13.2.17

ΤΟ «ΦΑΚΕΛΩΜΑ» ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ (Κ.Ε.Α)


Γράφει και αποκαλύπτει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος
      Κοινοποιήθηκε και στην αρχή προστασίας Δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.  
             
              Ελληνίδες και Έλληνες.
            Αντιμετωπίζουμε μία εχθρική και δόλια Κυβέρνηση, που το μόνο που...

προσπαθεί εδώ και χρόνια, είναι να κατεβάζει συνεχώς το επίπεδο διαβίωσης των Ελλήνων και το μόνο που συζητούν συνεχώς οι εντός και εκτός Ελλάδος εχθροί μας, είναι τι ...... «νέα μέτρα» θα πάρουν,  κατά της Ελληνικής κοινωνίας.

Εκτός όμως από την καταρράκωση του βιοτικού επιπέδου, προσπαθούν με κάθε τρόπο, να πετύχουν και ένα πλήρες φακέλωμα των πολιτών σε όλα τα επίπεδα και αυτό το είδαμε πρόσφατα με την προσπάθεια εισαγωγής του ηλεκτρονικού εισιτηρίου από τον ΟΑΣΑ, για να ξέρουν μέχρι και "ποιος πάει"  και "που πάει".

Προσπαθούν λοιπόν να αποκτήσουν μία πρόσβαση σε όλα τα προσωπικά δεδομένα των Ελλήνων, ακόμα και στα πιο ευαίσθητα και δυστυχώς αυτό το επιχειρούν τώρα, ΜΕ ΔΟΛΙΟ ΤΡΟΠΟ με το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης (Κ.Ε.Α.)

Αυτό που κάνουν δηλαδή με το Κ.Ε.Α., είναι να λένε πως θα δώσουν κάποια .... «ψίχουλα» στους δοκιμαζόμενους Έλληνες που αυτοί οι άθλιοι δημιούργησαν,  αλλά για να δώσουν ακόμα και αυτά τα ..... «ψίχουλα», ζητάνε ΠΛΗΡΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.  Και αυτό το κάνουν με τον εξής ΔΟΛΙΟ τρόπο:

Στην αίτηση που καταθέτουν οι πολίτες, ζητώντας να ενταχθούν στο Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης (Κ.Ε.Α.), τους ζητάνε ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ να ΣΥΝΑΙΝΕΣΟΥΝ σε μία πολύ ΔΟΛΙΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗ στα ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΥΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ εκ μέρους των Δήμων.!!!!!
Ζητάνε δηλαδή την ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ συναίνεση των πολιτών, σε τρεις διαφορετικές ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ.

Η πρώτη συναίνεση που ζητάνε είναι στο εξής: «Συναινώ στο σύνολο των ηλεκτρονικών διασταυρώσεων  και λοιπών ελέγχων, (απροσδιόριστοι οι «λοιποί» έλεγχοι) για την επιβεβαίωση των στοιχείων που δηλώνω στην αίτηση».
Εδώ να πούμε .... εντάξει αφού είναι για την επιβεβαίωση των στοιχείων που δηλώνει ο πολίτης, αλλά πρέπει να προσδιορίσουν τους «λοιπούς» ελέγχους, καθώς και να εγγυηθούν ότι αυτά τα δεδομένα που θα διασταυρώσουν δεν θα έλθουν σε καμία περίπτωση σε γνώση .... τρίτων.

Η δεύτερη συναίνεση που ζητάνε είναι η εξής: «Συναινώ στην χρησιμοποίηση των στοιχείων μου, αποκλειστικά και μόνο, για τους σκοπούς της αξιολόγησης του προγράμματος».
Αντε να πούμε «κομμάτια να γίνει», αφού θα είναι ΜΟΝΟ για την αξιολόγηση του προγράμματος να το δεχθούμε, αλλά πάντα κατόπιν ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ του ΔΗΜΟΣΙΟΥ πως αυτά τα προσωπικά δεδομένα των πολιτών, δεν θα έρθουν σε γνώση ....... «τρίτων». ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ομως ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ στην αρχή προστασίας προσωπικών δεδομένων. Και νομίζω πρέπει να τα ζητήσει η αρχή.

Υπάρχει όμως και μία τρίτη συναίνεση που ζητάνε και είναι η εξής:  «Συναινώ στην διενέργεια Κοινωνικής Έρευνας από τους αρμόδιους υπαλλήλους των Δήμων».!!!!
ΤΩΡΑ ΤΙ ΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΗ ΚΑΙ ΔΟΛΙΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ στην οποία ζητάνε την ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ συναίνεση;;;;;
Τι εννοεί «κοινωνική έρευνα»;;;;;
Οτιδήποτε θα μπορούσε κάποιος να ερευνήσει για την ζωή του  ανθρώπου, θα μπορούσε να ονομαστεί «ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ»!!!!  Ακόμα αν ερευνήσει και τα πιο ευαίσθητα ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ.
Και ΠΟΙΟΙ  είναι αυτοί οι ..... «ΑΡΜΟΔΙΟΙ» υπάλληλοι των Δήμων;;;;;;;;  Τίποτα λαμόγια και κατάσκοποι;;;;;
Και ΤΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ των Κ.Ε.Α. αυτή η τρίτη συναίνεση, όταν με τις δύο προηγούμενες συναινέσεις έχει πλήρως καλυφθεί;;;;;

Εδώ λοιπόν έχουμε να κάνουμε  ΜΕ ΜΙΑ ΦΑΝΕΡΗ ΚΑΙ ΔΟΛΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ  ΠΛΗΡΟΥΣ ΦΑΚΕΛΩΜΑΤΟΣ των Ελλήνων, με πρόσβαση σε όλα τα προσωπικά δεδομένα εκ μέρους των Δήμων.  Και το προσπαθούν αυτό με ΔΟΛΟ, βάζοντάς το  ως ΠΑΓΙΔΑ στην αίτηση του Κ.Ε.Α.  Διότι οι αναξιοπαθούντες πολίτες που περιμένουν αυτά τα .... «ψίχουλα» για να ζήσουν, δεν κάθονται να διαβάσουν και να αναλύσουν όλα αυτά που τους ζητάνε να υπογράψουν και να συναινέσουν.

Ναι αλλά υπάρχει και αυτή η ανεξάρτητη αρχή ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ των προσωπικών δεδομένων, που αν δεν το είχε καταλάβει και δεν την είχε ενημερώσει κάποιος γι’ αυτήν την ΠΑΓΙΔΑ,  τώρα ενημερώθηκε.

Όπως θα έχετε καταλάβει, αντιμετωπίζουμε έναν ΑΘΛΙΟ και ΔΟΛΙΟ Κυβερνητικό μηχανισμό, που ακόμα και μέσω των ΔΗΜΩΝ, προσπαθεί να ΦΑΚΕΛΩΣΕΙ τους Έλληνες με δόλο και παγιδεύσεις.
Μέχρι που θα πάει αυτό το ΑΙΣΧΟΣ σας, ρε προδότες των Ελλήνων;;;;
ΔΙΝΕΤΑΙ ΨΙΧΟΥΛΑ
ΚΑΙ σε αντάλλαγμα ΖΗΤΑΤΕ ΤΗΝ  ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ  ΖΩΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ;;;;;
Μέχρι πότε ρε ΑΘΛΙΟΙ;;
Μέχρι πότε;;;

Ιωάννης Λαμπρόπουλος
συγγραφέας-ερευνητής-αρθρογράφος
giannis_lampropoulos@yahoo.com



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook