώπινο είδος μέσα σε....
λίγα χρόνια, σύμφωνα με σοκαριστικά σχόλια από Αμερικανό εμπειρογνώμονα. Ο λόγος για τους αεροψεκασμούς ή chemtrails.
H «μυστική επιχείρηση» θα μπορούσε θεωρητικά να προκαλέσει βιβλικές πλημμύρες, αφήνοντας στο έδαφος τοξικές χημικές ουσίες, συμπεριλαμβανομένων του μολύβδου και του υδραργύρου με καταστροφικά αποτελέσματα.
Ο Michael Tamez ειδικός σε θέματα οικολογίας λέει ότι τα μικρά μονοπάτια των νεφών που βλέπουμε αριστερά πίσω από αεριωθούμενα αεροσκάφη είναι πιο σκοτεινά από ό, τι ο μέσος άνθρωπος αντιλαμβάνεται. Κι αυτό γιατί τα πειράματα Γεωμηχανικής που πραγματοποιούνται στη στρατόσφαιρα κρατούνται μυστικά από το ευρύ κοινό.
Σε συνέντευξή του στην Express τόνισε: «Είναι μεγάλα μονοπάτια που εκτείνονται κατά μήκος του ορίζοντα και στη συνέχεια απλώνονται κατά μήκος του ουρανού. Μετά από περίπου μισή ώρα ή κάπου τόσο, αρχίζουν να εμφανίζονται ομίχλη και εξαφανίζονται στον αέρα. Δεν μπορεί να είναι καυσαέρια από τζετ, είτε από το κανονικές ουρές καυσίμων από αεριωθούμενα γιατί διαλύονται μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα μετά την πάροδο του αεροσκάφους.»
Ο κ Tamez, ο οποίος έχει γράψει μια σειρά από βιβλία και είναι ειδικός για θέματα περιβάλλοντος, λέει ότι τα Chemtrails έχουν χρησιμοποιηθεί για περισσότερο από τρεις δεκαετίες. Αλλά και ότι θα μπορούσαν να οδηγήσουν στην απόλυτη καταστροφή.
«Είναι μια συγκαλυμμένη παγκόσμια λειτουργία της χημικής τεχνολογίας ψεκασμού, που έχει σχεδιαστεί για να παρέχει αέρια σουλφιδίου στην ατμόσφαιρα της γης για να ελέγχει την ποσότητα του διοξειδίου του άνθρακα. Αυτή η τεχνολογία ήταν σε χρήση από το 1980. Τα Chemtrails λέγεται ότι μιμούνται τη φυσική δράση του Θείου από τα ηφαίστεια του κόσμου. Αυτά που δεν αναφέρονται είναι οι παρενέργειες. Ακριβώς όπως και στις περισσότερες χημικές ουσίες που έχουν εγκριθεί από την κυβέρνηση, η μακροχρόνια χρήση των αεροψεκασμών σε θείο δεν έχει ελεγχθεί για το αν είναι ασφαλής. »
Και συνέχισε: «Η δύναμη του ήλιου έχει επίσης εξασθενίσει από την επίδραση των χημικών αεροζόλ γεωμηχανικής. Το γεγονός αυτό προκαλεί την εξασθένιση των καλλιεργειών η οποία στη συνέχεια μας οδηγεί στο να παράγουμε περισσότερα χημικά για καλλιέργιες και γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα.
«Αυτά τα chemtrails μπορεί επίσης να προκαλέσουν ακραίες και παρατεταμένες περιόδους ξηρασίας.
«Ποτέ στο παρελθόν δεν έχουμε δει ένα τέτοιο ακραίο ποσό της διακύμανσης του καιρού σε όλη την υδρόγειο. Ακραίες ξηρασίες και μαζικές βροχοπτώσεις, καταδεικνύουν ότι ο πλανήτης είναι εκτός ισορροπίας. Πιστεύεται επίσης ότι οι χημικές ουρές, μαζί με την ηλεκτρομαγνητική ρύπανση στη γενετική μηχανική, έχουν αποδοθεί σε μεγάλο βαθμό η εξαφάνιση πληθυσμού των μελισσών, η οποία είναι μια άλλη ακόμα εν εξελίξει καταστροφή. Τα αποτελέσματα στο μέλλον θα είναι ακόμα πιο δραματικά με πρωτοφανείς καταστροφές».
hellasforce.com


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook