1.2.18

Το Παρακράτος των Ποντικών σκούζει για να φοβίσει τον Γίγαντα Λαό!

Γράφει ο Γιάννης Δ. Πρεβενιός
e-mail: johnpreve@gmail.com
Η είδηση…

Ένα από τα ιδρυτικά στελέχη του Ρουβίκωνα με ανάρτηση στην προσωπική του ιστοσελίδα στο Facebook, αναφέρει χαρακτηριστικά: «Στις 4 Φλεβάρη μπορεί να χυθεί αίμα. Κάποιοι θα κρατάνε
«σφουγγαρίστρες» και κάποιοι άλλοι μαχαίρια. Άλλοι θεωρούν ότι «θα είναι η μέρα τους» και κάποιοι άλλοι θέλουν «να περάσει η μέρα χωρίς απώλειες». Θα δείξει. Με πολύ θόρυβο και μάλλον με μεγάλο κόστος για όλους». Ο σχολιασμός…
Διαβάζοντας την παραπάνω δημοσίευση (ανεξαρτήτου της μετέπειτα εξήγησης) μόνο αηδία και οργή μπορεί να αισθανθεί κάθε νοήμων Έλληνας για αυτή την δημοσίευση του Ρουβίκωνα. Του Ρουβίκωνα του οποίου όπως βλέπουμε εδώ και καιρό τα μέλη του λειτουργούν στο απυρόβλητο με την ανοχή και την προστασία του επίσημου Κράτους αλλάζοντας πολλάκις (από σύμπτωση) την ατζέντα της ειδησιογραφίας!!! Βέβαια οφείλω να αναφέρω ότι αργότερα επανήλθαν μιλώντας για Φασίστες που εμφανίστηκαν στην Θεσσαλονίκη αλλά επί της ουσίας μας είπαν με τρόπο ότι ούτε η Αστυνομία θα μας προστατέψει και θα αναλάβουν αυτοί δηλ. με απλά λόγια μας προϊδεάζουν ότι κατά την διάρκεια του συλλαλητηρίου θα παρακολουθήσουμε αιματηρές συμπλοκές!!!
Όπως και να έχει το σίγουρο είναι ότι οι σύγχρονοι κυβερνητικοί Αριστεροί Κατσαπλιάδες τρέμουν στην ιδέα ότι ο λαός αρχίζει να καταλαβαίνει πόσο Μικροί, Τιποτένιοι και Προδότες είναι και για αυτό ίσως έβαλαν τα Κ(α)λόπαιδα τους να γράψουν με «έντεχνο τρόπο» τα παραπάνω!
Φοβούνται γιατί αν αυτή την Κυριακή μαζευτούμε πολλοί (παρόλο το θράσος που έχουν) θα τους είναι δύσκολο να συνεχίζουν να μας χαρακτηρίζουν στα βοθροκάναλα τους, Ακροδεξιούς, Εθνικιστές, Γραφικούς και Φασίστες!
Φίλες/οι το Παρακράτος βρυχάται για να προστατεύσει αυτούς που μας φλόμωσαν στα προεκλογικά και μετεκλογικά ψέματα, αυτούς που δεσμεύσαν τα χρήματα μας στις τράπεζες, αυτούς που διώχνουν τα παιδιά μας στο εξωτερικό, αυτούς που μας κουβάλησαν χιλιάδες λαθρομετανάστες, αυτούς που συνεχίζουν να μας έχουν ενοικιαστές στα σπίτια μας, αυτούς που καθημερινά υποβαθμίζουν την Υγεία, την Παιδεία, την Εθνική μας άμυνα, αυτούς που ετοιμάζονται ως σύγχρονοι Εφιάλτες να δώσουν νομιμοποίηση στους εχθρούς μας να αρχίσουν να διεκδικούν τα ιερά χώματα της Μακεδονίας μας και όχι μόνο!
Προσοχή από ότι άκουσα οι χρήσιμοι (ηθελημένα ή άθελα) ηλίθιοι του συστήματος δηλαδή η ηγεσία της Χρυσής Αυγής ετοιμάζει κάποια συγκέντρωση το Σάββατο οπότε είναι πιθανόν όλο το Χαφιεδοτσουρμό να δράσει νωρίτερα δημιουργώντας σκοπίμως έκρρυθμες καταστάσεις για να τις παίξουν στα βραδινά τηλεοπτικά δελτία της παραπληφόρησης και της προπαγάνδας τους με στόχο να μείνουμε την Κυριακή σπίτι αδρανείς και φοβισμένοι!
Την Κυριακή που ενδεχομένως αυτός ο βόθρος των Παρακρατικών σκατόπαιδων με τις κουκούλες θα προσπαθήσει να μαγαρίσει την μεγάλη Λαοθάλασσα που θα βροντοφωνάξει σε εχθρούς και φίλους αλλά και στους εγχώριους Πολιτικούς Νενέκους οτι «Η Μακεδονία ήταν, είναι και θα παραμείνει για πάντα … Ελληνική!
Υποσημείωση
Ελπίζω αυτή την φορά τα αδέλφια μας οι απλοί Αστυνομικοί να «αντιδράσουν σωστά» (μη ρίχνοντας χημικά σε εμάς, στα παιδιά και στους γονείς μας) στις τυχόν προβοκάτσιες των κατευθυνόμενων Αληταράδων.
Των Αληταράδων τους οποίους θα πρέπει επιτέλους να συλλάβουν για να δει τις Χαφιεδόφατσες που κρύβονται κάτω από τις κουκούλες και τα κράνη τους όλος ο Ελληνικός λαός!
Τις Χαφιεδόφατσες που εδώ και χρόνια και για χάρη των κυβερνώντων συστηματικά αμαυρώνουν και διαλύουν κάθε Ειρηνική πορεία και διαμαρτυρία του!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook