10.2.18

ΠΡΟΣ Την Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων Ελλαδος !!

Γράφει η Κωσταντινιά Ντέμου
Ανοιχτή Επιστολή Μητέρας τριών παιδιών και πέντε εγγονιών.
Με αφορμή τής πρόσφατης δήλωσις του Κ.κ Νόαμ Τσόμσκι προσφάτως είπε: «Κτηνώδης» η συμπεριφορά των Βρυξελλών και των τραπεζών της βόρειας Ευρώπης απέναντι στην Ελλάδα….

Το καθεστώς των μνημονίων, που έχει επιβληθεί στη Χώρα μας οδηγεί, πλέον, σε αδιέξοδο τον ελληνικό Έθνος .
Κύριοι Δικαστές και Κ.κ. Εισαγγελείς της χώρας …..
Μετά από επτά χρόνια παρατεινόμενης οικονομικής κρίσης,
που ανέδειξε συγχρόνως θεσμική και αξιακή κρίση και διασάλευση των αρχών του Κράτους Δικαίου και του Κράτους Πρόνοιας, από τις οποίες διαπνέεται η δημοκρατική έννομη τάξη ,
η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων, η οποία, ως θεσμικός φορέας, έχει υποχρέωση να παρεμβαίνει όχι μόνον επί ζητημάτων,
που άπτονται της απονομής της Δικαιοσύνης αλλά και επί μείζονος και ευρύτερης δικαιοπολιτικής σημασίας θεμάτων.
Οι πολίτες της ένδοξης αυτής χώρας σας ενημερώνουμε οτι :
Η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών έχει ξεπεράσει τα όρια της αυτοθυσίας προς τον σκοπό της οικονομικής διάσωσης της χώρας και της διάσωσις του τραπεζικού συστήματος όλων των χώρων της ΕΕ.
Ωστόσο, συνεχίζεται η επιβολή νέων μέτρων (ασφαλιστικό – φορολογικό διάλυση του κοινωνικού κράτους ισοπέδωση της αξιοπρέπειας των πολιτών κτλ , που πλέον πλήττουν τον πυρήνα της αξιοπρεπούς διαβίωσης των οικογενειών .
Κύριοι Δικαστές και Κ.κ. Εισαγγελείς της χώρας …..
Η οικονομική διάσωση της χώρας, η οποία σας είναι γνωστή και μη εξαιρετέα ,δεν θα επέλθει με συρρίκνωση των δικαιωμάτων των πολιτών *αναφαίρετο δικαίωμα στην υγεία, στην παιδεία κλπ.
Δεν θα επέλθει με τη θέσπιση ενός ασφαλιστικού συστήματος εισπρακτικού και μόνο χαρακτήρα, όπως αυτό που προωθείται, ούτε με την υπερφορολόγηση των πολιτών.
Δεν θα επέλθει με τον εξαναγκασμό σε μετανάστευση των νέων επιστημόνων, με το μαρασμό της ελληνικής επαρχίας και του αγροτικού τομέα και την φτωχοποίηση των πόλεων .
Κύριοι… Η Ελλάδα πρέπει να παύσει να αποτελεί το «οικονομικό πειραματόζωο της Ευρώπης», όπως πολλές φορές μέχρι σήμερα έχουν επισημάνει μέλη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.
O διαπρεπής Αμερικανός καθηγητής Κ.κ Νόαμ Τσόμσκι αναφερόμενος στο δημοψήφισμα του ΝΑΙ “η ΟΧΙ είπε, ότι ‘συνέπεια αυτής της εγκληματικής πράξης να ρωτά κανείς τους πολίτες ήταν να τιμωρηθεί η Ελλάδα ακόμα περισσότερο.
Οι πολίτες το καλοκαίρι του 2015 έδωσαν στις κάλπες ένα τρανταχτό «ΟΧΙ » της τάξεως του 63% , το οποίο εντός 24ωρου μετατράπηκε από τον Κ.κ Πρωθυπουργό και την παρέα του, στους Τοκογλύφους της ΕΕ σε»ΝΑΙ » , δράττοντας όλως παρανόμως κατά των νόμων του Συντάγματος και εν αγνοία του ελληνικού λαού και μας άφησε άφωνους!! .
Επειδη οι παραπάνω πράξεις που ανέφερα εμπίπτουν σε εγκληματικές ενέργειες με δόλο , κατά των παιδιών μου , των εγγονών μου και του λάου μου.
Στο δια ταύτα :
Κύριοι Δικαστές ! Οι κυβερνώντες σε ετούτων τον τόπο είναι άκρως επικίνδυνοι το γνωρίζει ο λαός ,γνωστόν δε και σ’ εσάς.
Ζητώ την άρση της ασυλίας των 300σίων του ελληνικού κοινοβουλίου,καθώς και την τιμωρία κατά παντός υπεύθυνου για την γενοκτονία την οποία υφιστάμεθα εδώ και χρόνια , και -όχι μόνο – αλλά και όσων εμπλέκονται στις κολάσιμες αυτές ενέργειες .
Κάποιος πρέπει να τους σταματήσει ,αν όχι η δικαιοσύνη τότε ποιος;
Οι δολοφονικές πράξεις αυτές, δεν παραγραφονται λόγο της βαρύτητάς τους «ΝΕΜΕΣΙΣ !!!!
Σας ευχαριστώ .
Με εκτίμηση
Κωσταντινιά Ντέμου «Μακεδονισσα» ₪₪₪₪₪₪₪₪
http://www.triklopodia.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook