1.4.17

Θα σαπίσετε στη ΦΥΛΑΚΗ ! Νέα μέτρα: Διαφωνούν, αλλά θα ψηφίσουν με δάκρυα στα μάτια οι ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝ.ΕΛ.

Πρόθυμοι, υποτακτικοί, πειθαρχημένοι στην κομματική γραμμή και στο βάθος δήθεν επαναστάτες του…
γλυκού νερού
Κοροϊδεύουν τον ελληνικό λαό ανοικτά και χωρίς ίχνος ντροπής.
Ο λόγος για τους κυβερνητικούς βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝ.ΕΛ.
Τόσο σε δημόσιες, όσο και σε ιδιωτικές συνομιλίες τους, αρκετοί βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ διατείνονται ότι δεν συμφωνούν καθόλου με την ψήφιση των νέων μέτρων, αλλά θα τα εγκρίνουν με βαριά καρδιά.
Ο πρώτος που προκάλεσε το… επικοινωνιακό αντάρτικο ήταν βεβαίως ο Πάνος Σκουρλέτης, ο οποίος αφού κατήγγειλε το ξεπούλημα της ΔΕΗ και όχι μόνο, στη συνέχεια δήλωσε πειθαρχία στην κομματική γραμμή.
Με αφορμή το θόρυβο ότι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ από Κοζάνη και Φλώρινα δεν θα ψηφίσουν ο βουλευτής της τελευταίας Κώστας Σέλτσας ξεκαθάρισε ότι δεν μπορεί να κάνει διαφορετικά, παρά να εγκρίνει τη συμφωνία, κάτι που άφησε να εννοηθεί και ο Δημήτρης Δημητριάδης της Κοζάνης.
Μιλάμε βεβαίως για τους ίδιους ανθρώπους που πριν από δυο χρόνια αποκαλούσαν το Σαμαρά και το Βενιζέλο: «προδότες, υποτακτικούς και γερμανοτσολιάδες».
Σήμερα, που οι ίδιοι καλούνται να ψηφίσουν ακόμα χειρότερα ανθρωποκτόνα μέτρα, προφανώς δεν μιλάμε για γερμανοτσολιάδες, αλλά για «εγκλωβισμένους κακομοίρηδες».
Εκκωφαντική… σιγή από τους βουλευτές των ΑΝ.ΕΛ.
Εντύπωση προκαλεί η στάση των βουλευτών των ΑΝΕΛ, οι οποίοι αφού ενημερώθηκαν από τον Ευκλείδη Τσακαλώτο και την Έφη Αχτσιόγλου για την πορεία της διαπραγμάτευσης εμφανίζονταν να συναινούν, έστω και με βαριά καρδιά, διαβεβαιώνοντας ότι το κόμμα τους θα ψηφίσει τη συμφωνία (βλέπε Θανάσης Παπαχριστόπουλος).
Στο ίδιο τραγελαφικό μήκος κύματος κινήθηκε και ο κ. Ζουράρης: «Διαφωνώ με όλα τα μέτρα που έρχονται, αλλά δεν είναι βέβαιο ότι δεν θα τα ψηφίσω», δήλωσε το πρωί της Παρασκευής ο υφυπουργός Παιδείας.
Θα δω τι θα ψηφίσω όταν έρθει η συμφωνία, είπε ο κ. Κώστας Ζουράρις, αφήνοντας ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα, είτε να μην ψηφίσει κάποια μέτρα, αλλά και να παραιτηθεί από την θέση του.
Διαφωνώ με όλα, διότι η χώρα είναι υπό κατοχή και είναι αποικία χρέους, είπε ο υφυπουργός, συμπληρώνοντας πάντως πως «μπορούμε με τα αντίμετρα να αμβλύνουμε την υποταγή».
Αξίζει βέβαια να θυμίσουμε ότι ο κ. Τσίπρας, όταν ήταν στην αντιπολίτευση δεν ανεχόταν όλους αυτούς που «διαφωνούσαν», αλλά στο τέλος «ψήφιζαν». Για την ακρίβεια, τέτοιους τύπους ο κ. Τσίπρας τους σιχαινόταν…
Τώρα προφανώς τους λατρεύει!!!
Διαβάστε λοιπόν τι έλεγε ο – μέχρι το 2015 – αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας:
«Ξέρετε τι δεν ανέχομαι; Κάποιους οι οποίοι μας λένε ότι δεν συμφωνούμε, ότι διαφωνούμε πλήρως. Ότι υπερβαίνει τη συνείδησή μας αλλά θα το ψηφίσουμε. Και δε με ενοχλεί αυτό διότι με ενδιαφέρει -δε θα πω ψέματα- η αξιοπρέπεια του καθενός και της καθεμιάς, είναι δικό του ζήτημα. Αυτό που πιστεύω ότι δεν έχουν δικαίωμα και πρέπει να σεβαστούν είναι τη νοημοσύνη μας».
 newsbomb.gr




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook