14.6.18

ΟΙ ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ ΑΣΤΡΑΦΤΟΥΝ ΚΑΙ ΒΡΟΝΤΟΥΝ – Αποκλειστικό: Ανατρέπουν την κυβέρνηση Ζάεφ… – Η προδοσία των ελληνικών κυβερνήσεων είναι διαρκής…

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής Στρατηγικής Πολιτικής
της “Ελλήνων Πολιτείας” – αρθρογράφος
egerssi@otenet.gr
www.egerssi.gr
Ο θυμόσοφος λαός μας λέει: “Δώσε θάρρος στον χωριάτη να σου ανέβει στο κρεβάτι”! Αυτό ακριβώς συμβαίνει με τους Σκοπιανούς!
Ενώ επί ....
δεκαετίες, όλες οι ελληνικές κυβερνήσεις, αποδέχονται και παραχωρούν όλα τα παράλογα και ανιστόρητα αιτήματά τους, εν τούτοις το “Σκοπιανό” ζήτημα δεν ολοκληρώνεται με το χάρισμα, εκ μέρους των κυβερνήσεών μας, του ονόματος της Μακεδονίας μας με υπαιτιότητα των κακών γειτόνων μας! Οι οποίοι συνεχώς εφευρίσκουν ή ανακατασκευάζουν όσα αρχικά ζητήματα είχαν συμφωνήσει, με αποτέλεσμα το ζήτημα να πηγαίνει συνεχώς στις καλένδες, προς ευχαρίστηση βεβαίως του ελληνικού λαού και προς απογοήτευση των προδοτών όλων των τελευταίων ελληνικών κυβερνήσεων, που “σκοτώνονται” να παραχωρήσουν κυριαρχικά μας δικαιώματα στους Σκοπιανούς, ανοίγοντας τον ασκό του Αιόλου για περαιτέρω διεκδικήσεις! Γιατί, περί αυτού πρόκειται, με την παραχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας μας στους Σκοπιανούς βαρβάρους!
Ψεύτες και απατεώνες οι κυβερνώντες Έλληνες…
Αρχικά, ο Σκοπιανός Πρωθυπουργός Ζόραν Ζάεφ στις 23 Φεβρουαρίου 2018, αρνήθηκε να προβεί σε αλλαγή του Συντάγματος της χώρας του που θα διευκρινιζόταν πως δεν έχει αλυτρωτικές βλέψεις έναντι της ιστορίας της Ελλάδος! Στη συνέχεια έρχεται – ενώ στην ελληνική αντιπροσωπία ήταν διάχυτη η πεποίθηση της συμφωνίας για την παραχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας από μέρους μας – προχτές ο ΠτΔ των Σκοπίων Γκιόργκι Ιβάνοφ και αρνείται μια λύση για το ζήτημα του ονόματος που θα ισχύει έναντι όλων, τόσο στο εσωτερικό των Σκοπίων, όσο και διεθνώς (σ.σ. erga omnes)!
Στην ανακοίνωση που εξέδωσε δε η Προεδρία ων Σκοπίων, αναφέρεται πως, αυτή η θέση είναι απόλυτα συνεπής με όλους του προηγούμενους Προέδρους της Δημοκρατίας τους!
Άρα, στο σημείο αυτό γεννάται το εύλογο ερώτημα:
Οι δικοί μας κυβερνώντες, έστω των τελευταίων κυβερνήσεων, δεν γνώριζαν τη θέση των προηγουμένων Προέδρων του μορφώματος στα βόρεια σύνορά μας;
Γιατί λοιπόν κορόιδευαν τον ελληνικό λαό κι εξακολουθούν να τον κοροϊδεύουν και σήμερα;
Θλιβερός πολιτικάντης, ο Δημήτρης Τζανακόπουλος…
Όμως, εκτός αυτών των ψεμάτων, ψέγουν κι εκείνους που λένε την αλήθεια και επί της ουσίας εκφράζουν τη θέληση του ελληνικού λαού, όπως είναι οι Παμμακεδονικές Οργανώσεις!
Νέος υβριστής και συκοφάντης, ο θλιβερός νεόκοπος πολιτικάντης, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ Δημήτρης Τζανακόπουλος, που τα έβαλε με τις Παμμακεδονικές Ενώσεις, δηλώνοντας:
«Δεν έχουμε ανοίξει καμία κόντρα με τις Παμμακεδονικές οργανώσεις, ωστόσο νομίζω είναι μορφώματα, τα οποία λειτουργούν με έναν ακραίο τρόπο. Δεν θεωρώ ότι εκφράζουν την πλειοψηφία του ελληνικού λαού ή πολύ περισσότερο των κατοίκων της Μακεδονίας»!
Βέβαια, οι κάτοικοι της Μακεδονίας τον διέψευσαν και εκφράστηκαν στις πόλεις τους, με πολυπληθείς συγκεντρώσεις στις 6 Ιουνίου 2018, με το αίτημά τους να μην συμπεριληφθεί ο όρος Μακεδονία σε περίπτωση συμφωνίας με τα Σκόπια για το ονοματολογικό!
Εκφράστηκαν στις κεντρικές πλατείες του Λαγκαδά της Θεσσαλονίκης, του Πολυκάστρου, των Νέων Μουδανιών της Χαλκιδικής, της Βέροιας, των Σερρών, της Καβάλας, της Δράμας, της Έδεσσας, της Κατερίνης, της Φλώρινας, του Κιλκίς, της Καστοριάς, της Πτολεμαΐδας, της Σιάτιστας!
Ο υπάλληλος του λαού Τζανακόπουλος, να λουφάξει…
Αλλά, και από τη συντονίστρια των Παμμακεδονικών Ενώσεων κ. Νίκη Γκατζούλη πήρε αιχμηρή απάντηση ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, με επιστολή που υπέγραψαν Παμμακεδονικές Ενώσεις όλης της Υφηλίου!
Αξίζει νομίζω τον κόπο να παραθέσουμε παρακάτω την επιστολή της κ. Γκατζούλη:
“…Μας χαρακτηρίσατε “μορφώματα που λειτουργούν με ακραίους τρόπους” και δεν πιστεύετε ότι αντιπροσωπεύουμε την πλειοψηφία του Ελληνικού λαού και ιδίως τους Μακεδόνες. Δεν χρειάζεται να σας υπενθυμίσουμε τα ψηφίσματα των δημοτικών συμβουλίων της Μακεδονίας (και όχι μόνο), της Εκκλησίας της Ελλάδας, και τις διαμαρτυρίες των απλών πολιτών. Όταν εσείς μας βρίζατε το φόντο του τηλεοπτικού καναλιού από πίσω σας έδειχνε την λαοθάλασσα των συλλαλητηρίων της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας. Νομίζετε πώς, οι τηλεθεατές είχαν την παραμικρή αμφιβολία εάν αντιπροσωπεύουμε την μειοψηφία ή την πλειοψηφία του Ελληνικού λαού;
Είπατε δεν καταλαβαίνετε από πού πηγάζει ο πατριωτισμός μας και οι διαμαρτυρίες του λαού σας βρίσκουν αδιάφορο. Απλά μπορείτε να πάρετε παράδειγμα και από την παγκόσμια ιστορία! Και η Μαρία Αντουανέτα δεν καταλάβαινε γιατί ο γαλλικός λαός δεν την αγαπούσε και δεν μπορούσε να κατανοήσει γιατί δεν έτρωγε παντεσπάνι όταν έμαθε ότι δεν είχε ψωμί. Αυτή ζούσε στο όνειρο της. Εσείς και η δίκη σας κυβέρνηση σε ποιό όνειρο ζείτε;
Ούτε “μορφώματα ακραία”, ούτε “ετερόκλητος όχλος”, ούτε “φασίστες”, ούτε “ακροδεξιοί”, ούτε “ανόητοι”, ούτε “αμόρφωτοι”, ούτε “γραφικοί”, και ούτε “σκοτεινά πλάσματα μαύρου μετώπου” είμαστε.
Είμαστε Έλληνες, κ. Τζανακόπουλε, Έλληνες, που πιστεύουμε στην δημοκρατία, χωρίς κομματισμούς, και με ευαισθησίες στα δικαιώματα μας τα ιστορικά και τα πολιτισμικά, και στην ασφάλεια της χώρας μας και θέλουμε η Μακεδονία μας να είναι κληρονομιά των παιδιών, των εγγονών και των δισεγγόνων μας. Όσο για τον απανταχού ελληνισμό στα πέρατα της γης και τους Μακεδόνες της διασποράς, πρέπει να γνωρίζετε πως μεγαλουργούμε σε οποιαδήποτε χώρα του πλανήτη βρισκόμαστε. Χαρακτηριστικά ο πρόεδρος των Μακεδονικών Συλλόγων Νοτίου Αφρικής μας ανέφερε πως η ομογένεια της Νοτίου Αφρικής δεν είναι μεγάλη, ελέγχει όμως τα 15% της οικονομίας της χώρας.
Οι προπαγανδιστικές λασπολογίες πρέπει να σταματήσουν. Πρέπει η κυβέρνησή σας να σταματήσει να εκφράζεται με αυτόν το τρόπο διότι βρίζετε τον Ελληνικό λαό και όχι έναν “όχλο”. Δείχνετε την αμηχανία σας και δεν σας τιμά αυτό.
Ως Κυβερνητικός Αντιπρόσωπος έχετε έναν θεσμικό ρόλο, πρέπει όμως να σας υπενθυμίσουμε ότι είσαστε υπάλληλος των Ελλήνων. Ο λαός είναι ο εντολέας σας και εσείς ο εντολοδόχος. Ο λαός υπερασπίζεται το Σύνταγμα και την Δημοκρατία και έχουμε κάθε δικαίωμα να το υπερασπιστούμε νομικώς όταν βλέπουμε πως παραβιάζεται. Αυτό, κύριε Υπουργέ της Επικράτειας, δεν το καταλαβαίνετε; Εκτός εάν δεν πιστεύετε στα ιδανικά της δημοκρατίας, σύντροφε»!

Να θυμηθεί η ελληνική κυβέρνηση το “Μολών λαβέ”…
Κι ενώ αυτά συνέβαιναν, τελικά ο ακατάλληλος περί της διαχείρισης των Εθνικών μας ζητημάτων Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας δέχτηκε το αναμενόμενο τηλεφώνημα από τον Σκοπιανό ομόλογό του “Σουλτάνο” Ζόραν Ζάεφ, ο οποίος έδειχνε να προσπαθεί να κερδίσει χρόνο, από τη στιγμή που οι Σκοπιανοί είναι απολύτως διχασμένοι, κι έχουν χαθεί στη διγλωσσία τους!
Ένα τηλεφώνημα που “υπαγορεύθηκε” από το διεθνές “γεράκι” του ΟΗΕ και των ΗΠΑ Μάθιου Νίμιτς, θέτοντας στο “τραπέζι” ως επικρατέστερο όνομα για τη γείτονα χώρα το “North Macedonia”!
Παίζοντας ο διεθνής παράγοντας (ΗΠΑ, ΝΑΤΟ, Γερμανία) το τελευταίο εκβιαστικό παιχνίδι προς την ηγεσία των Σκοπίων για να αποδεχτούν τη λύση του προβλήματος! Αφού πρώτα το Αμερικανικό “γεράκι” εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του – και κυρίως των εντολέων του – για τη διχογνωμία και την μη αποτελεσματικότητα των Σκοπιανών στην προτεινόμενη οριστική λύση του ονόματος!
Έτσι, αναμένουν οι τάχατες σύμμαχοί μας (ΗΠΑ, ΝΑΤΟ, Γερμανία) – αφού τα χρονικά περιθώρια στενεύουν – να έχουν ολοκληρωθεί όλα μέχρι τις 28 και 29 Ιουνίου 2018 που υπάρχει η Σύνοδος Κορυφής της ΕΕ, ή μέχρι τις 11 και 12 Ιουλίου που είναι η Σύνοδος του ΝΑΤΟ!
Αντιλαμβάνεστε έτσι, ότι, οι “σύμμαχοί” μας ΗΠΑ, ΝΑΤΟ και ΕΕ (Γερμανία) θέλουν άμεση λύση με σύνθετη ονομασία που να εμπεριέχει τον όρο “Μακεδονία”!
Η ελληνική κυβέρνηση, τι θα πράξει άραγε; Θα ακούσει τα κελεύσματα των αιμοσταγών “συμμάχων” μας που ζητούν τη διάλυση της Ελλάδος με την παραχώρηση κυριαρχικών μας δικαιωμάτων, ή θα ακούσει την εντολή του ελληνικού λαού και θα βροντοφωνάξει ένα νέο “Μολών λαβέ”;
Στην αντίθετη περίπτωση θα βρεθούν ενώπιον των ιστορικών τους ευθυνών, που ίσως πρώτα να τους δικάσει ο ελληνικός λαός και ακολούθως η ιστορία…
Ανατρέπουν την κυβέρνηση Ζάεφ;
Στην περίπτωση που υπάρξει αποτυχία των άμεσων σχεδίων της ΝΤΠ, δηλαδή, να πείσουν τη Σκοπιανή κυβέρνηση να υπογράψει μέχρι τις δυο Συνόδους Κορυφής, όπως με διαβεβαίωσε υψηλότατη εξωτερική πηγή μου, η οποία έχει επαληθευτεί μύριες όσες φορές κατά το παρελθόν (σ.σ. όπως στην εκλογή του Ντόναλντ Τραμ, όταν όλα τα ΜΜΕ της Πατρίδος θεωρούσαν σίγουρη την εκλογή της Χίλαρι Κλίντον στην Προεδρία των ΗΠΑ) τότε,
θα δημιουργήσουν προβοκάτσια εντός των Σκοπίων για να ανατραπεί η κυβέρνηση Ζόραν Ζάεφ και να επαναφέρουν τον πρώην Πρωθυπουργό Νίκολα Γκρουέφσκι! Ο οποίος ήδη έχει συμφωνήσει με τον Μάθιου Νίμιτς για τα θέλω των ΗΠΑ, του ΝΑΤΟ και του ΟΗΕ!
Στην ερώτησή μου, εάν αυτή η σχεδιαζόμενη ανατροπή, μπορεί να είναι και μια απόπειρα δολοφονικής ενέργειας Σκοπιανού αξιωματούχου, η πηγή μου τήρησε σιγή ιχθύος, μη απαντώντας…
Ωστόσο, προς το ζήτημα της άμεσης τακτοποίησης του ζητήματος, ο εξωτερικός διεθνής παράγοντας – σύμφωνα πάντα με την πηγή μου – θα ρίξει πακτωλό χρημάτων στα Σκόπια, προκειμένου να επιτύχει το σίγουρο αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος που θα διενεργηθεί εκεί!
Τώρα, στην Ελλάδα προκειμένου να καμφθούν οι αντιδράσεις της Εσχάτης Προδοσίας της κυβερνήσεως των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, επίσης θα διατεθεί πακτωλός χρημάτων για να προπαγανδιστεί η “καλή” συμφωνία με τους Σκοπιανούς!
Η πηγή μου με ενημέρωσε πως, ξεπουλιούνται, κυβερνητικοί αξιωματούχοι, αξιωματούχοι άλλων κοινοβουλευτικών κομμάτων, εκδοτικά συγκροτήματα και άνθρωποι της Πανεπιστημιακής Κοινότητας, προκειμένου να προπαγανδίσουν υπέρ της μιας βιώσιμης λύσης (;;;) επ΄ ωφελεία της Ελλάδος (;;;), που είναι η σύνθετη ονομασία (;;;)!
Αποδεχόμενοι οριστικά, ως εθνότητα, ως γλώσσα των γειτόνων την Μακεδονική!
Αποδεχόμενοι, την μεταγενέστερη αναθεώρηση του Συντάγματος από τα Σκόπια!
Η τελευταία εκμυστήρευση της πηγής μου ήταν, πως πίσω από αυτό το παιχνίδι κρύβεται κι ο αλβανικός παράγοντας, αφού μεγαλοστέλεχος του Έντι Ράμα βρέθηκε πριν από λίγες ώρες στην Αθήνα και είχε “υψηλές” συναντήσεις…
Οψόμεθα και επανέρχομαι…

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook