4.1.16

Κωνσταντοπούλου: “Ο Τσίπρας μετέτρεψε το 2015 από χρονιά ελπίδας σε προδοσία της κοινωνίας”


Επισήμανε ότι το πρωθυπουργικό επιτελείο μετάτρεψε το μεγαλειώδες «όχι» του λαού στο δημοψήφισμα, σε υποταγμένο «ναι» στην Τρόικα.

Επίθεση στον ...
Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και την κυβέρνηση εξαπέλυσε η πρώην Πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, σε συνέντευξη που παραχώρησε σε εφημερίδα, κάνοντας λόγο για προδοσία του λαού και ότι θα πρέπει να λογοδοτήσουν όσοι έχουν ευθύνη για το δημόσιο χρέος.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου, καταγγέλλει ότι με ευθύνη του Αλέξη Τσίπρα το 2015 μετατράπηκε από χρονιά της ελπίδας στη χρονιά της πιο μεγάλης προδοσίας της κοινωνίας. Θεωρεί ότι ο Τσίπρας αποδείχθηκε κατώτερος της εμπιστοσύνης όλων και, κυρίως, κατώτερος της εμπιστοσύνης του λαού διότι, όπως υποστηρίζει, αποδείχθηκε έρμαιο του δικού του αμοραλισμού και τυχοδιωκτισμού, που ξεδιπλώθηκε με τον πιο αποκαλυπτικό τρόπο το καλοκαίρι.

Θέση της είναι ότι η Τρόικα επέστρεψε ενισχυμένη, το τρίτο μνημόνιο ξεκίνησε να εφαρμόζεται και ότι η λιτότητα συνεχίζεται. Στη συνέχεια επισήμανε ότι το πρωθυπουργικό επιτελείο μετάτρεψε το μεγαλειώδες «όχι» του λαού στο δημοψήφισμα, σε υποταγμένο «ναι» στην Τρόικα. Παράλληλα, εκτιμά ότι ο ελληνικός λαός δεν θα δώσει νέα ευκαιρία στην Αλέξη Τσίπρα και ισχυρίζεται ότι στην Ελλάδα συντελείται κοινωνική γενοκτονία. Η ίδια, όπως λέει, αντλεί αισιοδοξία από τη μαχητικότητα και τη θέληση της νεολαίας να παλέψει για ένα καλύτερο αύριο και από την καθημερινή επαφή με τους ανθρώπους, που παρά την τραυματική εμπειρία των τελευταίων μηνών ξαναστέκονται στα πόδια τους, έτοιμοι να δώσουν ξανά τη μάχη.0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook