19.1.17

Η Ισλαμοποίηση της Ευρώπης με αριθμούς: Στην Ελλάδα είχαμε εξαπλασιασμό του μουσουλμανικού πληθυσμού!

Ένα από τα μεγαλύτερα ποσοστά μουσουλμανικού πληθυσμού έχει αποκτήσει η Ελλάδα σε ολόκληρη την Ευρώπη ελέω των πολιτικών που ακολούθησαν όλα τα προηγούμενα χρόνια η ΝΔ και το Πασόκ.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με έρευνα του Pew Research Center, η...
Ελλάδα βρίσκεται στην 9η θέση της θλιβερής αυτής κατάταξης σε απόλυτους αριθμούς, έχοντας – επισήμως και χωρίς να μετράμε τους «πρόσφυγες» - 610.000 μουσουλμάνους στο έδαφός της. Σε ποσοστό επί του συνολικού πληθυσμού βρισκόμαστε στην 7η θέση της κατάταξης με ένα ποσοστό 5,3%, το οποίο είναι εντυπωσιακό.
 

Μία απαραίτητη διευκρίνιση που πρέπει να γίνει σε αυτό το σημείο είναι ότι δεν γίνεται ο λόγος για τους Έλληνες πομάκους, βεβαίως. Σύμφωνα με την απογραφή του 1991, ο μουσουλμανικός πληθυσμός στην Θράκη μας ανερχόταν στις 98.000, ενώ τώρα μιλάμε για 610.000!
Επειδή προφανώς δεν εξαπλασιάστηκε, μέσα σε 3-4 γενιές, ο πληθυσμός των Πομάκων, ο λόγος γίνεται για εκατοντάδες χιλιάδες ισλαμιστών λαθρομεταναστών, οι οποίοι έλαβαν την ελληνική «ιθαγένεια», από τη ΝΔ και το Πασόκ με αντιπαροχή την ψήφο τους στο κλεπτοκρατικό κατεστημένο. Επίσης η έρευνα αφορά τις εκτιμήσεις για το 2010, συνεπώς μην βγει κανείς «Μπουμπούκος» και αρχίζει και σκούζει ότι ο Σύριζα ισλαμοποιεί την Ελλάδα. 
Αυτά είναι στοιχεία που αφορούν κυρίως το κόμμα του, είτε μιλήσουμε για την γαλάζια, είτε για την πράσινη πτέρυγα. Απλώς, ο Σύριζα στην αντίστοιχη έρευνα για το 2020, ελπίζει να μας φέρει σε θέση για... μετάλλιο.


Επανερχόμενοι σε ευρωπαϊκό επίπεδο, αξίζει να σημειωθεί ότι ο ισλαμικός πληθυσμός γνωρίζει μία σταθερή εκτίναξή του, αφού το ποσοστό του επί του συνολικού πληθυσμού ανεβαίνει κατά μία ποσοστιαία μονάδα ανά δεκαετία! 
Αυτό σημαίνει ότι το 2030 το ποσοστό των ισλαμιστών επί ευρωπαϊκού εδάφους θα είναι 8%, αν και αυτή η εκτίμηση είναι μετριοπαθής, αφού μετά από ένα συγκεκριμένο ποσοστό αρχίζει ο επιθετικός προσηλυτισμός και επίσης δεν λαμβάνεται υπόψη η έξαρση της τρομοκρατίας και οι εκατόμβες των νεκρών.

πηγη


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook