22.1.18

Κλείστε τους Δέκτες μη βλέπετε τους Ψεύτες!

Γράφει ο Γιάννης Δ. Πρεβενιός
e-mail: johnpreve@gmail.com
Αυτό που συνέβη το μεσημέρι της Κυριακής στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης ήταν μεγαλειώδες αφού εκατοντάδες χιλιάδες συμπατριώτες μας συγκεντρώθηκαν και βροντοφώναξαν ότι η Μακεδονία ήταν, είναι και θα παραμείνει Ελληνική!
Το βροντοφώναξαν για να το ακούσουν οι …

ΣλαβοΑλβανόΓυφτοι, οι Αμερικανοί αλλά κυρίως τα δικά μας μικρά, τιποτένια και ανιστόρητα Πολιτικά Απολειφάδια τα οποία ετοιμάζονται να ξεπουλήσουν (άραγε με τι ανταλλάγματα) την ιστορία και την ψυχή των Μακεδόνων.
Αυτή λοιπόν την μεγαλειώδη συγκέντρωση τα μεγάλα (στην διαπλοκή και την ρεμούλα) Ελληνικά βοθροκάναλα την απαξιώσαν και κανένα δεν «καταδέχτηκε» να κάνει μια ζωντανή σύνδεση για να δείξει πλάνα από το πλήθος και το παλμό των συμμετεχόντων.
Φυσικά είχαν πάρει οδηγίες από τους τυφλοπόντικες του Μαξίμου μιας και το διαχρονικό αλισβερίσι της εξουσίας με αυτούς τους «Κύριους» συνεχίζεται ακόμα και σήμερα αφού εκκρεμούν οι επερχόμενες τηλεοπτικές άδειες, οι παλαιότερες ποινικές υποθέσεις με τις εργολαβίες των δεκαπληρωμένων έργων αλλά και τα δανεικά και αγύριστα θαλασσοδάνεια που εξαφάνισαν σε φορολογικούς παραδείσους.
Ακόμα και τα λεγόμενα κρατικά κανάλια (ειδικά η ΕΤ3) που τα πληρώνουμε από την τσέπη μας δεν έκαναν αυτό που έπρεπε αλλά οι διευθυντάδες και οι δημοσιογράφοι ακολούθησαν τις διαταγές αυτών που τους «διόρισαν» ξεφτυλίζοντας για άλλη μία φορά το λεγόμενο λειτούργημα το οποίο υποτίθεται ότι έπρεπε να υπηρετούν!
Όπως έμαθα οι Αριστεροί Κατσαπλιάδες που μας κυβερνούν φρόντισαν να δημιουργήσουν πολλά εμπόδια στην προσέλευση του κόσμου με κορυφαίο το μπλοκάρισμα εκατοντάδων αυτοκινήτων και πούλμαν στα διόδια των Μαλγάρων όπου αντί για οχτώ ταμεία (όπως συμβαίνει τις συνηθισμένες Κυριακές) λειτουργούσαν μόνο τρία αναγκάζοντας νέους, γέρους και ανάπηρους να περπατήσουν 10 χιλιόμετρα για να φτάσουν στο Λευκό Πύργο! Επίσης μπλόκαραν τις γραμμές της κινητής τηλεφωνίας καθώς και τα κοινωνικά δίκτυα!
Επανέρχομαι όμως στα κανάλια της παραπληροφόρησης και της αποχαύνωσης τα οποία για ψιλού πήδημα κάνουν ζωντανές συνδέσεις στα πλαίσια κουτσομπολίστικων θεμάτων και τώρα όχι μόνο έκαναν τουμπεκί αλλά τα περισσότερα εξ αυτών στα βραδινά δελτία την παρουσίασαν με ολιγόλεπτο και έντεχνο τρόπο ως δημιουργία γραφικών και ακραίων τύπων! (έδειξαν πλάνα από μια ομάδα Χρυσαυγητών)
Θα μου πείτε τι άλλο θα μπορούσαμε να περιμένουμε από αυτούς που τους συντηρούν με διαφημίσεις οι τράπεζες (οι οποίες με τα Capital Control έχουν δέσμευση τα χρήματα μας) αλλά και οι πολυεθνικές που μας πωλούν (σε σχέση με τις άλλες Ευρωπαϊκές χώρες) σε τριπλάσιες τιμές τα προϊόντα τους!
Ας καταλάβουμε και ας ενημερώσουμε συγγενείς και φίλους ότι στην σημερινή κατοχική Ελλάδα δεν υπάρχουν αξιόπιστα και αντικειμενικά Μ.Μ.Ε και η μοναδική, έγκαιρη και πλουραλιστική ενημέρωση παρέχετε από πολλά Site του διαδικτύου οπότε αυτό που αξίζει σε όλους αυτούς τους Καναλάρχες και Δημοσιογράφους είναι η χλεύη και η περιφρόνηση μας!
Με απλά λόγια «Κλείστε τους Δέκτες μη βλέπετε τους Ψεύτες».
Υποσημείωση
Για του λόγου το αληθές σας γράφω τι έπαιζαν τα Πανελλαδικά κανάλια της σύγχρονης «Χούντας» την ώρα της μεγαλειώδους συγκέντρωσης.
Ερτ1: Το αλάτι της Γης
Ερτ2: Καλλιτεχνικό πατινάζ
Ερτ3: Ποδοσφαιρικό αγώνα
Mega: Κατά λάθος μπαμπάς
Αντ1: Θα βρεις το δάσκαλο σου
Alpha: Μια κυρία στα μπουζούκια
Star: Traction
Σκάι: 9 μήνες
Οπότε δικαίως πολλές φορές ακούμε το σύνθημα «Αλήτες, Ρουφιάνοι, Δημοσιογράφοι»


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook