4.2.17

Χριστοδουλάκης :Άμα γυρίσουμε στην Δραχμή θα είναι καταστροφή για τους μικροκαταθέτες γιατί θα υπάρξει έλεγχος κεφαλαίων . ΕΕΕΕ ;

George Adalis B
Ο Χριστοδουλάκης, υπουργός οικονομικών του Σημιταριού και μέγας τραπεζάνθρωπος, δήλωσε πριν λίγο, ότι άμα...
γυρίσουμε στην Δραχμή θα είναι καταστροφή για τους μικροκαταθέτες γιατί θα υπάρξει έλεγχος κεφαλαίων από την Κυβέρνηση!!!
Προφανώς ο ψεκασμένος πρώην υπουργός αυτός, δεν πήρε είδηση ότι έλεγχος και ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ κεφαλαίων έχουν γίνει ΗΔΗ με το ευρώ και ονομάζονται … Capital Controls!
Η εικονική πραγματικότητα στο μεγαλείο της!
Προφανώς οι εγκληματίες της χώρας, βγήκαν παγανιά μετά τις δημοσκοπήσεις που εμφανίζουν για πρώτη φορά των πλειοψηφία των Ελλήνων να είναι υπέρ της Δραχμής, και ψεκάζουν ασύστολα τον κόσμο με σανό! Τι άλλο θ’ακούσουμε θεέ μου…
Φυσικά, κανείς δημοσιογράφος δεν ρώτησε ποτέ, ούτε αυτόν ούτε τον Γιάννο Παπαντωνίου, συγκεκριμένα πράγματα που αυτοί οι δυο έκαναν την περίοδο 2000-2004 που διατέλεσαν υπουργοί Οικονομικών και χωρίς να ρωτήσουν ΚΑΝΕΝΑΝ μας έφεραν το Ευρώ ! Ούτε πόσο φόρτωσαν την Ελλάδα με τεράστια χρέη και εγκληματικά swaps! Ούτε για την αισχροκέρδια στις τιμές των προιόντων!
Και βγαίνουν όλοι αυτοί και ζητάν να μη μιλάμε γιατί προέχει η βούληση του λαού! Ποιοι;;; Αυτοί που δεν ρώτησαν ποτέ κανέναν και πλούτισαν ξεπουλώντας την Ελλάδα και τους Ελληνες!
Ω Ελλάς ηρώων χώρα, τι γαϊδάρους βγάζεις τώρα!!!
ΥΓ
Και γαιδάρους που κολυμπούν μέσα στα πλούτη από τα κλεμμένα ε… μην ξεχνιόμαστε!!!
 http://www.triklopodia.gr/



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook