25.4.17

Οι κατασχέσεις δολοφονούν συμπολίτες μας – Ήρθε η ώρα να κόψουμε το ύπουλο χέρι της Κατοχής

Μετά από επτά χρόνια δουλοπρέπειας, ψεύδους και εθνοκτόνων δολοφονικών πολιτικών, όλα δείχνουν πως η σαρωτική λαίλαπα που καταστρέφει τη χώρα, κλιμακώνει την πιο δόλια όσο και αποκρουστική της επίθεση σε βάρος της Ελληνικής κοινωνίας...

του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Η βιομηχανία των κατοχικών κατασχέσεων που έχει στηθεί – και η οποία δουλεύει παράλληλα με το ανελέητο πλιάτσικο στη δημόσια περιουσία– ή θα αποτελέσει την ταφόπλακα του λαού μας ή θα καταστεί η σταγόνα που θα ξεχειλίσει το ποτήρι της οργής για τον....
γενικευμένο ξεσηκωμό, που θ ανατρέψει την κατοχή και τα ανδρείκελά της, και θα καθίσει τους πολιτικούς σαράφηδες στο εδώλιο της ενοχής με στόχο τη παραδειγματική τους τιμωρία.
Με τις ληξιπρόθεσμες οφειλές να έχουν ξεπεράσει ήδη τα 97 δις στην εφορία και να αγγίζουν τα 17 δις στα ασφαλιστικά ταμεία, όχι μονάχα δεν ιδρώνει κανένα αυτί για τα ολέθρια αδιέξοδα στα οποία σπρώχνουν την κοινωνία οι πολιτικές της αδίστακτης υπερφορολόγησης, αλλά σύμφωνα με τα στοιχεία της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ), μόνο στο πρώτο δίμηνο του έτους επιβλήθηκαν μέτρα αναγκαστικής εκτέλεσης σε 33.933 φορολογουμένους με οφειλές άνω των 500 ευρώ.
Πέρυσι, στο σύνολο του έτους είχαν πραγματοποιηθεί 140.000 κατασχέσεις. Αυτό σημαίνει ότι εάν διατηρηθεί ο ρυθμός του πρώτου διμήνου του 2017, τότε οι συνολικές κατασχέσεις θα ξεπεράσουν εκείνες του 2016, και ενδεχομένως να είναι και υψηλότερες έως και 45%.
Αυτό το έγκλημα, επιχειρήθηκε να πλασαριστεί ως μέτρο αναγκαίο και δίκαιο, σε μια προσπάθεια να συναντήσει την κοινωνική αποδοχή, και να καταστήσει την κοινωνία συνένοχο στη δολοφονία της.
Επιχειρήθηκε επίσης να πλασαριστεί, ως ένα από τα μέτρα που θα μπορούσαν να ανατρέψουν την ανεξέλεγκτη πορεία στην Άβυσσο και να βάλουν τον τόπο μας σε μια άλλη πορεία.
Είναι ψεύτες…
Και η κραυγαλέα επιβεβαίωση του ψεύδους τους, έρχεται δια…
χειλέων και πάλι της ΕΛΣΤΑΤ. Σύμφωνα λοιπόν με την ΕΛΣΤΑΤ, το χρέος αυξήθηκε κατά περίπου 3,2 δις €. Και μάλιστα αυτή η αύξηση, έρχεται σε μια στιγμή που η Ελληνική κυβέρνηση ανακοινώνει πρωτογενή πλεονάσματα της τάξης των 6,9 δις €.
Αυτό το πλεόνασμα μαμούθ, το βαμμένο στο αίμα της Ελληνικής κοινωνίας, όχι μονάχα δε συνέβαλε ούτε κατά ένα ευρώ στη μείωση του Δημοσίου χρέους – αφού στη συντριπτική του πλειοψηφία προορίζεται για να συγκαλύψει εγκληματικές ευθύνες για τα πλιατσικολογημένα αποθεματικά ταμείων και δημοσίων οργανισμών που χρησιμοποιήθηκαν για την καταβολή προγενέστερων δόσεων τις περιόδους της «επαναδιαπραγματευτικής μαγκιάς» – αλλά παγιοποιεί τη μηνιαία προσαύξηση των ληξιπρόθεσμων οφειλών των πολιτών κατά 1 δις τουλάχιστον.
Έτσι πρακτικά, το φορτίο του κατοχικού χρέους εκτός από τις πλάτες της κοινωνίας στο σύνολό της στις οποίες έχει φορτωθεί αντικειμενικά, μεταβιβάζεται σταδιακά και στους υπερχρεωμένους πολίτες ονομαστικά, τους οποίους η δολοφονική φορολογική πολιτική καθιστά με τρόπο αυθαίρετο εγγυητές έναντι των δανειστών, με την προσωπική τους περιουσία να υποθηκεύεται, και την οποία αναλαμβάνουν οι κατοχικοί μηχανισμοί στη συνέχεια να εκποιήσουν.
Πρόκειται για ένα βρώμικο σχέδιο με το ελληνικό πολιτικό προσωπικό να καθίσταται συνένοχο σε έγκλημα πραγματικής εθνοκτονίας.
Πρόκειται για μια συντονισμένη εγκληματική επιχείρηση, η οποία δεν μπορεί να συνεχίσει να γίνεται αποδεκτή.
  • Πρόκειται για μια επιχείρηση που δημεύει…
  • Έχουμε απέναντί μας ένα αδίστακτο απόσπασμα δημίων που δολοφονεί…
Πρόκειται για την πιο δόλια επιχείρηση που στήθηκε ποτέ σε βάρος ενός λαού από κατοχικούς δυνάστες με θλιβερό συνένοχο το προσκυνημένο και αμετανόητο πολιτικό προσωπικό, που νέμεται την πολιτική εξουσία στον τόπο.
«ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ»

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook