15.3.17

Βαρουφάκης στον ΑΝΤ1: Να φοβάστε λιγότερο τη δραχμή από το κλείσιμο της αξιολόγησης


'Καταστροφικό ' χαρακτήρισε το κλείσιμο της αξιολόγησης ο πρώην υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης μιλώντας στο...
κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, ενώ σημείωσε ότι η επιλογή της κυβέρνησης θα πρέπει να είναι η ρήξη με τους δανειστές.

Ερωτηθείς εάν αυτός ο δρόμος οδηγεί στην επιστροφή στη δραχμή, ο κ. Βαρουφάκης είπε χαρακτηριστικά 'ο μόνος τρόπος να...
αποφύγουμε τη δραχμή είναι να τη φοβόμαστε λιγότερο από το κλείσιμο αυτής της αξιολόγησης ', επισημαίνοντας ότι η παγίωση ενός πλεονάσματος 3,5% θα έχει καταστροφικές συνέπειες για την ελληνική οικονομία.

'Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ', υποστήριξε και εμφανίστηκε βέβαιος πως η κυβέρνηση θα αποδεχθεί τα πάντα προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία μέχρι τον Ιούλιο, όταν η Αθήνα θα κληθεί να καταβάλλει περίπου 4 δισ. ευρώ.


Επαναλαμβάνοντας ότι η συμφωνία για το τρίτο μνημόνιο ήταν καταδικασμένη σε αποτυχία, ο κ. Βαρουφάκης αποκάλυψε ποια ήταν η μεγάλη διαφωνία που είχε με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, στον απόηχο της επικράτησης του 'όχι rdquo; στο δημοψήφισμα. Του είχα πει, δήλωσε, πως 'στόχος τους είναι να επιλέξουν εκείνοι πότε θα συμβεί το Grexit '.
http://nyxtobaths.blogspot.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook