16.8.17

ΦΥΓΕΤΕ. Είστε προδότες. Είστε η ντροπή του Έθνους.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη προδοσία από το να καίγεται η πατρίδα από την μία άκρη έως την άλλη και....
εσείς εξαφανισμένοι να «διακοπεύετε». Να σας πληρώνουμε για να κάνετε τα μπάνια σας. Να μας χρεώνετε για να κάνατε αμμόλουτρα στα αγύμναστα μυαλά σας. Να σπαράζει η καρδιά των Ελλήνων με την καταστροφή τόσων δασών και μόνοι χωρίς καμία στήριξη από την κυβέρνηση να παλεύουν οι λεβέντες του Πυροσβεστικού σώματος. Χωρίς μέσα με τα τιμημένα χέρια τους να σπάνε τις φλόγες. Να γίνεται στάχτη το οξυγόνο των παιδιών μας και οι κυβερνώτες του προσκυνήματος του Σόιμπλε και της Μέρκελ να είναι χαμένοι. Να τελειώνει κάθε πνεύμονας πρασίνου της πατρίδας και η κυβέρνηση της προδοσίας του Όχι να λιάζει το κορμί της.
Όχι μόνο ψήφο δεν θα ξαναδείτε, αλλά ούτε ανάσα μας Ελληνική δεν θα πάρετε. ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ παλικάρια της φακής.
Δεχόμαστε πολεμικές, επιθετικές επιθέσεις ξένων συμφερόντων και η χώρα αντί να βρίσκεται σε ετοιμότητα, διοικείται από έναν Πρόεδρο της Δημοκρατίας που κωφεύει, από μία εξουσία που ζει πλουσιοπάροχα, σε αντίθεση με την κοινωνία που τέλειωσε και τελειώνει κάθε μέρα. Αυτή είναι προδοσία. Που είναι οι υπουργοί σας, χαϊδεύουν τους μουσουλμάνους λαθρομετανάστες; Γιατί δεν πάνε μερίδες φαγητού στους Έλληνες Πυροσβέστες και τους εθελοντές πυρόσβεσης που δίνουν την ζωή τους με αυταπάρνηση; Γιατί κύριε Τσίπρα δεν πιάνετε την μάνικα να σβήσετε καμία πυρκαγιά; Είναι ντροπή ο Έλληνας πρωθυπουργός να δουλέψει έστω και μία φορά υπέρ της Ελλάδας; Ας δείτε επιτέλους πως βγαίνει το μεροκάματο, το οποίο εύκολα κόβεται από κάθε Έλληνα και Ελληνίδα.
Φοβάστε κύριοι και κυρίες ΣυριζοΑνελ μην σκίσετε τα καλσόν σας; Μέχρι πριν λάβετε την εξουσία με ψέματα ήσασταν στους δρόμους εμποδίζοντας την χώρα να προχωρήσει, τώρα ξαφνικά είδατε τι σημαίνει σαλόνι και αράξατε; Σαν δεν ντρέπεστε να ξεπουλάτε με κάθε τρόπο την πατρίδα μας. Θα το πληρώσετε και αυτό να είστε βέβαιοι σύντομα.
Ο λαός ξύπνησε και θα σας στείλει στο σκοτεινό χρονοντούλαπο της ιστορίας. Η Ελλάδα θα προχωρήσει, θα ορθοποδήσει, θα νικήσει και αυτούς τους κατακτητές και εσείς θα πάρετε τον ρόλο του χαφιέ – του γερολαδά (από τον εκλεκτό παλιό Ελληνικό κινηματογράφο που γενιές ολόκληρες μεγαλώσαμε) τον οποίο ενσάρκωνε μοναδικά ο ταλαντούχος Αρτέμης Μάτσας. Ακόμα και σ’αυτό είστε ατάλαντοι, ακόμα και αυτόν το παίζετε ερασιτεχνικά.
Τον Θεό μας δεν τον θέλετε, την εθνική μας περιουσία δεν τη θέλετε, το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος που εξέφραζε τη βούληση μας δεν το θέλετε, την Σημαία μας δεν τη θέλετε, τους άριστους μαθητές δεν τους θέλετε, την μεσαία τάξη δεν την θέλετε, τους νέους να μένουν στην πατρίδα δεν τους θέλετε, τα γηρατειά υπερήφανα δεν τα θέλετε, την Ορθοδοξία και το Σταυρό μας δεν τα θέλετε, την ΑΟΖ μας δεν την θέλετε, τους φυσικούς μας πόρους να τους εκμεταλευτούμε προς όφελος του λαού δεν τους θέλετε, την γραβάτα πάλι δεν την θέλετε, ΤΙ ΣΤΟ «ΚΑΛΟ» ΘΕΛΕΤΕ;
Τα διαλύσατε όλα. ΦΥΓΕΤΕ. Ο λαός δεν αντέχει άλλο, τι δεν καταλαβαίνετε; Πόσο πιο απλά Ελληνικά να σας το πούμε; Ξεκουμπιστείτε. Την Ελλάδα την τελειώσατε. Η άθεη αόρκιστη κυβέρνηση σας στην συνείδηση των βαπτισμένων Ελλήνων δεν υφίσταται. Εμείς ο λαός θα αντέξουμε δεν θα πέσουμε μέχρι να δούμε την πατρίδα μας να ξανασηκώνετε. Την σημαία μας να κυματίζει σε ολόκληρη την χώρα ξανά υπερήφανα και οι καμπάνες στις εκκλησιές μας να ξαναχτυπούν χαρούμενες που ξεβρώμισε ο τόπος από τους απίστους.
Που να ήξερα καιρό πριν πως όταν έλεγα στα κηρύγματά μου πως ο άθεος που δεν πιστεύει στη συνέχεια, δεν έχει φόβο Θεού, που θεωρεί πως όλα ξεκινούν και τελειώνουν εδώ, μπορεί να κάνει και τα χειρότερα εγκλήματα εφόσον θεωρεί πως δεν θα έχει τιμωρία, ότι σήμερα αυτό ακριβώς θα ζούσα – ζούσαμε στην πατρίδα μας. Πάρτε λοιπόν τις ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΕΣ σας και αδειάστε μας την γωνιά. Η Ελλάδα είναι η κοιτίδα του πολιτισμού, είναι η πατρίδα του Δημιουργού. Δεν θα παραδοθούμε στις ορέξεις σας, ούτε στις ορέξεις αυτών που σας έβαλαν να μας αποτελειώσετε.
ΖΗΤΑΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΑΜΕ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.
Ο Γραμματέας και Εκπρόσωπος τύπου του κινήματος «Ανατροπή» της Λαϊκής Ελληνικής Πατριωτικής Ένωσης + Ιλαρίων (Θωμάς Κονσολάκης)
 http://www.triklopodia.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook