30.12.16

Grexit ΤΩΡΑ!!

Δεν είχαμε, δεν έχουμε και ούτε θα έχουμε ποτέ Ενωμένη Ευρώπη.
Η Ευρώπη είναι μία...
αυτοκρατορία που έχει υποδουλώσει την Ελλάδα για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα των άλλων κρατών, απλά στα σημερινά χρόνια η υποδούλωση έχει αλλάξει μορφή.
Γότθοι ,Οστρόγοτθοι,Βησιγότθοι,Ούννοι,Φράγκοι,λαοί της βόρειας Ευρώπης .
Πριν πολλά χρόνια ,με προβιές για ένδυση και ρόπαλα στα χέρια ,έκαναν επιδρομές στην νότια Ευρώπη και κυρίως στον Ελληνικό χώρο .
Κατέστρεφαν και άρπαζαν ότι καλό υπήρχε ..
Αργότερα έβαλαν ένα σταυρό στο στήθος και έκαναν επιδρομές με πρόσχημα να ελευθερώσουν τους άγιους τόπους ,στην ουσία όμως έκαναν αυτό που ήξεραν καλά ,δηλαδή να κλέβουν να σκοτώνουν και να καταστρέφουν ..
Σήμερα έβαλαν κοστούμια και γραβάτες και με όπλα τα μνημόνια κάνουν τα ίδια πράγματα .Τα κάστρα όμως πέφτουν πάντα από μέσα .
Χρησιμοποιώντας έτσι τους ντόπιους προδότες που είναι οι πολιτικοί μας ,κατόρθωσαν για μια ακόμα φορά να υποτάξουν την Πατρίδα μας
Απλοί σκλάβοι είμαστε που στηρίζουμε τον μαστιγωτή μας. ΄
Δεν έχουμε τίποτα ίδιο με τους υπόλοιπους Ευρωπαίους και δεν υπάρχει και η διάθεση από την Ευρώπη να αλλάξει πρόσωπο ,ούτε στο μεταναστευτικό πρόβλημα πόσο μάλλον στο οικονομικό θέμα.
Δεν διαφέρει σε τίποτα από την Τουρκοκρατία η μόνη διαφορά είναι ότι εκεί είχες έναν Πασά Ενώ τώρα την Τρόικα και όλους σχεδόν τους υπόλοιπους Ευρωπαίους να μας σφυροκοπούν .
Καληνύχτα Ελλάδα αν ποτέ ξυπνήσεις ξύπνα και εμένα για να ξυπνήσω και τον γείτονα …
Ντέμου Κωσταντινιά «Μακεδόνισσα» ₪₪₪₪₪₪₪
 http://www.triklopodia.gr/



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook