31.12.16

2017 : Η χρονιά που όλα θα αλλάξουν.Η παγκόσμια κυβέρνηση και η εκπλήρωση της προφητείας της καταστροφής της Αμερικής;

Απόμειναν μόλις 3 εβδομάδες μέχρι την ορκωμοσία του νέου Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ και ενώ ο...


χρόνοα τελειώνει οι παγκοσμιοποιητές θέλουν να ξεκινήσουν τον 3ο παγκόσμιο πόλεμο,που θα φέρει τη σύγκρουση ΗΠΑ-Ρωσίας,που θα μπορούσε να επιφέρει τον θάνατο δεκάδων εκατομμυρίων ανθρώπων.


Πρόσφατα απελάθηκαν 35 Ρώσοι διπλωμάτες και έκλεισαν δύο ρωσικές ενώσεις εδώ στην Αμερική, σύμφωνα με αυτή την νέα ιστορία από το Yahoo News.

Άφησαν στους Ρώσους μόλις 72 ώρες για να φύγουν από την Αμερική,λόγω παρέμβαση στις εκλογές των ΗΠΑ.

Γνωρίζουμε ότι ένας από τους στόχους της παγκσμιοποίησης είναι να εξαλείψουν τα εθνικά κράτη σε όλο τον κόσμο, ενώ ταυτόχρονα θα σχηματίσουν μια «νέα παγκόσμια τάξη» για να ξεκινήσει η «παγκόσμια τυραννία»,

Ακολουθούν βίντεο με τον Steve Quayle που παίρνει συνέντευξη από τον πάστορα Henry Gruver,που περιγράφει διάφορα προφητικά οράματα που είχε πολλά χρόνια πριν,στα οποία είδε ότι στην Αμερική εισέβαλαν και την κατέστρεψαν ολοκληρωτικά οι Ρώσοι.Στο πρώτο βίντεο θα δείτε την αναφορά για την απέλαση των 35 ρώσων διπλωματών,Στο 2ο βίντεο παρακάτω, βλέπουμε και ακούμε μια μεταφρασμένη έκδοση της εκπροσώπου εξωτερικών υποθέσεων της Ρωσίας, Maria Zakharova,που υποστηρίζει ότι ο Ομπάμα είναι ο πιο κακός Πρόεδρος των ΗΠΑ, στην ιστορία.



Τζόρτζ Σόρος ο ίδιος τώρα επιβεβαιώνει την ύπαρξη μιας «νέας παγκόσμιας τάξης», ένας όρος της παγκοσμιοποίησης ,που έχουν καιρό με την ένδειξη «θεωρία συνωμοσίας» και χρησιμοποιείται για να δυσφημίσει όποιον εκφράσει την αντίθεση του στα δόλια σχέδιά τους. Οπως γράφει η Daily Star το 2017 θα είναι το έτος που θα αλλάξει τα πάντα. Αν η Μαρί Λεπέν κερδίσει τις εκλογές στη Γαλλία τον Μά’ι’ο,θα μπορούσε να βγάλει τη Γαλλία από την ΕΕ.

Μην ξεχνάμε τη νίκη έκπληξη του Τραμπ,αλλά και τη νίκη του Brexit.2017 : Η χρονιά που όλα θα αλλάξουν.Η παγκόσμια κυβέρνηση και η εκπλήρωση της προφητείας της ολοκληρωτικής καταστροφής της Αμερικής;  H Συμμαχία με τα αφεντικά του ΝΑΤΟ «προετοιμάζονται για το χειρότερο» καθώς φοβούνται ότι ο Πούτιν θα εισβάλει στην Ανατολική Ευρώπη και Ο Τραμπ θα τραβήξει όλη την υποστήριξη των ΗΠΑ. Ελπίζουμε από το 2018, τα πράγματα να γίνονται καλύτερα.
http://allnewspipeline.com/2017_The_Year_Everything_Changes.php corfiatiko.blogspot.gr


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook