6.9.17

ΧΕΣΕ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΑ ΚΑΙ ΠΙΑΣΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ (2)!!!

ΧΕΣΕ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΑ ΚΑΙ ΠΙΑΣΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ (2)!!!
Εδώ το πρώτο μέρος…
….ΤΡΙΠΛΑΣΙΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΚΦΩΒIΣΟΥΝ… ο φόβος είναι πυρηνική βόμβα και είναι και της μόδας…
Το σλόγκαν των αριστερών οικονομικών εκτελεστών του ΣΥΡΙΖΑ το θυμάστε σίγουρα…
ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ ….πόση υποκρισία θεέ μου και άλλη πόση κοροιδία αυτών που τους ψήφισαν για να εμφανιστεί τώρα το πραγματικό πρόσωπο της αριστερής λαιλαπας που εδώ και 1,5 χρόνο, πράττουν ακριβώς το αντίθετο από αυτό που εκφώνιζαν στην ήδη από άλλους προδομένη μάζα!!!
Ώμως, επειδή παραμένεις ακόμη ΜΟΝΑΔΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΜΑΔΑ… η ελληνόφωνη μαφία θα τριπλασιάσει τους Πλειστηριασμούς των κατοικιών και ακινήτων, αρπάζοντας το βασικό σου δικαίωμα και μια από τις πρώτες ανάγκες του ανθρώπου για να επιβιώσει….σου στερεί ένα από τα βασικά σου δικαιώματα, αυτό της ΣΤΕΓΑΣΗΣ!!
Τώρα βιάζονται να διεκπαιρεώσουν το εγκληματικό ΕΡΓΟ τους…. ότι ανάθεσε η τραπεζική μαφία και όλοι οι σαπιοκοιλιάδες που ψήφιζες και χειροκρωτούσες μπροστά από την Βουλή, αγαπητέ Νεοέλληνα!!!
5.000 οικίες Ελλήνων πολιτών θα περάσουν στα χέρια άγνωστων τρίτων, εγχώριων και ξένων νέων ιδιοκτητών, μπορει να είναι και οι ίδιοι οι τραπεζίτες που τα πουλάνε στο δικό τους σινάφι ή μπορεί είναι οι κολλητοί τους αγοραστές στους ολοδικούς τους πλειστηριασμούς με πληροφορίες εκ των εσω για τα διαμερίσματα «λαυράκια» μέσα στις καλύτερες περιοχές με την καλύτερη θέα και αξία.

Όλα αυτά γίνονται γιατί είσαι μια ΜΟΝΑΔΑ που την ελέγχουν απόλυτα μέσα από δικούς τους κανονισμούς, νομοσχέδια και τραπεζικα συμβολαία, με τέτοιο τρόπο συμπληρωμένα για να προστατεύουν την ελίτ, κλέβοντας από αυτούς που βρίσκονται έξω από το κλειστό κλαμπ (βλέπε σκάνδαλα Ζιεμενς, υποβρύχια, ελικόπτερα κτλ.).
Γνωρίζουν πως να σε διαχειρίζονται, πως να σε διαχωρίζουν από την ΟΜΑΔΑ, αφού πρώτα σε βομβαρδιζαν με πιστωτικές κάρτες, με δάνεια και με εύκολο χρήμα διακοπών. Κανονικά μια τράπεζα κάνει εξωνυχιστικο έλεγχο στον μελλοντικό της οφειλέτη και δεν τον δανείζει παρά μόνο όταν είναι 100% σίγουρη οτι θα πάρει τα λεφτά της πίσω. Αυτή σε παρακάλαγαν να σε δανείσουν. Είδατε κάποια τιμωρία εναντίον τους, ή κάποια αγωγή ή φυλάκιση για την πολιτική των τραπεζιτών;;; Αυτό γιατί δεν θεωρείται Αμέλεια εκ μέρους των τραπεζιτών;;;
Βέβαια η μαφία των τραπεζιτών πατάει στο κουμπί και βγαίνει μια «χοντρή» ή αλλιώς δημιουργεί το εικονικό χρήμα και σε βάζει να πληρώνεις μέχρι να σε φάει το μαύρο χώμα….Το κράτος βέβαια δεν σε προστατεύει όπως θα έπρεπε να σε προστάτευε…αλλά γιατί να το κάνει εφόσον τα κορόιδα χαίρονται και λειτουργούν σαν ΜΟΝΑΔΑ σε ένα κόσμο που όλοι μπορούν να επιτύχουν το Αμερικανικό ή Ελληνικό όνειρο!!! Ανάθεμα τους… αν γνωρίζατε την δημιουργία του χρέους και πως σας κλέβουν με 1000 τρόπους…
Επειδή το υποσυνείδητο σου εκτελεί την πράξη με βάση την λειτουργία της ΜΟΝΑΔΑΣ… δεν λειτουργεί συλλογικά… δεν γνωρίζει την δύναμη που θα του πρόσφερε μια συλλογική ενέργεια ή κίνημα που θα προστάτευε την μάζα, την ΟΜΑΔΑ.
Λέτε η ελίτ να μην είναι οργανωμένη σαν ΟΜΑΔΑ με βαθμίδες, με κανόνες και μια ιεραρχία;;;
Πιστεύετε ότι οι κρυφές λέσχες του προέδρου της Δημοκρατίας σας ότι δεν εργάζονται ΟΜΑΔΙΚΑ;;;
Πιστεύετε ότι θα είχαν επιτύχει να περάσουν όλα αυτά τα εξωντωτικά μέτρα εναντίον σας αν δεν ήταν μέλη μιας κρυφής ΟΜΑΔΙΚΗΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ με μακροχρόνιο σχέδιο;;;
Η ΜΟΝΑΔΑ είναι ένα άχρηστο όργανο που οδηγεί στην απομόνωση του θύματος, την αδράνεια του, την οικονομική εξαθλίωση του, και στο τέλος τον θάνατο ενώ αν η λογική της ΜΟΝΑΔΑΣ σας άφηνε να παρατηρήσετε πόσο άριστα λειτουργεί η ΟΜΑΔΑ της Βουλής σας μέσα από την ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ κομπάρσων, θα είχατε καταλάβει ότι όλα τα μέτρα που παίρνουν, ΟΜΑΔΙΚΑ, είναι μέτρα εναντίον σας…!!!
Πιο λιανά …Οι ΟΜΑΔΕΣ των πολιτικών σας γεμίζουν τις σαπιοκοιλιές τους με αυτά που κλέβουν από εσάς τις άριστες εκπαιδευμένες μοναχικές, φτωχές και ίσοτιμες ΜΟΝΑΔΕΣ, που έδωσαν όρκο για πάντα ότι δεν έχουν καμία ισχύ και ευθύνη γιατί την παρέδωσαν με την ψήφο τους!!!
Για αυτό λοιπόν ΧΕΣΕ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΑ ΚΑΙ ΠΙΑΣΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ…ΑΝ ΘΕΣ να προστατέψεις το μέλλον της οικογένειας σου και όσων φίλων σου απέμειναν…
Αυτά τα ολίγα ως προς την ώραν….
KORAKS
 http://katohika.gr/gn-blog/xese-tin-monada-kai-piase-tin-omada-2/


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook