7.7.16

Δε σημαδεύουν το καραφλό κεφάλι – Την εθνική σου αξιοπρέπεια έχουν στόχο γιατί τρέμουν τη «μητέρα των μαχών»


Την άποψή μου για τον χρήσιμο ηλίθιο του συστήματος, την έχω εκφράσει σε χρόνο ανύποπτο, τότε που οι περισσότεροι στο πρόσωπο ενός φαφλατά χωρίς πολιτική σκέψη, έβλεπαν έναν ακόμη σωτήρα της χώρας…
του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
Ο μπίζνεσμαν λοιπόν της φαφλατάδικης κενολογίας, έγινε υπουργός στην πρώτη φορά τόσο εξευτελισμένη κυβέρνηση, και μετά από αλλεπάλληλα σόου, που στο κέντρο της προσοχής τους δεν...
είχαν τη χώρα αλλά την οικοδόμηση του προσωπικού του προφίλ, έφτασε σήμερα να «απειλείται» με ειδικό δικαστήριο, για όσα φοβερά και τρομερά του καταμαρτυρεί ο μυθιστοριογράφος Γκαλμπρέιθ.
Ας μην ανησυχούν οι απανταχού γοητευμένοι από το μέσα – έξω καραφλό κεφάλι. Ο Βαρουφάκης δεν πρόκειται ποτέ να φτάσει στο ειδικό δικαστήριο, αλλά κι αν φτάσει θα βιώσουμε άλλο ένα κακοστημένο σκηνικό – παρωδία, που καμία σχέση δε θα έχει με όλα όσα θα έπρεπε επί της ουσίας να καταλογιστούν, τόσο στον ίδιο, όσο και στο κυβερνητικό τσίρκο στο οποίο συμμετείχε.
Αυτή τη στιγμή, αυτό που επιχειρείται – και επιχειρείται συντονισμένα – είναι να στοχοποιηθεί, να δαιμονοποιηθεί και να ενοχοποιηθεί προκαταβολικά, κάθε απόπειρα διαφορετικής προσέγγισης ενός άλλου δρόμου για την Ελλάδα, που θα ανακόπτει το κατοχικό κεκτημένο, που θα ανατρέπει το κατοχικό καθεστώς και…
θα τιμωρεί τα ελληνόφωνα ανδρείκελα που το υπηρέτησαν.
Αυτή τη στιγμή επιχειρείται να παρουσιαστεί η επιλογή της δουλοπρέπειας, ως περήφανη εθνική λύση, και η καταστροφή της χώρας ως επιλογή που οδηγεί στη σωτηρία της.
Αυτή τη στιγμή επιχειρείται να απονομιμοποιηθεί κάθε φωνή αντίστασης, γιατί όλοι ξέρουν καλά πως η οργή έρχεται, πως η οργή θα είναι ανεξέλεγκτη, πως μέσα στην κάψα του καλοκαιριού, σιγοβράζει και οδηγείται στην έκρηξη η πολλαπλά προδομένη Ελληνική κοινωνία.
Στόχος δεν είναι ο πολιτικά αναξιοπρεπής Βαρουφάκης, αλλά η εθνική αξιοπρέπεια αυτού του λαού, και επιχειρούν με κάθε τρόπο να την εμποδίσουν να μετουσιωθεί σε μαχητικό πολιτικό κίνημα πολιτικής ανατροπής και παραδειγματικής τιμωρίας.
Αυτό ακριβώς που φοβούνται, είναι που πρέπει να αναδείξουμε σε ύψιστη προτεραιότητα των επόμενων ημερών.
Όλα δείχνουν πως δεν απέχουμε πλέον πολύ από τη μητέρα των μαχών, κι αυτή τη φορά η νίκη που θα τροφοδοτήσει το ντόμινο σε ολόκληρη την Ευρώπη, είναι μονόδρομος. Η άλλη διαδρομή είναι η καταστροφή.

«ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ»

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook