1.3.17

Ευρωπαίοι …Υποκριτές και Φαρισαίοι!

Γράφει ο Γιάννης Δ. Πρεβενιός
e-mail: prevejohn@yahoo.gr
Διαβάζω τις δηλώσεις και τις κατηγορίες των Ευρωπαίων ηγετών έναντι του νέου Αμερικανού προέδρου σε σχέση με την μεταναστευτική του πολιτική και τις άμεσες ενέργειες του και …
εξοργίζομαι για την περίσσια υποκρισία τους.
Φυσικά πρέπει να θυμηθούμε ότι όλα αυτά που έχει ξεκινήσει να υλοποιεί ο κ. Τραμπ είναι αυτά που είχε υποσχεθεί προεκλογικά στον Αμερικανικό λαό και για αυτό προφανώς ψηφίστηκε από την πλειοψηφία του.
Άρα οι Αμερικανοί ήξεραν οπότε πρέπει να αποδεχτούν τις τωρινές ενέργειες του προέδρου τους ο οποίος προς τιμή του (σε σχέση με τους δικούς μας διαχρονικούς ψεύτες) κάνει ότι είχε πει και δεν επιτρέπεται σε άλλους ηγέτες και σε άλλους λαούς να κρίνουν και να επικρίνουν τις ενέργειες αυτές.
Θα μου πείτε μα ακόμα και στην ίδια την Αμερική υπάρχουν έντονες αντιδράσεις αλλά εδώ πρέπει να λάβουμε υπόψη μας τον σφοδρό​ προεκλογικό πόλεμο που δέχτηκε ο νυν πρόεδρος από το οικονομικό, το καλλιτεχνικό και το δημοσιογραφικό κατεστημένο το οποίο είχε ποντάρει με όλες του τις δυνάμεις στην κ. Κλίντον. Προσωπικά λοιπόν θεωρώ ότι όλες αυτές οι εσωτερικές αντιδράσεις είναι κατευθυνόμενες και χρηματοδοτούμενες από αυτούς τους κύκλους και θα έχουν φθίνουσα πορεία.
Ας πάμε λοιπόν στο θέμα των Ευρωπαίων ηγετών δηλ. των Γερμανών των Γάλλων κ τ.λ οι οποίοι κάνουν αρνητική κριτική στο κ. Τραμπ για την απόφαση του να προστατεύσει τα σύνορα του από τους λαθρομετανάστες καθώς και να ελέγχει πιο αυστηρά όσους προέρχονται από χώρες που έχουν σχέση με την Μουσουλμανική τρομοκρατία.
Υποκριτές και μαϊμού ανθρωπιστές κατηγορούν τον Τραμπ ως απάνθρωπο και εθνικιστή όταν οι ίδιοι εδώ και ένα χρόνο σχεδόν έχουν κλείσει τα δικά τους σύνορα αλλά και των χωρών δορυφόρων τους (Σκόπια, Βουλγαρία) αναιρώντας τις δικές τους συλλογικές επίσημες αποφάσεις που μιλούσαν για αναλογικό μοίρασμα των προσφύγων σε όλες τις χώρες της Ευρώπης.
Έτσι άφησαν επί της ουσίας στο έλεος των Τούρκων και των εν γένει λαθρομεταφορέων την Πατρίδα μας αλλά και την γείτονα Ιταλία.
Μιλούν για ανθρώπινα δικαιώματα οι Γερμανοί και οι υπόλοιποι Βόρειοι υποτακτική τους όταν εδώ και χρόνια έφτιαξαν στα μέτρα και για τα συμφέροντα τους ένα αιμοσταγή οργανισμό την περίφημη Ο.Ν.Ε με απώτερο σκοπό να ξεζουμίσουν και να υποτάξουν των Ευρωπαϊκό νότο.
Φίλες/οι νομίζω ότι εδώ ταιριάζει απόλυτα αυτό που είχε πει κάποτε ο γνωστός Αμερικανός Frank Herbert (συγγραφέας επιστημονικής φαντασίας) ότι «Οι εχθροί σε κάνουν δυνατότερο, οι σύμμαχοι πιο αδύναμο».
Υποσημείωση
Καλό είναι να επισημάνω ότι όλοι γνωρίζουμε ότι οι μέχρι τώρα Αμερικάνικες ηγεσίες (τις οποίες προ πολλού έχει καταγγείλει ο νυν πρόεδρος) αλλά και οι Ευρωπαίοι σύμμαχοι τους για τα συμφέροντα και τις γεωπολιτικές τους επιδιώξεις δημιούργησαν τους πολέμους και τις τρομοκρατικές ομάδες που ανάγκασαν τους πρόσφυγες να μετακινηθούν.
Επίσης ξέρουμε καλά ποιους εξυπηρετεί η λαθρομετανάστευση η οποία αν δεν γίνει κάτι άμεσο και δραστικό θα αλλοιώσει δια παντός όλη την Ευρώπη σε Βορρά και Νότο!


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook