14.11.16

ΤΟ «ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ» ΤΩΝ ΝΕΟΤΑΞΙΤΩΝ ΕΛΛΑΣ, ΣΦΥΡΙΞΕ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΑΠΟΔΟΜΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΟΥ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΝΤΠ !

Πριν εναμιση χρονο περιπου,φαινοταν αδυνατο να υπαρξει η παραμικρη αντισταση στον δυτικο νεοταξιτικο κοσμο!
Τα...
πραγματα κυλουσαν προς μια διαιρεση του πλανητη σε <<παγκοσμιοποιημενους>> δυτικους δουλους,και ελευθερους ανατολικους,υπο την ηγεσια των αναστηθεντων Ρωσσων και Κινεζων
που ακομα δεν ειχε φανει η δυναμη της συμμαχιας τους!
Αυτη η διαιρεση,σε δυο κοσμους,νομοτελειακα θα οδηγουσε τον πλανητη,σε μια τελικη αναμετρηση τους,για την τελικη επικρατιση του σκοταδισμου της δυσης,η της νεας καταστασης που ευαγγελιζονται οι ανατολικοι,που φαινεται να ειναι λιγοτερο εως περισσοτερο <<ανθρωπινοι>>
Δηλαδη,θα υπηρχαν και οι αιτιες εναρξης ενος πραγματικα εξοντωτικου για τους λαους παγκοσμιου πολεμου!!
Αυτη η διαιρεση,ομως,θα επρεπε να εχει ορατα συνορα!!
Το ξεκαθαρισμα των δυο κοσμων,θα επρεπε να ακολουθησει,του ξεκαθαρισματος των συνορων των δυο τασεων!
Η καθε πλευρα θα επρεπε να γνωριζει τα <<συνορα>> της!!
Το τελικο ξεκαθαρισμα,δεν θα γινοταν στο περιπου!!
Στην δυση υπηρχαν μεμονωμενες φωνες που αντιστεκονταν στην <<παγκοσμιοποιηση>> που ομως σαν μεμονωμενες,ησαν και αδυναμες!!
Στην ανατολη,υπηρχαν περιορισμενες ομως,προσπαθειες για <<προσπορισμο>> της στο στρατοπεδο της δυσης!
Στην πραγματικοτητα,επειδη η παγκοσμιοποιηση της δυσης χρειαζοταν την επικρατηση της σε ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ,οπως φανερωνει η ονομασια της,επρεπε να περιλαμβανει και ολον τον πλανητη!
Αρα ο παγκοσμιος πολεμος και μαλιστα με την ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΠΥΡΙΝΙΚΩΝ,για τον αφανισμο της ανθρωποτητας που ευαγγελιζονταν οι δυτικοι φονιαδες,θα ηταν αναποφευκτος!
Κι εδω μπαινει στο παιγνιδι το <<προτεκτορατο>> των δυτικων δολοφονων Ελλας!
Η Ελλας υπηρξε και ακομα ειναι,ο κυριος ιδεολογικοπολιτικος εχθρος των δυτικων δολοφονων και της παγκοσμιοποιησης και ο κυριος συμμαχος των ιδεολογικοπολιτικων ακουσματων της ανατολης!!
Αρα,δεν υπηρχε τελικο μελλοντικο ξεκαθαρισμα <<συνορων>> δυσης ανατολης,χωρις την ενταξη της Ελλαδας σε ενα απο τα δυο στρατοπεδα!!
Λιγους εως ελαχιστους μηνες πριν το Ελληνικο Δημοψηφισμα,ειχε μαλιστα συζητηθει και το θεμα αυτο στα πλαισια των συζητησεων για το Ουκρανικο!!
Εκει ως φαινεται με τις μετεπειτα κινησεις των δυο πλευρων,υπηρξε και συμφωνια για το σε ποιο στρατοπεδο θα ανηκει η Ελλαδα,στον οριστικο διαχωρισμο δυσης και ανατολης!Οπως και συμφωνια για τα συνορευοντα κρατη των δυο κοσμων!!
Υποψιαζομαι οτι στις συνομιλιες εκεινες περι Ουκρανικου,οριστικοποιηθηκε η Νεα Γιαλτα!
Που ομως,ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ Ο ΟΜΠΑΜΑ,γιατι τετοια σοβαρα θεματα παγκοσμιας υφης,ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙ ενας <<προεδρος>> της δυσης,εχοντας εναν ελαχιστο ουσιαστικα χρονο να την ηγεμονευει!
Στα πλαισια ομως αυτης της συμφωνιας,υπηρχαν και τα αμεσα σχεδια για την Συρια,οπου και εγινε προσπαθεια να συμφωνησουν για το Συριακο!!
Και ξαφνικα η δυτικη πλευρα,αποφασισε να σπασει αυτην την συμφωνια,που προεβλεπε οτι θα ηταν εναντια στα προσωρινα συμφεροντα της!
Προσπαθησε να δωσει ενα ιδεολογικοπολιτικο χτυπημα κατω απο την ζωνη στην Ανατολη με τον ενταφιασμο της Ελλαδας,με την <<αδεια>> των Ελληνων!!
Με την ιδεα,οτι ο χρονος που κερδισε για να υπογραψει την συμφωνημενη νεα Γιαλτα,θα προσθετε στο παλμαρε των επιχειρηματων της ενα τεραστιο οπλο για την ανανεωση των συνομιλιων!!
Αυτο υπηρξε το τελευταιο και οριστικο ΛΑΘΟΣ της δυσης,που σηματοδοτησε την εναρξη της πορειας της προς τον θανατο της!
Να θυμισω οτι στο δημοψηφισμα αυτο εγιναν παρανοικες προσπαθειες της δυσης,οταν καταλαβε οτι το αποτελεσμα θα ηταν μη αναμενομενο!!
Ευθεως τεθηκε το ερωτημα στους Ελληνες,αν θελουν η οχι την οριστικη υποταγη και καταστροφη τους.
Το προτεινομενο σχεδιο που τεθηκε στους Ελληνες,αυτο ελεγε,για οσους ειχαν την υπομονη να το διαβασουν που εμφανως υπηρχε παραπομπη στο ιδιο το ψηφοδελτιο!!
Επισης η αποδοχη του σχεδιου,ηταν και η ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΟΥΣ ΜΕΣΩ ΕΝΟΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ,μεσω της αποδοχης των προτασεων τους,σε ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ!!
Δηλαδη,η νομιμοποιηση ενος ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΧΡΕΟΥΣ,που θα απενοχοποιουσε και ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ τους και για τις επιθεσεις τους και σε αλλες χωρες!!
Δεν ειχαν καταλαβει τα ηλιθια δυτικα περιττωματα,οτι ο Ελληνικος λαος,εχοντας επι χρονια το στομα του κλειστο,απομονωνομενο απο καθε ΜΜΕ και ανεχομενο να μιλα αλλος με το δικο του ονομα,του δοθηκε επιτελους παγκοσμιο μικροφωνο για να μιλησει!!!
Το αποτελεσμα ειναι γνωστο!Ο πανικος και ο παγκοσμιος ευτελισμος τους σε επικοινωνιακο και οχι μονο επιπεδο,ηταν το αναποφευκτο συνεπακολουθο της απιστευτης ανοησιας τους!
Ηταν η αρχη του τελους τους,γιατι:
α) οι δυτικες αντιτιθεμενες φωνες,ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΙΑ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΕΣ!!
β)Οι παρανομιες τους εναντι του ανυπαρκτου Ελληνικου χρεους,ΔΕΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ!Αρα ειναι εκτεθειμενες και για τις ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΕΠΕΛΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ και σε αλλες οικονομιες για τις οποιες χρησημοποιησαν την ιδια ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΜΕΘΟΔΟ!!
γ) Απωλεσαν την εξωθεν καλη μαρτυρια τους,σε ολον τον πλανητη,με την βιαια μετατροπη του ΟΧΙ των Ελληνων σε ΝΑΙ!!
δ)Στοματα αναθαρρημενα απο την συντριπτικη απαντηση των Ελληνων,ΑΝΟΙΞΑΝ!!
ε)Η υποβοσκουσα εσωτερικη διαμαχη τους,εγινε φανερη!
στ)Δοθηκαν ευκαιρειες στον ανατολικο κοσμο να επεμβει στην Συρια και να καταστησει την παρουσια της αλλα και την δυναμη της ορατη στον πλανητη,που την υποδεχτικαν με ανακουφηση ολες οι δυτικες κοινωνιες!
Και σε << πολιτικο> επιπεδο,εμειναν με μια ανυπογραφη συμφωνια,για την οποια υπογραφη,τελειωνει ο χρονος που κερδισαν,την 20ην Ιανουαριου του 2017!!
Το BREXIT προσεδωσε στο ΟΧΙ των Ελληνων μια <<πολιτικη>> συνεχεια!
Αυτο πανικοβαλε τους νεοταξιτες που δεν ειχαν πλαν b για την περιπτωση που ολα γυριζαν αναποδα!
Η αλλαγη πολιτικης του Ομπαμα,που αρχισε να μιλαει για ελαφρυνση του ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ,οριοθετησε και την υποχρεωτικη αναδιπλωση των νεοταξιτων σε οικονομικο επιπεδο!
Τα διαιρεμενα πλεον γερακια του πολεμου της Ουασιγκτον,υπεθαλψαν την συμφωνια για το Συριακο!
Το αγκαθι ομως της συμφωνιας της Νεα Γιαλτας που οφειλουν να υπογραψουν γιατι υπαρχουν ενοχοποιητικα πρακτικα(ετσι υποψιαζομαι)οδηγησε στην προωθηση με καθε μεσον της ΚΙΛΑΡΡΥ,στην προεδρια των ΗΠΑ με την ανακοινωμενη υποσχεση της για την εναρξη ενος παγκοσμιου πολεμου,αντι της υπογραφης της διαφαινομενα ολο και περισσοτερο ΥΠΑΡΚΤΗΣ συμφωνιας!
Ομως οι απανωτες ηττες με αρχη το Ελληνικο δημοψηφισμα των νεοταξιτων,εδωσε περισσο θαρρος και στην αντιπαλη πλευρα των νεοταξιτων στην Αμερικη!
Δηλαδη στο ΓΝΗΣΙΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ να προτεινει δικο της εκπροσωπο απεναντι στην Κλιντον!
Το μοτο του <<συνεννοηση με την Ρωσσια>>,ηταν αυτο που του εδωσε την προεδρια των ΗΠΑ!
Ισως και ηταν και το εμμεσο μυνημα οτι ο Τραμπ θα ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ το ως φαινεται υπαρκτο συμφωνιτικο!
Η διαπραγματευση που ευαγγελιζεται με τους Ρωσσους,θα ειναι διαπραγματευση μεταξυ δυνατων συμμαχων και οχι δυνατων αντιπαλων!
Αυτος ηταν και ο λογος ισως του απεραντου πανικου και των παιδαριωδων αντιδρασεων των νεοταξιτων που βλεπουν την πνευματικη μανα τους,την ΝΤΠ νεκρη,και την υποχρεωση τους για <<αναδιπλωση>> χωροταξικη,που απο την εκλογη του Τραμπ στην εξουσια της Αμερικης,επιχειρησαν με την απομονωση της Ευρωπης πολιτικα,και προς Ρωσσια,αλλα και προς Αγγλια και Αμερικη!
Η διαπραγματευση πια της Ελλαδος παιρνει δραματικο χαρακτηρα επιβιωσης των νεοταξιτικων ορφανων!
Ο <<προβοκατορικος>> ισως ρολος της ελευσης του Ομπαμα στην Ελλαδα,ισως να κρυβει και εκπληξεις!
Η νεα σταση των νεοταξιτων προς το διαπραγματευτικο τους ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΟΠΛΟ,ισως να ειναι σκληροτερη,ισως ομως να κρυβει και μυνηματα ηττοπαθειας εν τοις πραγμασι,και οχι μονο στα λογια!!
Ας εχουμε και λιγο εγκρατεια να δουμε αυτην την ενδιαφερουσα περιοδεια του Ομπαμα στην χωρα μας και κατοπιν στην Γερμανια!
Εχω την εντυπωση οτι θα κρυβει εκπληξεις!
Και η παραδοση του Αιγαιου στην Τουρκια,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΛΗΞΗ!Ειναι προειλημμενη αποφαση των νεοταξιτων,που ομως πλεον ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΦΑΣΗ με την εποχη που την επαιρναν!!
Και ας μην ξεχναμε,οτι ο ΛΑΒΡΩΦ,περασε απο δω για ενα καφεδακι και συλλογη λουλουδιων απο τον ανθοστολιστο νεοταξιτικο κηπο της <<Ελληνικης ηγεσιας>>.
Το 2017 φαινεται να σηματοδοτει την αλλαγη των παγκοσμιων πραγματων!Προς το καλυτερο για τους ανθρωπους!
Που ομως χρωστουν στους Ελληνες ενα μεγαλο ευχαριστω,γιατι πριν 2500 χιλιαδες περιπου χρονια γλυτωσαν την ανθρωποτητα απο την επελαση των βαρβαρων εξ ανατολων,αλλα και εν ετη 2015,επραξαν το ιδιο,για την ιδια προσπαθεια των βαρβαρων εκ δυσμων!
Και πρεπει να παραδεχθουμε επιτελους,πως οπως ο βαρβαρισμος εχει ελευθερα παγκοσμια πεδια υπαρξης,ετσι και ο Ελληνισμος παγκοσμια εμβελεια δρασης και αποτροπης,στον βαρβαρισμο,απο οπου κι αν προερχεται!
Γιατι πρεπει να ειμαστε θλιμμενοι που τους λιανισαμε τα κοκκαλα?
Οτι και να κανουν η Ελλαδα ειναι το πολυτιμο καμαρι της ανθρωποτητας!Και θα παραδοθει σε αυτην,αργα η γρηγορα!!
Γιατι η ανθρωποτητα,ΘΕΛΕΙ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΤΡΟΦΟ!!!!!!
Ιωαννα Βαφειαδου
 http://www.triklopodia.gr/


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook