11.12.16

«Θα έπρεπε και οι πέτρες να έχουν ξεσηκωθεί»...


Οργισμένη ήταν η αντίδραση του Παναγιώτη Λαφαζάνη στα όσα δήλωσε ο Βασίλης Λεβέντης στη Βουλή περί...

φυλάκισης όποιου
πρωθυπουργού βγάλει την Ελλάδα από το ευρώ.
«Η δήλωση είναι τουλάχιστον εξωφρενική και αποπνέει θρασύτητα και μια βαθύτατα αντιδημοκρατική νοοτροπία» είπε χαρακτηριστικά.

«Μετά από μια τέτοια δήλωση θα έπρεπε και οι πέτρες να είχαν ξεσηκωθεί στη Βουλή αλλά δυστυχώς το ελληνικό πολιτικό κατεστημένο έχει βάλει την ευρωζώνη πάνω από τη δημοκρατία και το εθνικό συμφέρον και έχει μετατρέψει στην πράξη την κοινοβουλευτική δημοκρατία σε δικτατορία του ευρώ» τονίζει ο κ. Λαφαζάνης.

Σε ανακοίνωση της Λαϊκής Ενότητας επισημαίνεται ακόμη ότι:

Αν χρειάζεται κάποιοι να μπουν φυλακή είναι όσοι πρόδωσαν και ξεπουλάνε αυτόν τον τόπο και την εθνική μας περιουσία. Είναι αυτοί που μας έβαλαν στο ευρώ χωρίς συζήτηση και ερήμην των πολιτών. Είναι εκείνοι που υπερχρέωσαν, υποθήκευσαν, λεηλάτησαν και καταλήστευσαν την Ελλάδα και τον ελληνικό λαό και τους έχουν παραδώσει ως αποικία στους πιστωτές για 99 χρόνια.

Αλλά δεν φταίει ο Βασ. Λεβέντης. Βρίσκει και τα κάνει, αφού όσοι κατέστρεψαν με τα μνημόνια και συνεχίζουν να καταστρέφουν αυτόν τον τόπο όχι μόνο δεν έχουν λογοδοτήσει παραδειγματικά αλλά και βρίσκονται στη Βουλή και κυβερνούν τη χώρα.

Οι απειλές του Βασ. Λεβέντη, δείγμα θλιβερής κατάπτωσης και απρονοησίας ενός ολόκληρου πολιτικού συστήματος, δεν τρομάζουν κανέναν και είναι άσφαιρες.

Η χώρα, έτσι κι αλλιώς, θα πάει σε εθνικό νόμισμα.

Το θέμα είναι να πάει στο εθνικό νόμισμα συντεταγμένα και στη βάση ενός ριζοσπαστικού προγράμματος και όχι μετά από την άτακτη χρεωκοπία που οδηγεί τον τόπο ένα βαθιά παρακμιακό μνημονιακό πολιτικό κατεστημένο, που έχει ως μοναδικό προσόν να υποστηρίζει τα μεγάλα καπιταλιστικά συμφέροντα, τον αδίστακτο αγώνα για την καρέκλα της εξουσίας και τα προνόμιά της...


efsyn.gr


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook