22.1.18

Ο ΚΑΤΗΦΟΡΟΣ

Τώρα που έγινε το συλλαλητήριο και είδαμε όλοι και το πλήθος και το πάθος ερωτώ:.
Κύριε πρωθυπουργέ..
τι θα κάνετε;Θα συνεχίσετε τα αγνοείτε προκλητικά το λαό και τα αίματα των ηρώων του Μακεδονικού Αγώνα;
Ο στρατηγός Φραγκουλης σας είπε ότι θα μας βρείτε μπροστά σας κι όπως ακούσατε από τον κόσμο είναι τρελός ο στρατηγός(κι έχει μαζί του κι άλλους τρελούς στρατιωτικούς και απλούς πολίτες).
Αλήθεια προλάβατε να μετρήσετε το πλήθος του συλλαλητηρίου;Η αριστερή ξεκάθαρα φασιστική νοοτροπία σας προσπάθησε να εμποδίσει τα πούλμαν στα διόδια,ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ.Είδαμε επίσης την αντιμετώπιση που είχε το συλλαλητήριο από τα ΜΜΕ(κρατικά και μη).
Άλλη μια ΝΤΡΟΠΗ της ενημέρωσης.
Κατά τα άλλα όλη μας η έννοια είναι αν θα κλείσει το MEGA(αμήν και πότε,να περάσει ο επόμενος).Όσο για το δήμαρχο Θεσσαλονίκης θα πω ένα πράγμα:Ναι κάνει λάθη ο λαός αλλά έρχεται η ώρα κάποια στιγμή να τα διορθώσει και τότε αλλοίμονο του.
Μακαριότατε μετά το χθεσινό συλλαλητήριο δε νομίζω να κάθεστε και τόσο αναπαυτικά στην καρέκλα σας.Βράζει με τα τερτίπια σας και ο λαός και σημαντικό μέρος της ιεραρχίας όπως φαίνεται(ευτυχώς υπάρχουν μητροπολίτες που βάζουν πάνω από όλα ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΑ).
Προς άπαντες τους πολιτικούς του «μνημονιακου-ανθελληνικου-αντιορθοδοξου-τόξου»:
Ειλικρινά δεν ξέρω αν έχει ακουστεί ξανά από τόσες χιλιάδες κόσμου στην πατρίδα μας το σύνθημα «αλήτες-προδότες-πολιτικοί».Μακάρι με τα έργα σας να είχατε κερδίσει το σεβασμό μας.Φαίνεται όμως πως πλησιάζει η ώρα να πάρετε ότι σας αξίζει.Ο κατήφορος που έχετε πάρει δεν έχει επιστροφή γιατί είστε βουτηγμένοι στην με το αζημίωτο εκτέλεση των εντολών που σκοπό έχουν την καταστροφή της χώρας.Αλλά δεν θα σας περάσει γιατί υπάρχει ΘΕΟΣ.
Και για να μην ξεχνιόμαστε:Έρχεται κι άλλο συλλαλητήριο,Αθήνα 4 Φεβρουάριου…
ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ
ΛΟΓΙΑ ΘΕΛΟΝΤΟΣ ΝΟΥ
http://www.triklopodia.gr/


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook