29.1.17

Σε πανικό η Νέα Τάξη μπροστά στην αποφασιστικότητα Τραμπ.

Η Νέα Τάξη απειλεί τον Τραμπ για το διάταγμα
 
Ζητούν την άμεση ακύρωσή του.
Ο  επικεφαλής των Δημοκρατικών της Γερουσίας Τσακ Σάμερ ζήτησε να ακυρωθεί το διάταγμα του Αμερικανού προέδρου, με το οποίο απαγορεύεται η είσοδος των μουσουλμάνων μεταναστών για....
120 ημέρες καθώς και η είσοδος για 90 ημέρες μουσουλμάνων πολιτών από επτά μουσουλμανικές χώρες, ακόμη και αν κατέχουν νόμιμη βίζα.
Ο Σάμερ δήλωσε: «Πρέπει να αποσυρθεί αμέσως και οι Δημοκρατικοί θα εισαγάγουν νομοθεσία για την ανατροπή του» και τόνισε ότι «ο υπουργός Εσωτερικής Ασφαλείας Τζον Κέλι τον πληροφόρησε πως 42 άνθρωποι που κρατούνται σε αμερικανικά αεροδρόμια θα εξετασθούν και θα τους επιτραπεί να εισέλθουν στη χώρα, σύμφωνα με τη σημερινή απόφαση δικαστηρίου», γνωστοποιώντας τον ότι «το διάταγμα Τραμπ δεν αφορά τους κατόχους πράσινης κάρτας».
Ο Ρεπουμπλικανός Γερουσιαστής και πρώην υποψήφιος πρόεδροςΤζον ΜακΚέιν, υποστήριξε από την πλευρά του: «Πρόκειται για μία διαδικασία που προκαλεί μεγάλη σύγχυση». Τόνισε ακόμη μιλώντας στο CBS, ως πρόεδρος της Επιτροπής Ενόπλων Δυνάμεων της Γερουσίας, ότι « το διάταγμα Τραμπ θα δώσει στο Ισλαμικό Κράτος ευκαιρία για περισσότερη προπαγάνδα», διερωτώμενος γιατί στις χώρες περιλαμβάνεται το Ιράκ όπου οι στρατιωτικές δυνάμεις των ΗΠΑ μάχονται στο πλευρό των ιρακινών στρατιωτικών δυνάμεων κατά του Ισλαμικού Κράτους».
el.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook