16.2.18

Με το 17% των πραγματικών ψηφοφόρων του το 2015 ο Τσίπρας ξεπουλάει την Μακεδονία!

Γράφει ο Γιάννης Δ. Πρεβενιός
e-mail: johnpreve@gmail.com
Όλοι γνωρίζουμε το πως ο κ. Τσίπρας έκλεψε δύο φορές την ψήφο του Ελληνικού λαού. Του λαού ο....

οποίος απογοητευμένος από τους προηγούμενους πίστεψε τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα τα οποία εν συνεχεία μετατράπηκαν σε μια …
οδυνηρή πραγματικότητα η οποία ξεπέρασε κατά πολύ την προηγούμενη δηλ. αυτή των Σαμαρά Βενιζέλου! Τώρα ο κ. Τσίπρας πέρα από την οικονομική και κοινωνική καταστροφή που έφερε και προφανώς υπακούοντας σε ξένα συμφέροντα και επιδιώξεις προχωρά εσπευσμένα σε λύση του ζητήματος της ονομασίας του κρατιδίου των Σκοπίων.
Μια λύση όπου η Ελληνική κυβέρνηση διά στόματος του ιδίου αποδέχεται να περιέχεται ο όρος Μακεδονία δίνοντας το δικαίωμα στους ΣλαβοΑλβανοΣκοπιανούς να νομιμοποιήσουν τις εδώ και χρόνια επεκτατικές τους βλέψεις εις βάρος της Μακεδονίας μας.
Βλέψεις οι οποίες όπως είναι γνωστό είναι εγγεγραμμένες σε άρθρα του Συντάγματος τους αλλά και στα σχολικά τους βιβλία.
Ο κ. Τσίπρας αντί να χρησιμοποιήσει τα μεγαλειώδη συλλαλητήρια της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας ως διαπραγματευτικό χαρτί είχε το θράσος να χαρακτηρίσει τους συμμετέχοντες ως «Ετερόκλητο όχλο».
Ναι ο πρώην πρόεδρος του δεκαπενταμελούς σχολικών καταλήψεων τον οποίο για κακή μας τύχη κάναμε πρωθυπουργό με περίσσια αναίδια και θράσος χαρακτήρισε όχλο τις εκατοντάδες χιλιάδες των Ελλήνων αλλά και τον Μίκη Θεοδωράκη που δικαίως τους χαρακτήρισε Εθνομηδενιστές και Αριστερόστροφους Φασίστες!
Ναι είναι Φασίστες γιατί κυβερνούν με το τότε πραγματικό ποσοστό των 17% των ψηφοφόρων του 2015 το οποίο πιθανότατα μετά από όλα αυτά που έκαναν και έφεραν στην πατρίδα μας μπορεί αυτή την στιγμή να έχει πέσει και σε μονοψήφιο αριθμό!
Ναι είναι Φασίστες γιατί ενώ ο πρωθυπουργός των Σκοπίων δηλώνει ότι την οποιαδήποτε συμφωνία θα την επικυρώσει με δημοψήφισμα ο κ. Τσίπρας μαζί με την Εθνομηδενιστική του παρέα αρνείται στον Ελληνικό λαό το δικαίωμα να εκφράσει την επιθυμία του.
Μια επιθυμία στην οποία σύμφωνα με δημοσκοπήσεις το ΟΧΙ στην χρησιμοποιήσει του όρου Μακεδονία είναι πάνω από 70%.
Ναι είναι Αριστερόστροφοι Φασίστες γιατί ενώ συναλλάσσονται κάτω από το τραπέζι στα πλαίσια μυστικής διπλωματίας παράλληλα για να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη δίνουν βήμα σε κουκουλοφόρους μάρτυρες να καταδίδουν πολιτικούς τους αντιπάλους για δωροδοκίες χωρίς να παρουσιάζουν αδιάσειστα στοιχεία αλλά με εκφράσεις του τύπου «Εκτιμώ», «Θεωρώ», «Νομίζω».
Φυσικά το σκάνδαλο NOVARTIS κρύβει μεγάλη μπόχα και θα πρέπει να διερευνηθεί αλλά τον πρώτο λόγο να τον έχει η Δικαιοσύνη χωρίς επιλεκτικές διαρροές και κυρίως χωρίς τις παρεμβάσεις των κυβερνητικών Σαρδανάπαλων στα τηλεπαράθυρα αλλά και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης οι οποίοι θα πρέπει να ξέρουν ότι σε όλα τα πολιτισμένα και δημοκρατικά κράτη για όλους τους κατηγορουμένους και μέχρι ισχυρών αποδείξεων της ενοχής τους ισχύει το Τεκμήριο της Αθωότητας!
Υποσημείωση
κ. Τσίπρα αυτή την στιγμή εκπροσωπείτε μια μικρή μειοψηφία του Ελληνικού λαού και δεν έχετε το δικαίωμα να υπογράψετε τίποτα χωρίς την βούληση του.
Πρέπει λοιπόν αν σας έχει μείνει έστω και κάποιο μικρό ίχνος αξιοπρέπειας και πατριωτισμού ή να παραιτηθείτε άμεσα προκηρύσσοντας εκλογές ή αν τελικά προχωρήσετε σε συμφωνία γιατί σας πιέζουν οι Αμερικανοί, οι Γερμανοί κ.α αυτή την συμφωνία να την θέσετε στην κρίση του Ελληνικού λαού με δημοψήφισμα!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook