4.1.17

Ε ψιτ εσύ! Εσύ που κυβέρνησες! Κοίτα τι έκανες ! Ακουσε τα δικά μου κάλαντα και θα καταλάβεις τι σε περιμένει…

Σίγουρα θα έχετε ξεχάσει οι περισσότεροι κυβερνώντες ότι ως οικονομολόγος που μελέτησε τις οικονομικές προτάσεις των Τοκογλύφων, ήμουν ο πρώτος που μίλησε ξεκάθαρα δημόσια στην....
Ελληνική Τηλεόραση και είπε για πρώτη φορά ότι «καμία δανειακή σύμβαση και κανένα δάνειο δεν θα σώσει την Ελλάδα αλλά παρά μόνο τους Δανειστές μας. Το πρόγραμμα αυτό δεν βγαίνει»!!!
Ηταν μεσημέρι της 13ης Μαΐου του 2010, όταν παραχώρησα μια συνέντευξη βόμβα για την εποχή της οποίας ένα μικρό τμήμα περισώθηκε σήμερα, μιας και το κανάλι που την προέβαλε την κατέβασε μερικές μέρες μετά από το Youtube!
Εκτοτε, δεν σταμάτησα ποτέ να λέω όπου μου έδιναν βήμα, ακριβώς τα ίδια πράγματα. Πολλές φορές μάλιστα αποκάλυπτα τι κρύβουν τα Μνημόνια από τον λαό και τι πρόκειται να κληθούμε να πληρώσουμε!
Αντί για τα κάλαντα λοιπόν, σήμερα θα πω σε όσους κυβερνούν αλλά και σε όσους Κυβέρνησαν από το 2010 και μετά, τα δικά μου κάλαντα!
—> Δημιουργήσατε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ μια χώρα που κάθε χρόνο πεθαίνουν 63.000 Ελληνες περισσότεροι απ όσους γεννιούνται! Κι ο ρυθμός θνησιμότητας του λαού μας αυξάνεται με απίστευτους ρυθμούς!
—> Στείλατε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, 500.000 νέους ανθρώπους, κυρίως επιστήμονες ως μετανάστες και «έτοιμο» επιστημονικό προσωπικό στις χώρες όλων αυτών που ξέσκισαν τις σάρκες μας!
—> Κλείσατε στην εξαετία, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ πάνω από 350.000 επιχειρήσεις με αποτέλεσμα πέρυσι να σημειωθεί ρεκόρ στην σχέση λουκέτων-ανοιγμάτων επιχειρήσεων!
—> Καταχρεώσατε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ 3.500.000 Ελληνες στην εξαετία αυτή! Από 1.000.000 άτομα που χρωστούσαν στην εφορία το 2009, φτάσατε σήμερα στον αριθμό ρεκόρ των 4.500.000 Ελλήνων που χρωστούν στην εφορία!
—> Διαλύσατε τους εισπρακτικούς μηχανισμούς ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ! Από 32 δις ευρώ που ήταν οι οφειλές των Ελλήνων στις εφορίες έφτασαν σήμερα στα 93 δις ευρώ!
—> Στείλατε στην Ανεργία ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, εκατομμύρια Ελληνες και Ελληνίδες! Δημιουργήσατε μια χώρα με 3.500.000 εργαζόμενους, 1.200.000 ανέργους και 3.300.000 οικονομικά μη ενεργούς ανθρώπους! Μια χώρα ζωντανών-νεκρών! Μια χώρα ζόμπι δηλαδή!
—> Σφάξατε κυριολεκτικά τους νέους στην Ελλάδα, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, προκειμένου να έχουν δουλειά οι νέοι της Γερμανίας! Το 2016 η ανεργία των νέων στην Ελλάδα έφτασε στο 45%. Ενώ στην Γερμανία η ανεργία των νέων είναι μόλις 6% !
—> Δημιουργήσατε όλοι ΜΑΖΙ μια νέα κατηγορία πολιτών! Των πλήρως ανασφάλιστων! 1.200.000 Ελληνες δεν έχουν την παραμικρή ασφαλιστική κάλυψη και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη!
—> Ξεσκίσατε όλοι μαζί τα νοσοκομεία! Οι νοσηλευόμενοι παίρνουν μαζί τα σεντόνια και τα φάρμακα τους! Καταστήσατε τα νοσοκομεία , στρατώνες χωρίς πυρομαχικά! Και σας φταίει ο Guardian που το’γραψε! Προφανώς και δεν έχετε νοσηλευτεί σε κάποιο δημόσιο νοσοκομείο πουλάκια μου!
—> Βάλατε τους Ελληνες να καταθέσουν πινακίδες σε 1.500.000 οχήματα! Γιατί ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ είστε ένα απόλυτο τίποτα! Ενα μηδενικό που δεν κατάλαβε πόσα χάνει ο κρατικός κορβανάς από την ανοησία με τα τέλη κυκλοφορίας!
—> Τελειώσατε όλοι μαζί την Κτηματαγορά! Η ακίνητη περιουσία των Ελλήνων δεν έχει απολύτως καμία εμπορική αξία! Γιατί θέλατε έναν ΕΝΦΙΑ! Να πληρώνονται με αυτόν τα έξοδά σας!!!
—> Διαλύσατε την ατμομηχανή της ελληνικής οικονομίας! Την οικοδομή! Δεν κατασκευάζεται ούτε κοτέτσι πλέον στη χώρα!
—> ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ψηφίσατε την δήθεν εσωτερική υποτίμηση, που πτώχευσε τους Ελληνες αλλά κρατήσατε στα ύψη τις τιμές των διαρκών καταναλωτικών αγαθών γιατί η … φιλολαϊκή Ευρώπη δεν επιτρέπει τον … παρεμβατισμό στις τιμές!
—> Δημιουργήσατε ΟΛΟΙ μαζί μια νέα τάξη ανθρώπων. Τους Ζαμπλουτίστας! Η τάξη αυτή είστε όλοι εσείς που με τις πράξεις σας και τις παραλείψεις σας, φέρατε στους Ελληνες σε όλα τα παραπάνω δεινά και κατηγορείτε ο ένας τον άλλον για το ποιος φταίει περισσότερο!
Διατηρήσατε όμως τους μισθούς σας στα ύψη την ώρα που καταρρακώνατε το 80% των Ελληνων!
Και φέτος ετοιμάζετε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ το νέο Μνημόνιο!
Γιατί έτσι σας διέταξαν! Γιατί θα το ψηφίσετε ανεξάρτητα ποιος θα κυβερνά!
Γιατί όπως λέει μια Σμυρνιά παροιμία «Ολα τα γουρούνια έχουν την ίδια μούρη»!
ΥΓ.
Αυτα ήταν τα δικά μου κάλαντα για φέτος!
Ο λαός σας δίνει εντολές για Ανάπτυξη και απαγκίστρωση από την Ναζιστική Ε.Ε. της Μέρκελ κι εσείς κάνετε πως δεν ακούτε! Πασόκοι, Δεξιοί, Αριστεροί, γιαλαντζί αριστεροί, γιαλαντζί δεξιοί, όλοι σας κάνετε πως δεν ακούτε τι σας λέει ο κόσμος! Μέχρι την Ακαδημία Αθηνών μαγαρίσατε τοποθετώντας εκεί τον Λουκά Παπαδήμο!
Ξέρω ότι ετοιμάζετε σκληρότερα μέτρα και νέο δημοσιονομικό όλεθρο για την χώρα!
Εσείς απλά δεν ξέρετε ότι τελικά, θα έρθει η μέρα που θα φύγετε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ με … υποβρύχιο!! Συνεχίστε και φέτος αυτή την πολιτική και θα καταλάβετε τι εννοώ!!!
http://www.triklopodia.gr/


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook