30.1.17

Πότε θα καταλάβουν οι κάθε χρώματος Γενίτσαροι ότι το αφεντικό τους άλλαξε ;

Πέτρος Καράκης
Η εμμονή του εδώ Γενιτσαρικού καθεστώτος  στο ταμπού του «ευρώ πάση θυσία», καθώς  και στο...
ανοιχτό προσκλητήριο εισόδου σε μουσουλμάνους απανταχού γης, δεν είναι μόνο καταστροφική για τη χώρα αλλά και παρωχημένη λόγω των υφιστάμενων γιγάντιων γεωπολιτικών ανατροπών. Αναρωτιόμαστε πόσος καιρός χρειάζεται για να καταλάβουν οι αριστεροί,δεξιοί και κάθε καιρού και χρώματος Γενίτσαροι, κόκκινοι,γαλάζιοι,πράσινοι κλπ, ότι το μεγάλο αφεντικό τους έχει αλλάξει; Και ότι είναι εντελώς διαφορετικός απο τα προηγούμενα αφεντικά τους, αφού πρεσβεύει και κάνει πράξη μια πολιτική εντελώς αντίθετη απο τους προκατόχους του.
Αρέσει δεν αρέσει σε όσους αρέσκονται σε μια δημοκρατία στα μέτρα τους, ο Ντόναλντ Τράμπ είναι σήμερα ο νέος Πλανητάρχης. Είναι το μεγάλο αφεντικό των απανταχού γης προσυνημένων Γενίτσαρων. Και το εδώ καθεστώς στην πλειοψηφία της «Ελληνικής» Βουλής και κυρίως στα αισχρά συστημικά ΜΜΕ είναι φύσει και θέσει προσκυνημένοι. Το νέο αφεντικό τους θυμίζουμε,  έχει βάλλει στόχο να ανατρέψει ολοταχώς την πολιτική ισοπέδωσης των εθνών με επιβολή της παγκοσμιοποίσης που λειτούργησε προς όφελος των πλουσίων και των ισχυρών.
Εμμένει στην ύπαρξη των εθνών και των συνόρων, στη διατήρηση της οικονομικής,κοινωνικής, πολιτισμικής, ιστορικής ταυτότητας των χωρών. «Σέβομαι τη χώρα μου» είπε στο διάγγελμα με την ανάληψη της Προεδρίας, «όπως σέβομαι και όλα τα κράτη που σέβονται τη δική τους».
Είναι καιρός να σεβαστούμε και εμείς τη δική μας. Τη χώρα με τη μεγαλύτερη ιστορική βαρύτητα σε όλο τον κόσμο. Τη χώρα-γεννήτορα του δυτικού πολιτισμού και τη δημοκρατίας που έχει καταληθεί εδώ σήμερα απο τους Γερμανούς νεοεισβολείς και τους εδώ πράκτορες, πρακτορίσκους και Γερμανογενίτσαρους.Όσο ποιο γρήγορα το καταλάβουν αυτό όλοι και ειδικότερα οι σύγχρονοι αργυρώνυτοι Γενίτσαροι των ξεφτιλισμένων κεντρικών ΜΜΕ, τόσο το καλύτερο για τους ίδιους και κυρίως γαι τη χώρα.
odosdrachmis


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook