23.3.15

Πώς να αντισταθείς στον πειρασμό τις απιστίας!

dinatos 
4 είναι οι τρόποι για να μην ενδώσεις...
Μη μου πείτε ότι δεν σας έχει περάσει από το μυαλό να την κάνετε την...
απιστία σας όταν ο πειρασμός περνάει από μπροστά σας; Πόσο μάλλον όταν σας φλερτάρει κιόλας! Άλλοι δεν τα καταφέρνουν και ενδίδουν και άλλοι απλά το αποφεύγουν.

Αν έχει συμβεί και σε σας κάτι τέτοιο ή αν ακόμη χειρότερα, το έχετε κάνει, κοινώς έχετε ενδώσει, σας έχουμε 4 τρόπους ώστε να σας φύγει η ιδέα της απιστίας και να αντισταθείτε!

1. Μείνε μακριά από τον πειρασμό: Αν είναι, για παράδειγμα, ο κούκλος μπάρμαν που σε σερβίρει στο μπαρ που συχνάζεις, δεν θα ξαναπάς. Αν είναι ο φίλος κάποιου φίλου, προσπάθησε να αποφύγεις την παρέα του και αν έχετε ήδη ξεκινήσει να ανταλλάσσετε κάποια «μηνυματάκια» ή να κάνετε chat, περιόρισέ τα. Όσο μπαίνεις στη διαδικασία του φλερτ, τόσο «κινδυνεύεις» να μπει και αυτός μέσα σου!

2. Βάλε όρια στο εαυτό σου: Κατ’ αρχάς, βάλε ένα χρονικό όριο: αν σε δύο εβδομάδες (π.χ.) δεν έχεις σταματήσει να τον σκέφτεσαι, τότε υπάρχει θέμα. Κατά δεύτερον, βάλε όρια σ’ αυτά που λες και στο πως συμπεριφέρεσαι μαζί του, όταν τον συναντάς. Κοινώς, συμμαζέψου, αν δεν θες.

3. Κάνε μια εκτίμηση της κατάστασης: Πως λέμε κάνε την αυτοκριτική σου; Ε, βάλε κάτω τα πράγματα και αξιολόγησέ τα: σ’ αρέσει, δεν σ’ αρέσει, σου λείπει, δεν σου λείπει, θες να το κάνεις μαζί του, ή δεν θες πραγματικά, πως θα νιώθεις μετά, είναι κάτι πρόσκαιρο ή κάτι περιστασιακό ως συναίσθημα θεωρείς, θες να χωρίσεις ή δεν θες να χωρίσεις, και άλλα τέτοια. Η συζήτηση με μια καλή και έμπιστη φίλη θα βοηθούσε (αλλά να είσαι σίγουρη ότι στο τέλος θα κάνεις αυτό που θες).

4. Πάρε την κατάσταση στα χέρια σου: Αυτό με απλά λόγια σημαίνει: αφού ξεκαθάρισες τι νιώθεις και τι θες είτε προχώρα παρακάτω ή κάτσε εκεί που κάθεσαι (και μη ξανασχοληθείς με τον τύπο που σ’ ανάβει ). Κοινώς, αυτό που λέμε ξεκαθάρισε και προχώρα στη ζωή σου!

apospasma.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook