19.1.17

Την ώρα που τα Ελληνικά ΜΜΕ σε ταΐζουν αυτό …


….εγκωμιάζοντας έναν αφροαμερικανο ηγέτη (ακόμα παίζει αν ήταν ποτέ αμερικανος) που έχει πάρει και το Νόμπελ Ειρήνης !!…
.Ξέχασαν να σου πουν και μερικά απλά νουμερακια !!

Ο Ομπαμα κέρδισε τις ...
εκλογές στην Αμερική με τον να κάνει σκληρή κριτική πολιτικής στον προκάτοχο του για τους πολέμους που έκανε….!

Βγαίνοντας ..όντος απέσυρε πολλά στρατεύματα από της χώρες που η Αμερική είναι σε συνεχή πόλεμο … απέσυρε στρατό ..αλλά όχι υλικό….!!

Ενώ λοιπόν ο ειρηνοποιός αυτός που αφήνει παρακαταθήκες στην «δημοκρατια» … θέλει να δείχνει ότι είναι ένας ηγέτης που μείωσε της εχθροπραξίες …στην πραγματικότητα είναι ένας «ηγέτης» που έσπασε κάθε ρεκόρ σε θέματα επιθέσεων και Πολέμου! (Είπαμε αυτό το σύστημα είναι το σύστημα του ότι βλέπεις δεν ειναι έτσι)!

Το 2016 λοιπόν ο Ομπαμα έριξε ΟΛΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥ 2016 …26,171 βόμβες σε όλες τις χώρες που μετέχει η Αμερική σε πόλεμο!!!!

Αυτό σημαίνει ότι ο Ειρηνοποιός αυτός άνδρας…έριξε κατά μέσο όρο ώρας ανα 24ωρο και ακατάπαυστα για ενα χρόνο… 3 βόμβες την ώρα …πάνω σε στρατεύματα , σε πολίτες , σε πόλεις ..παντού….3 ΒΟΜΒΕΣ ΤΗΝ ΩΡΑ!!!!!!

ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΙΡΟΝΟΠΟΙΟΣ ΜΕ ΝΟΜΠΕΛ!!!! ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΜΑΣ ΕΚΤΕΛΟΥΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΕ ΚΡΕΜΑΤΟΡΙΑ !!

Η ΞΕΥΤΙΛΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΣ ΥΠΕΡΟΝΤΟΤΗΤΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΜΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΠΟΥ ΖΕΧΝΕΙ !!

Stranger…
 http://katohika.gr/


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook