8.3.18

Τρόμος έχει καταλάβει το Βερολίνο και το Ευρωϊερατείο από την συντριπτική τους ήττα στην Ιταλία


Τρόμος και φόβος έχει καταλάβει το Ευρωπαίκό κατεστημένο, το Ευρωϊερατείο, το Βερολίνο και τη...
Νέα Τάξη από τα ανατρεπτικά αποτελέσματα των εκλογών στην Ιταλία, όπου το 60-70% του εκλογικού σώματος ψήφισε ενάντια στην ευρωζώνη και στη φιλομεταναστευτική πολιτική της ΕΕ.

Τα γκεμπελικά δημοσιογραφικά κύμβαλα της ελληνικής και
διεθνούς διαπλοκής αποκαλούν “λαϊκιστές”, και “ακροδεξιούς” ολόκληρο αυτό το τεράστιο εκλογικό ρεύμα, όταν δεν εξαφανίζουν την ύπαρξή του.Πολύ βολικό όσο και αστείο ταυτόχρονα.Κανονικοί, σωστοί άνθρωποι, δημοκράτες και αριστεροί δηλ. σύμφωνα και με απόψεις που υποστηρίζει και ο “δημοκράτης” Τζώρτζ Σόρος είναι μόνο το 20% των Ιταλών που ψήφισαν φιλοευρωπαϊκά.

Είναι εντυπωσιακό το γεγονός ότι, όλα τα διαπλεκόμενα συστημικά ΜΜΕ υποβάθμισαν ή και εξαφάνισαν τα ανατρεπτικά αντιευρωπαϊκά αποτελέσματα των εκλογών στην Ιταλία με τα οποία τίθεται, αργά ή γρήγορα, το ζήτημα της εξόδου της Ιταλίας από την ευρωζώνη, αν οχι και από την Ευρωπαϊκή Ένωση, κατά το πρότυπο του Brexit.

Στις εκλογές καταποντίστηκε το επιλεγόμενο “κεντροαριστερό” Δημοκρατικό Κόμμα των Ρέντζι και Τσεντιλιόνι, αγαπημένα τέκνα του Βερολίνου. Επικράτησαν κατά κράτος οι αντισυστημικές δυνάμεις της συμμαχίας των Σαλβίνι-Μπερλουσκόνι και το Κίνημα των Πέντε Αστέρων του Μπέμπε Γκρίλο ( βλ. σχετική ανάλυση σε άλλη στήλη). Ο Ματέο Ρέντζι, ο εκλεκτός της νεογερμανικής κατοχής, ύστερα από τη συντριπτική ήττα του παραιτήθηκε από επικεφαλής του κόμματός του.

Τώρα πια ότι και να κάνει το γερμανοκρατούμενο ευρωπαϊκό κατεστημένο, όσο και να στήσει με τεχνητές και “ακριβοπληρωμένες” πολιτικές συγκολήσεις μια νέα προσωρινή κυβέρνηση στα μέτρα του, το εκλογικό αποτέλεσμα αναδεικνύει την πραγματική πολιτική βούληση των Ιταλών ψηφοφόρων, που δεν είναι άλλη από την απαλλαγή της χώρας τους απο τα γερμανικά και νεοταξίτικα δεσμά. Μόνο αναβολή μπορεί να πάρει η γερμανική Ευρώπη ύστερα από τα αποτελέσματα αυτά στην τρίτη μεγαλύτερη οικονομία της ΕΕ.

Σε αντιθεση με την Ελλάδα που έχουμε πλέον συνηθίσει δυστυχώς στις “καρπαζιές”, η Ιταλία είναι μια πολύ μεγάλη χώρα για να ανεχθεί τη νεο-γερμανική κατοχή. Και αν η ΕΕ και η ευρωζώνη όπως λειτουργεί σήμερα δεν αλλάξουν πορεία, η Ιταλία αργά ή γρήγορα θα κουνήσει το μαντήλι του αποχωρισμού απο την γερμανική ευρωζώνη και την γερμανική ΕΕ. Όπως έκανε και η Μ. Βρετανία, ενώ προς την ίδια κατεύθυνση οδεύουν και πολλές άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

Πηγή: odosdrachmis.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook