18.1.18

Και η Κατοχή βαθαίνει !!

Όταν μια χώρα προδοθεί παραδοθεί και την ελέγχουν ξένα συμφέροντα
Φυσικό είναι να οδηγείται σε διάλυση .
Έτσι και οι σύγχρονοι Εφιάλτες τις πολιτικής σκηνής από τη μια προσπαθούν να χαρίσουν το όνομα -για
αρχή – Μακεδονία που στα ...
χιλιάδες χρόνια ιστορίας ήταν Ελλάδα .Θέλουν να το παραχωρήσουν σε ένα κράτος υβρίδιο που δημιουργήθηκε μαζί με άλλα μετά το διαμελισμό της Γιουγκοσλαβίας από τις μεγάλες δυνάμεις για να εξυπηρετηθούν τα συμφέροντα τους στη περιοχή . Ενώ παράλληλα ψήφισαν ένα πολυνομοσχέδιο που στη πραγματικότητα είναι ότι και να λέμε ένα ακόμα μνημόνιο που αλυσοδένει τη χώρα για πάρα πολλά χρόνια σπέρνοντας τη καταστροφή. Όσο ασχολούμαστε με το θέμα της ονομασίας αυτοί οι προδότες εκτελούσαν και ψήφιζαν τα προαπαιτούμενα που θα διαλύσου ν το κοινωνικό ιστό περαιτέρω και θα εξαθλιώσουν το λαό .
Έλληνες μη τους επιτρέπετε πια να σας διχάζουν με το γνωστό διαίρει και βασίλευε !Το «κοίτα τη δουλειά σου άσε τους άλλους!! », « εσύ θα βγάλεις το φίδι από τη τρύπα ?» και άλλα τέτοια τελείωσαν !
Στη πλειοψηφία τους οι πολιτικοί μετά τη μεταπολίτευση άρχισαν να καταστρέφουν την πατρίδα .
Αλλοιώνοντας αξίες μειώνοντας τα σημαντικά για τον άνθρωπο



ευτελίζοντας τον. Χρέωσαν , έκλεψαν, και πρόδωσαν τη χώρα παίρνοντας και το τελευταίο πλεονέκτημα της . Την κοπεί δικού της νομίσματος που τροφοδοτούσε την οικονομία και αν υπήρχε ανάγκη υποτιμούσαμε το νόμισμα και όχι τον άνθρωπο!
Τα παιδιά μας μένουν αμόρφωτα από τη παιδεία που υπάρχει κατά κύριο λόγο για να χειραγωγεί και να δημιουργεί πειθήνιους υπηκόους .
Από το 2010 η Ελλάδα βρίσκετε σε Κατοχή κάτω από ένα κατ επίφαση μανδύα Δημοκρατίας και βιώνει για πρώτη φορά και χωρίς πόλεμο πείνα ,εξαθλίωση ,γενοκτονία αυτοκτονίες , υπογεννητικότητα , νόμοι ενάντια στους πολύτεκνους , Εθνικές προδοσίες ,αρπαγή δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας κ.α.
Οφείλουμε να αγωνιστούμε για τα παιδιά μας ,εμάς τους γονείς μας και κατ επέκταση τη χώρα . Για να έχουμε αποτέλεσμα ας ενωθούμε σε ένα συμπαγές Μέτωπο με Πατριωτικές Δημοκρατικές δυνάμεις , Κινήματα ,Ριζοσπαστικές δυνάμεις ,λαός. Ας μη συνεχίσουμε να τους αφήνουμε να μας χωρίζουν! Αυτά που μας ενώνουν είναι περισσότερα! Δεν είμαστε εμείς αντίπαλοι οι εχθροί είναι απέναντί και έχουν δείξει καθαρά τις προθέσεις τους!
Για να έχουμε μέλλον πρέπει να αγωνιστούμε τώρα για Ανεξαρτησία , Δημοκρατία ,Δικαιοσύνη ,ισονομία για να απαλλαγούμε από τα ντόπια και ξένα συμφέροντα καθώς
και τα προδοτικά ανδρείκελα τους πολιτικούς που τσακίζουν την πατρίδα μας .
Θέλουμε πραγματικά να αγωνιστούμε και να ζήσουμε ελεύθεροι? Ιδού ! Με λόγια δεν ελευθερώθηκε καμιά πατρίδα !
Έλληνα ξεσηκώσου! Ο χρόνος σου τελειώνει!!!
Καλούς αγώνες!!
Σιόβα Γιάννα
http://www.triklopodia.gr/



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook