2.6.17

ΤΡΟΜΟΣ… ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ…. Με Τρελό Ρυθμό προς τα Βράχια…


Ο Αλέξης Τσίπρας πλέον είναι υπηρεσιακός πρωθυπουργός. Είναι θέμα ελάχιστου χρόνου να εγκαταλείψει το Μέγαρο Μαξίμου. Ηδη ακόμη και για τον ίδιο....
είναι αδιανόητο να παραμείνει στη θέση του μετά το διαφαινόμενο νέο στραπάτσο στο προσεχές Eurogroup.
Ο Τσίπρας είναι ο πρωθυπουργός που υπερασπίστηκε με νύχια και με δόντια το πελατειακό κράτος ενώ επιχείρησε να κάνει τον τροχονόμο των Ολιγαρχών αντί να τους οδηγήσει στην Δικαιοσύνη με το καλημέρα. Το λάθος του ήταν ότι τα βρήκε μαζί τους. Με όλους εκτός από τον Σταύρο Ψυχάρη τον οποίο καθάρισε ο Τσίπρας για λογαριασμό των υπολοίπων ολιγαρχών που δεν τον ήθελαν μέσα στα πόδια τους. Τώρα πλέον δεν θέλουν ούτε τον Τσίπρα ο οποίος είναι πλέον αναλώσιμος.
Ο μόνος τρόπος να μην χάσουν τα λεφτά τους οι δανειστές είναι να αναλάβουν οι ίδιοι την διακυβέρνηση της Κολομβίας των Βαλκανίων και να διώξουν με τις κλωτσιές τα στελέχη του εγχώριου κρατικού μηχανισμού.
Προφανώς οι Ελληνες ολιγάρχες διαισθάνονται ότι πλησιάζει η ώρα που οι δανειστές θα αναλάβουν τις τύχες της χώρας και πως οι ίδιοι κινδυνεύουν να οδηγηθούν στην Δικαιοσύνη και να χάσουν τα πάντα, ακόμη και την ελευθερία τους.



«ΕΣΤΙΑ»


«Η ΒΡΑΔΥΝΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ»

hellasforce.com



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook