5.7.17

5 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017…. ΖΟΥΜΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ. ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ;


ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΜΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ. 
ΑΥΤΗ Η ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΗ  «ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΔΙΚΤΑΚΤΟΡΙΑ»  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ…
ΚΑΙ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ….!!!! 
5 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017…. ΖΟΥΜΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ. ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ;
 Γραφει ο Ιωαννης Λαμπροπουλος
Στις 5 Ιουλίου 2015, κλήθηκε ο λαός να ψηφίσει στο πρώτο Δημοψήφισμα που έγινε στην χώρα, μετά από 41 χρόνια, με το ερώτημα: αν επιθυμεί ουσιαστικά την συνέχιση των συμφωνιών  με....
τους δανειστές, δηλαδή αν επιθυμεί την συνέχιση της μνημονιακής κρίσης.
Όλη η Ελλάδα και με δεδομένη την νοθεία του 5% που πέρασε από την μια μερια στην άλλη το εβραϊκό σύστημα ελέγχου των αποτελεσμάτων, ψήφισε «ΟΧΙ». Δηλαδή, ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΩΝ ΣΥΜΦΩΝΙΩΝ με τους παράνομους ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ της χώρας.
Δύο χρόνια μετά, ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ στην Ελλάδα το πρώτο Πολιτικό ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ που έγινε ποτέ σε χώρα.
Συντελείται δηλαδή εδώ και δύο χρόνια, μία ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ και όχι φυσικά επειδή το λέω εγώ, αλλά επειδή έτσι είναι,  σύμφωνα με την επιταγή του Συνταγματικού Πολιτεύματος της χώρας.
Επειδή προσπαθούν όλα τα σημερινά Εβραιο-ελεγχόμενα μέσα, να περάσουν εντελώς στα «μουγκά», όλη αυτήν την ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ, ακούστε τι ακριβώς συμβαίνει.
Η λέξη «ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ» σημαίνει πως μέ κάποιο τρόπο, άλλαξε το μέχρι εκείνη την στιγμή  ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ που υπήρχε στην χώρα.
Το πολίτευμα της χώρας βάση του Ελληνικού Συντάγματος είναι η «ΛΑΪΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ». Δηλαδή ο λαός ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ διά της ψήφου του και αυτό ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΔΕΣΜΕΥΕΙ τις ενέργειες του προέδρου της Δημοκρατίας και της Κυβέρνησης.
Όταν με οποιοδήποτε τρόπο, η θέληση του λαού ΑΓΝΟΕΙΤΑΙ και κάποιοι αποφασίζουν να ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ με τον δικό τους τρόπο, αυτό λέγεται ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ και συνεπάγεται φυσικά ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ του ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ, δηλαδή μία ΑΝΩΜΑΛΗ κατάσταση.
Αν αυτό είχε συμβεί διά της Στρατιωτικής βίας, τότε θα καταλαβαίναμε όλοι, ότι το θέλημα του λαού αγνοείται, έγινε καταπάτηση του ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ και του ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, οπότε μιλάμε για ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ και φυσικά ΑΝΩΜΑΛΙΑ στο ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ.
Η λέξη «ΑΝΩΜΑΛΙΑ» σημαίνει κάτι που δεν είναι ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ. Και σήμερα η ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ κατάσταση που ζούμε στην Ελλάδα, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ…!!!
Έχει γίνει δηλαδή ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ενάντια στην ΛΑΪΚΗ ΘΕΛΗΣΗ,  άσχετα αν αυτό δεν έγινε με ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ αλλά έγινε με ΠΟΛΙΤΙΚΟ τρόπο. Το αποτέλεσμα είναι το ΙΔΙΟ. ΑΓΝΟΕΙΤΑΙ Ο ΛΑΟΣ.
Με βάση το ισχύον ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ της χώρας, βιώνουμε κάτι ΜΗ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ.
ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ που προσπαθούν όλοι και όλα γύρω μας, να την περάσουν ως …. «ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ»…!!!!
Μήπως τελικά πρέπει να καταλάβουμε, ότι και αυτό ακόμα είναι σημείο των καιρών που ζούμε;;; Σε μία εποχή που όλα τα τρελά και τα ανώμαλα προσπαθούν να παρουσιάζονται ως….. «ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ»;
Μήπως τελικά καταλαβαίνουμε, γιατί μέχρι σήμερα, ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ, και κανένας μα κανένας δημοσιογράφος ή αρθρογράφος του διαδικτύου, δεν έχει καταγγείλει δημόσια, ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΤΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ;;;
Και δεν μιλάω μόνο για τα κόμματα της Βουλής που συμμετείχαν όλα σε αυτό το ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ. Αλλά γιατί δεν το καταγγέλλουν και τόσα υποτίθεται «πατριωτικά» και «Χριστιανικά» κόμματα που συμμετέχουν στις «εκλογές», ή …καινούργια  που …. φυτρώνουν;;;
Γιατί πολύ απλά, είναι όλοι και όλα Εβραιο-ελεγχόμενα. Και όλα τους ακολουθούν  πιστά την εβραϊκή εντολή που λέει: «σκάστε, γιατί όποιος καταγγείλει την καταπάτηση του πολιτεύματος, δεν θα συμμετέχει σε επόμενες «εκλογές»….!!!!
Υπάρχει λοιπόν ΜΕΓΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟ ΘΕΜΑ στην χώρα, το οποίο προσπαθούν να το ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ με έναν ΜΑΝΔΥΑ….. «τάχα μου και δήθεν…. «νορμάλ»…!!!
Και θα είναι … «νορμάλ» και …. «φυσιολογικό», ΟΣΟ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ…!!!!!
ΤΙ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΛΟΙΠΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;;;;
Πως λέγεται το πολίτευμα, όταν  υπάρχει Κοινοβούλιο  που δίνει ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ στον λαό, χωρίς όμως να υπολογίζουν την λαϊκή εντολή και να κάνουν ΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ από αυτό που ψήφισε ο λαός;;;;
ΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ;;;;
Αυτό το πολίτευμα Ελληνίδες και Έλληνες, είναι καινούργιο και ΔΟΚΙΜΑΖΕΤΑΙ για πρώτη φορά στον κόσμο και φυσικά δοκιμάζεται στους ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟΥΣ  Έλληνες….!!
Διότι αν ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΔΩ θα περάσει σε όλον τον κόσμο..!!!!
Λέγεται «ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΔΙΚΤΑΚΤΟΡΙΑ» και είναι η δοκιμή της παγκόσμιας Δικτακτορίας, για την οποία μίλησε ο άγιος Παΐσιος.
Είναι μία κανονική Δικτακτορία που δεν υπολογίζει το θέλημα του λαού, η οποία όμως λειτουργεί ΚΑΛΥΠΤΩΜΕΝΗ  με τον μανδύα ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ….
ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, όσο και αν νομίζετε ότι έχουμε, ή αν φαίνεται πως … έχουμε.
Ζούμε στην εποχή, που υπάρχει μεγάλο χάσμα μεταξύ του «ΕΙΝΑΙ» και του «ΦΑΙΝΕΣΘΑΙ». Άλλο το «είναι» και άλλο το «φαίνεσθαι»..
Και ζούμε στην εποχή που θέλουν όλοι να ΞΕΧΝΑΤΕ και να μην θυμάστε ΤΙΠΟΤΑ από το παρελθόν.
Σίγουρα θα έχετε διαπιστώσει,  πως είμαι ο μόνος που  καταγγέλλω συνεχώς το ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ απο τοτε μέχρι σήμερα.  Και όπως έχω γράψει, δεν θα σταματήσω να το καταγγέλλω μέχρι να αποκατασταθεί η Δημοκρατία στην χώρα, η μέχρι να μου κλείσουν το στόμα..

https://greek1.blogspot.com/2015/07/blog-post_74.html#axzz4lqgexgo5
ΕΛΠΙΖΩ, ΠΩΣ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ «ΚΟΥΚΟΣ»  ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΜΟΝΟΣ, ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ «ΑΝΟΙΞΗ»….!!!!!!
Ιωάννης Λαμπρόπουλος
συγγραφέας-ερευνητής-αρθρογράφος
giannis_lampropoulos@yahoo.com


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook