12.3.17

Τα γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα οδηγούν σε στείρωση


Είναι γνωστό ότι ο σκοπός πίσω από τη γενετική μηχανική και την τροποποίηση του DNA φυτών και ζώων...


είναι η επίτευξη της μείωσης του πληθυσμού των ανθρώπων και η εφαρμογή των Πρωτοκόλλων και των οδηγιών της Ατζέντας 21, που τώρα μεταλλάχθηκε κι αυτή σε Ατζέντα 2030 (άλλαξε ο Μανωλιός κι έβαλε τα ρούχα αλλιώς), ώστε να πετύχει ο μεγάλος αυτός παγκοσμιοποιητικός στόχος.

Όλα αυτά, επειδή μικρός πληθυσμός σημαίνει κι εύκολα ελεγχόμενος από την παγκόσμια κυβέρνηση. Κι όταν λέμε εύκολα ελεγχόμενος, δεν εννοούμε τον έλεγχο μόνο μέσω της ψηφιακής τεχνολογίας και των ηλεκτρονικών μέσων, αλλά και μέσω της λήψης κατάλληλων ουσιών που μεταβάλλουν τους ανθρώπους σε υπάκουους δέκτες κι εκτελεστές συμπεριφορών που εξυπηρετούν τα συμφέροντα της παγκόσμιας αρχής. Ηη καλύτερη μέθοδος για τη λήψη τέτοιων ουσιών είναι τα τρόφιμα, συνεπώς οι παρεμβάσεις σε αυτά είναι όλο και μεγαλύτερες και διαφημίζονται ως προσπάθεια αύξησης της παραγωγής για την εξάλειψη της πείνας.

Μιά από τις αποδείξεις αυτών των πρακτικών αποτελεί κι η μαρτυρία αυτού του αγρότη στις ΗΠΑ που είδε να καταστρέφονται τα ζώα του πρώτα και μετά τη δική του οικονομική καταστροφή όταν αποφάσισε να αλλάξει εταιρία προμήθειας καλαμποκιού, για να ταΐσει τα ζώα του.










el.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook