27.1.17

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΑΔΑΛΗ !!!

Άρχιψεύτη Πρωθυπουργέ και υπαρχηγέ της ψευτιάς, θα ξεκινήσουμε σήμερα όπως σου υποσχέθηκα , στο χαλαρό και μέρα με την μέρα τα γκάζια θα αυξάνονται! Ξεκινάμε λοιπόν με ....
την ΑΠΑΤΗ σας για την ΑΝΕΡΓΙΑ!
Βγήκατε και είπατε ότι κρατήσατε την ανεργία τα ίδια επίπεδα με πέρυσι και πρόπερσι! ΛΕΤΕ ΨΕΜΑΤΑ !
Ούτε λίγο ούτε πολύ εμφανιστήκατε ως σωτήρες της Χώρας με μαγειρεμένα στοιχεία ! Γιατί ρε Αρχιψεύτες, με δεδομένο ότι 500.000 νέοι επιστήμονες μετανάστευσαν σε χώρες του Εξωτερικού και στην συντριπτική τους πλειοψηφία ήταν Ανεργοι, γιατί τους καταγράφετε ως εργατικό δυναμικό της χώρας; Αφού δεν εργάζονται πλέον στη χώρα μας! Συνεπώς ο ενεργός πληθυσμός προς εργασία μειώθηκε! Πως βγάζετε εσείς τα ίδια ποσοστά ανεργίας, ενώ θα έπρεπε να είναι πολύ μεγαλύτερα; Να σας πω εγώ ΠΩΣ !!!
Κατατάσσετε τους μετανάστες στο εργατικό δυναμικό και κατόπιν τους προσμετράτε ως Εργαζόμενους πολίτες της χώρας! Αν τους αφαιρέσετε από τον ενεργό επαγγελματικά πληθυσμό ως οφείλετε, η ανεργία ξεπερνά το 32-33% !
Χρησιμοποιείτε δηλαδή το δράμα των Ελληνων μεταναστών, για να λέτε μπαρούφες ότι η ανεργία είναι στα ίδια επίπεδα! Ενώ αυτή καλπάζει!
Δεν μπαίνω στον κόπο να αναλύσω τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των … εργαζόμενων, που χάρη στην «4ωρη εργασία», εμφανίζετε εκατομμύρια ανθρώπους ως … ΜΗ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ενώ παίρνουν μισθούς πείνας ακόμη και κάτω των 200 ευρώ! Να μην βάλω δικηγόρους και πολιτικούς μηχανικούς και αρχιτέκτονες, οι οποίοι ναι μεν πληρώνουν τα ταμεία τους αλλά δεν έχουν αναλάβει ούτε μια δουλειά!
Γιατί αν τους βάλω κι αυτούς η ανεργία ξεπερνά το 50% !
Απλά είστε κι εσείς ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ και μάλιστα μεγαλύτεροι από τους προηγούμενους και με μαγειρεμένα στοιχεία προσπαθείτε να πείσετε τον κόσμο ότι παλεύετε για την σωτηρία τους! Ενώ στην πραγματικότητα δεν σας καίγεται καρφί και είστε μόνο για τις τσέπες σας και για να βολεύετε τους άχρηστους κομματικούς κατσαπλιάδες των Εξαρχείων!
ΥΓ

Ξέρω ότι σας ανάβω φωτιές, γιατί δεν έχετε ξεμπερδέψει με την Ελ.ΣΤΑΤ. και τις πιέσεις του ΝΤαϊσεμπλουμ, αλλά πιστέψτε με … αυτό ακριβώς θέλω!!!
http://www.triklopodia.gr/


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook