8.9.17

Ελλάς – Γαλλία προδοσία!

Οι πολιτικές μαριονέτες των δυο χωρών, της ταλαίπωρης δικής μας και εκείνης που γέννησε τον υποτιθέμενο “Διαφωτισμό” σκοτεινιάζοντας την ανθρωπότητα, συναντήθηκαν σήμερα μετά κουστωδίας, τον επιχειρηματικό κόσμο

Η εντύπωση που αποκόμισα όσο μπόρεσα να παρακολουθήσω την εμετική κάλυψη των μίντια, ήταν ότι, η...
κάλυψη όσο κι αν ήταν ανεξαρτήτου χρώματος, είχε την οσμή της προδοσίας, από τους ομιλητές μέχρι τον τρόπο που παρουσιάστηκε η επίσκεψη μέχρι τώρα.
Παυλόπουλος και Μακρόν άνοιξαν τις ομιλίες τους με κατευθείαν αναφορά στην Ίρμα για να εκφράσουν δακρύβρεχτα τη συμπάθεια τους στα θύματα απ’ όπου πέρασε ο τυφώνας και να τονίσουν -από τα τελείως πρώτα δευτερόλεπτα της ομιλίας τους- ότι πρέπει να πάρουμε σοβαρά το θέμα της κλιματικής αλλαγής και να κάνουμε “αυτό που πρέπει”.
Μπορεί οι κειμενογράφοι τους να διαφέρουν, αλλά όχι και τα κέντρα που “υπαγορεύουν” τη σύνταξη. Τα ίδια κέντρα που γράφουν και τις ειδήσεις.
Σε πολιτική ανάλυση στο real ακούσαμε ότι η επίσκεψη Μακρόν έρχεται μετά τη στήριξη του στην Ελλάδα να παραμείνει εντός ευρωζώνης, για να κεφαλοποιήσει αυτή την “στήριξη”. Το ενδιαφέρον του, ανέφεραν, στρέφεται στις επενδύσεις στην ενέργεια, στα τρόφιμα κλπ χωρίς να αναφερθούν στο νερό.
Αύριο κρίνεται η τύχη των νερών στην Ελλάδα, καθώς υπάρχουν έντονες αντιδράσεις από πολλούς. Και καθώς μιλούν για υποτιθέμενες επενδύσεις, μέσα στα πλαίσια της “βιώσιμης ανάπτυξης”, όλοι καταλαβαίνουμε ότι αυτές δεν αφορούν σε ‘ένδυση’ της οικονομίας μας, αλλά σε περαιτέρω γδύσιμο, βιασμό και πλήρη ασέλγεια σε βάρος της.
Ο Μακρόν θέλει και κοινό Υπουργό Οικονομικών στην Ευρώπη. Το πουλάκι μου… Τόσο μικρός κι όμως τόσο ώριμος! Λίγο ο Rothschild, λίγο η διεστραμμένη μαντάμ πλάι του, διαμόρφωσαν την προσωπικότητα αυτού του σπουδαίου τεχνοκράτη σε ρόλο πολιτικού ηγέτη για τη χώρα του, αλλά και για τις χώρες του ευρωπαϊκού νότου: φτηνά μεροκάματα, εργασιακές σχέσεις μεσαίωνα και τα πόδια όλων σε ένα πράσινο παπούτσι κλιματικού φασισμού.

Με τη νέα Ευρώπη θα μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε την τρομοκρατία και να στηρίξουμε την ευρωπαϊκή κυριαρχία. Η Ευρώπη θα προστατέψει απέναντι στην κλιματική αλλαγή, τα δεδομένα των επιχειρήσεων, ανέφερε στην Πνύκα

Ζητάει, μάλιστα, “επαναπροσδιορισμό” της έννοιας της εθνικής κυριαρχίας, που δεν θα είναι απλώς εθνική κυριαρχία, αλλά Ευρωπαϊκή κυριαρχία… Και φυσικά…. μεταρρυθμίσεις!
Ζούμε απίστευτες στιγμές παγκόσμιας προδοσίας και φασισμού ενάντια στους λαούς. Μας έχουν βάλει κάτω και μας κοπανάνε αλύπητα, είτε με αυτό που λέγεται λιτότητα, είτε με αυτό που λέγεται αποανάπτυξη, είτε με ακραία καιρικά φαινόμενα που θερίζουν ψυχές και σπέρνουν τρόμο!
nea.allnewz


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook