7.11.16

Τα WIKILEAKS Αποκάλυψαν πόλεμο Αμερικής με UFO στην Ανταρκτική!!

Προφανώς υπάρχει μια συνεχή μάχη στην Ανταρκτική με ΑΤΙΑ που μπορουν να ταξιδέψουν 25.000 μίλια/ώρα με...
ναυτικές δυνάμεις των ΗΠΑ, πολλά UFO ειναι απο εκεί, απο την εποχή του δεύτερου παγκοσμίου Πολέμου και ειναι ναζιστικά μερικά εξ αυτών …

Μια νέα έκθεση του WikiLeaks μυστικών αρχείων λενε ότι οι Αμερικανοί έχουν “εμπλακεί” από το 2004 σε ένα “πόλεμο” εναντίον των UFO πάνω ή κοντά στην ήπειρο της Ανταρκτικής, ιδιαίτερα στο Νότιο Ωκεανό.

Το 1947, ο ναύαρχος Ρίτσαρντ Byrd οδήγησε στρατιωτικές δυνάμεις από τις ΗΠΑ,Βρετανία και Αυστραλία σε μια εισβολή στην Ανταρκτική γνωστη και ως επιχείρηση ” Highjump

Αυτό είναι γεγονός είναι αναμφισβήτητο, αλλα πότε δεν είπαν ξεκάθαρα τι έγινε και έφυγαν κακής κακός με μεγαλες απώλειες.


Εκεί ηταν η υπερβόρεια των Ελλήνων “θεών”ϟϟ!! και εκεί ηταν και οι ναζι ,UFO & η μυστική βάση!! Δεν θα πω περισσότερα πάνω σε αυτο, γιατι εχω να κάνω με ενα κόσμο που μεγάλωσε στο Ματριξ ! και εντελώς αμόρφωτο ειδικά στο θέμα ναζι!άσε που θα πάρουν στοιχειά διάφοροι άσχετοι ηλίθιοι και θα τα αλλάξουν οπως τους βολεύει!! τέλος πληροφορίες λενε οτι ιπτάμενοι δίσκοι που εμφανίστηκαν μετα την ισοπέδωση της Γερμανίας απο εβραιομασονους ,ειχαν την ελληνική σβάστικα στο κάτω μέρος!οχι δεν το έκλεψαν οι “κακοί” ναζι απο αρχαίους Έλληνες! ….

ΠΗΓΗ
ΠΗΓΗ


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook