9.7.17

Ο ΛΑΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Που πήγαν τα εκατοντάδες δις που μπήκαν στη χώρα; Κανένας προγραμματισμός δεν μπορεί να γίνει για το μέλλον, καμία εξυγίανση και καμία ανάπτυξη, αν δεν μάθουμε πως χάθηκαν τα εκατοντάδες δις. Αν μη τι άλλο δεν θα πρέπει να κάνουμε το ίδιο λάθος.
Μας....
σερβίρουν την προπαγάνδα ότι «ξοδεύαμε περισσότερα από όσα παραγάγαμε». Αυτό είναι μεγάλο ψέμα. Οι περισσότεροι από εμάς κάναμε χρηστή διαχείριση των υποθέσεων μας και μάλιστα κάναμε και λίγη αποταμίευση υπέρ των τραπεζών και λογικά και υπέρ της ανάπτυξης. Σε κάθε περίπτωση, όπως και να έχει το πράγμα, ο λαός πρέπει να μάθει την αλήθεια: «Που πήγαν τα εκατοντάδες δισεκατομμύρια που μπήκαν στη χώρα;».
Υπάρχει μεγάλη συσκότιση για το θέμα αυτό και κανείς δεν το αγγίζει επίσημα, αν και η ΤτΕ μπορεί να δώσει στην κυβέρνηση όλα τα στοιχεία.
Πρέπει να γνωρίζουμε, για να κατανοήσουμε γιατί η ολιγαρχία δεν προχωράει σε πράξεις απελευθέρωσης της χώρας, με ό,τι και να σημαίνει αυτό; Μήπως φοβάται ότι θα δεσμευτούν οι καταθέσεις της στο εξωτερικό, σε περίπτωση επίσημης χρεοκοπίας και εξόδου από το ευρώ; Αν συμβαίνει αυτό, εμείς οι υπόλοιποι γιατί θα πρέπει να εξοντωθούμε; Όλα αυτά είναι πράγματα που θα πρέπει να ξεκαθαρίσουν για να πάμε παρακάτω.
http://hassapis-peter.blogspot.gr/2017/07/blog-post_9.html


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook